Dotkne sa nás vojna v Izraeli?
Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?
Palestinci prisli a zacali strielat do civilov.Izrael dopredu varuje civilov na severe Gazy,aby sa stiahli na juh,pretoze tam budu boje.Izrael pouziva pri bombradovani budov v Gaze varovne signaly,kedy maju ludia cca 10 minut na opusteie budovy predtym ako pojde k zemi aj ked je to extra drahe. Podporovatelia Gazy skanduju po celom svete smrt zidom a doslova podnecuju ludi po celom svete k agresii k zidom.Ja fakt neviem,co ku tomu treba dopisat.
@mircalla kdo určuje, které zdroje jsou důvěryhodné?
@mircalla tak ono něco je i ve zprávách OSN. Taktéž si vezmeme kauzu s amnesty International, co kritizovala Ukrajince a hned se na ně sesypala vlna nevole.
@chodec15 no, naše kultura taky nemusí být všude. A muslimů je spousta a jsou velmi různorodí. Mnoho z nich jsou vzdělání a mírumilovná lidé.
Obecně jsou Media proti muslimům dost zaujata. Kdysi jsem viděla jak policie ve Varech řeší nějaký incident před muslimskou motlitebnou. Muslimové s tím ale neměli nic společného. Ale už jsem přesně viděla, jaký bude titulek v nový ach, co bude zdůraznění. A taky že jo 😂
@mircalla fuha tak rusofil,najjednoduchsi sposob ako oznacit cloveka,ktory napise iny nazor,ktory nie je akceptovany v tvojom zmyslani,mne sa najviac pacia tie liberalne kecy o prijmani inakosti a odlisnosti...plati to aj o respektovani ineho nazoru?ucnovkou si ma fakt pobavila,myslim,ze ty mas urcite doktorat z politologie a medzinarodnych vztahov z Warsavskej univerzity.Zelam pekny vecer
@chodec15 koli peniazom. 🙂. Vyše 90% muži medzi 20-30. A väščina analfabetov
@chodec15 oni sú úplne iná mentalita . Nekompatibilna s našou kultúrou. Iné zmýšľanie, iné hodnoty… cena ľudského života 0
@chodec15 bude to dosť zle z oboch strán. Israel ide pozemnú operáciu, čiže tam budú tiež veľké straty :(
@mircalla
@chodec15 pytam sa co doteraz robila mienkotvorna Amerika predstavitelka mieru a demokracie na zastavenie tohto sporu ,ktory trva niekolko desiatok rokov...nic,len sa slepo prizerala a podporovala a vyzbrojovala terorizmus v arabskych krajinach,uplne nepochopitelna vec.Na jednej strane terorizmus pre cely svet predstavuje realnu hrozbu a na druhej Amerika skoli bojovnikov z Al -Kaidy,ziadna fikcia ci uz zmienena propaganda,ale overeny fakt.A tu je vysledok,besniaci saudi po celom svete,staci konflikt v Izraeli a zapalka hori.No a Europa je davno v srackach,myslim,ze utopia v podobe multikurnosti uplne zlyhala.Chodec 15 prosim ťa ,tieto videa si nechaj pre seba,ja som si uplne vedoma co dokazu sfanatizovani blazni na oboch stranach
@chodec15 nic som nezmiesala dokopy,treba vidiet pricinu resp.predchadzanie udalostiam a dosledky...neriesenie konfliktu,dlhorocne spory,eskalacia napatia vyustujucej do vojny,teroristicke akcie,vrazdenie nevinnych ludi.Komu vlastne vyhovuje tento hrozny stav medzi izraelcanmi a Palestinou ked sa ho doteraz nepodarilo vyriesut a zastavit?
@chodec15 ne 4 tisíce roku tam doma fakt nejsou, měli dlouhou přestávku. Konkrétně poté, co bar Kochba udělal povstání a trochu to chlapec nezvládl 🙃