icon

Dovolenka alebo kabelka

29. aug 2022

Ahojte, stojím pred dilemou či ísť na dovolenku a mať zážitok alebo si vybrať kvalitnu kabelku a tešiť sa z nej roky. Jedna sa o darcek. Teraz je populárna honba za zážitkami a tak uvažujem, čo je viac. 🧐 Týždeň niekde pri mori alebo nejaký materiálny kúsok, ktory urobí radosť a tešiť sa z neho človek môže roky..mám pocit, že všetci chcú momentálne len zážitky a keď niekto povie, že mu urobí radosť, že si každé ráno sadne niekoľko rokov do dobrého auta alebo nosí napr kvalitné oblečenie, že sa na neho ostatní pozerajú z vrchu a odsudzuju tieto "investície". Že vraj niekam ísť je viac a veci radosť robiť nemôžu hm..😑aký máte vy nazor? Čo by ste si vybrali?

Strana
z3
autor
31. aug 2022

@melanta má to byť darček chápeš? Nie že jemu viac peňazí neostane, mám nejaký finančny limit

kamatopo
31. aug 2022

Ja dovolenku a tam si kúpim kabelku😂😂😂

autor
31. aug 2022

@huginko nadčasovú. Ja si práveže myslím, že za týždeň mám po dovolenke s kamoškou a aj tak mi to vyfuci z hlavy 😁

huginko
31. aug 2022

No neviem.

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
sashabb
31. aug 2022

@melanta nemyslím si. Väčšinou sú ľudia schopní isť na dovolenku každý rok, našetriť si vedia. Keď sa jedna o materiálnu vec, tak viac človek premýšľa či to vôbec potrebuje a je mu ľúto toľko vysoliť.

triomama
2. sep 2022
radka2119
5. sep 2022

Mám rada módu a rada sa pekne oblečiem ale ja osobne by som určite radšej brala dovolenku,pre mňa niekam ísť k moru lietadlom je doslova zážitok kedy mám motýle v bruchu 😂😄 ale samozrejme že niekto to môže mať zase opačne ,takže ty musíš najlepšie vedieť čo ti urobí väčšiu radosť.riadila by som sa podľa seba nie podľa toho čo na to ostatní povedia

rebeka7501
5. sep 2022

A touto teóriou si si sama odpovedala

mia293
6. sep 2022

Rozhodne dovolenka. Tiež som silou mocou chcela kabelku. Aj som si ju kúpila. Nebola nejak extra drahá. Michael Kors za 400 eury. Poviem ti úprimne, že mi leží zabalená v krabici 5 rokov. Odvtedy sme absolvovali niekoľko super destinácií. A to stojí za tie peniaze viac ako kabelka.

mia293
6. sep 2022

@melanta Súhlas. Neviem kde by tá dovolenka za 1000 eury mala byť. Egypt? Pre mňa nič moc. Za tie peniaze cestujeme po Európe. Mala som pocit že sa rozhoduje minimálne medzi kabelkou alebo Seychelami alebo Maldivmi

puticka7
6. sep 2022

No tak ja by som isto brala radsej dovolenku

katarinka289
6. sep 2022

U mna jednoznacne dovolenka.Ale to preto,ze na znackach mi ale ze vobec nezalezi a nikdy v zivote by som nebola ochotna,investovat 1000€ do kabelky,ktora ta raz omrzi,vyjde z mody.Zazitky ostanu navzdy

laska86
Autor odpoveď zmazal
laska86
Autor odpoveď zmazal
soldi
6. sep 2022

Volila by som kabelku.
Mam LV kabelku aj gucci. Ta gucci ma uz snad 7-8 rokov a stale ju velmi rada nosim a tesim sa z nej. Ja nerada kabelky striedam. Radsej jednu kvalitnu a tu nosim stale.
Kozena kabelka za 300€ a LV za 1500€ sa neda porovnat. Ta kvalita, prepracovanost, detaily, to je niekde uplne inde.
Mam aj penazenku a klucenku LV. Oboje pouzivane dennodenne uz 9 rokov. Oboje vyzera ako nove. Predtym som penazenky menila kazde dva tri roky- drahe, kozene, ale rychlo sa vzdy opotrebovali. Alebo ma omrzeli. Odkedy mam tuto, tak po ziadnej inej ani nepozeram.
Na dovolenku viem ist aj lowcostovo, pozriem kde su lacne letenky, ubytko cez airbnb a idem 🙂

kikushaa
6. sep 2022

Ja budem za divnu a chcela by som kabelku, aj ked razim filozofiu ze cestovanie je pre mna jedine stastie ktore si kupim za peniaze, ale rada si to menezujem sama, letenky kupime lacne, vyberieme pekne ubytko cez airbnb ;) este by zalezalo ci darcek by bol od partnera ktory ma pozna alebo by sa na neho zlozili viaceri 😁

zorabibi
7. sep 2022

Ahoj , moja najdrahšia je LV , mám aj lacnejšie značky ako Gucci, Kenzo , Dolce atď ...ale tá LV je fakt nezničiteľna ...aj jej nákup je pekný zážitok 🙂 dostaneš ju na svoje meno a keď si kúpiš klasickú kolekciu budeš ju moct nosiť fakt dlhoo a stále bude štýlová a pasovať takmer ku všetkému ... tá moja taká je a vždy si ju beriem na cesty ...chcela som LV už od strednej ...záleží len na tebe čo v tej danej chvíli chces , ako sa cítiš, či máš chuť a s kým cestovať...

marca12
7. sep 2022

Mne odjakziva spravil vacsiu radost zazitok,dovolenka a z toho dobreho pocitu zijem niekolko rokov. Kazdy nech si kupi,co mu urobi radost. Ak tebe spraví radosť kabelka,tak si ju kup. Naco pojdes na dovolenku,ked ta to nespravi stastnou?

Strana
z3