icon

Druhý príchod Ježiša Krista

margaretalukacova
14. mar 2023

Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.

margaretalukacova
autor
15. mar 2023

@viestta kniha zjavenia..posledná kniha Biblie. Prečítaj si .a pozri sa na svet čo sa v ňom deje...pozri sa od roku 2014 čo bolo s mesiacom na oblohe...čítaj a pros Boha nech sa ti dá spoznať.

margaretalukacova
autor
15. mar 2023

@viestta skús sa pozrieť aj do sveta čo sa deje. Ja viem že ak máš deti a rodinu je ťažké sa zaoberať aj niečím naviac... No ja sa o to zaujímam. Minulého roku v Georgie myslím, padli kamene ktoré sú postavené ako stohange, v národných jazykoch bolo napísané 10 prikázaní antikrista. Niekto odpálil kamene a padla ruska a myslím že aj čínska časť týchto atikristovych prikázaní....1 prikázanie bolo...zredukovať obyvateľstvo na 500 000 miliónov ľudia a posledné bol ..udržiavať čistú prírodu a ľudia ak tu budú tak to dodržiavať nebudú.a to ti poviem . Že po páde rekonstrukteri na povedali že to opravia za 6 mesiacov, 6 týždňov a 6 dní.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
viestta
15. mar 2023

@danculka25 ale vsak nech si veriaci ziju svoj zivot. Nikto im v tom nebrani. Ale preco maju potrebu neveriacich poucovat o tom, ze maju hladat nejaku cestu? Vsak aj tu som sa niekolkokrat docitala, ze je to moja chyba, ze ju nehlada, ze odmietam nejaky dar. No odmietam. Cim to zmeni zivoty veriacich ak ja verit nebudem?
Obratim to na nieco, co sa tu este nebolo ale s vierou a presvedcenim celkom suvisi. Aj s vplyvom veriacich na zivot neveriacich. Preco katolicka cirkev ako institucia a aj jej prislusnici tak bojuju proti zavedeniu sexualnej vychovy do skol? Preco je nabozenstvo voliteny predmet v statnych skolach? Preco si nabozensku vychovu neorganizuju cirkvi mimo statneho skolskeho systemu? Preco este stale nemame odluku cirkvi od statu. V podstate aj z dani nas neveriacich financujeme naplnanie potrieb casti obyvatelstva. Potrieb, ktore my ostani nemame a ktore nie su pre zivot kazdeho nevyhnutne ako vzdelavanie, zdravotnicstvo, stavba dialnic alebo verejna doprava.

viestta
15. mar 2023

@jabadabadu ja koncim, toto uz ani infovojna neprekona

margaretalukacova
autor
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
15. mar 2023

Chcela som nieco napisat, ale kedze taketo absurdne veci som necitala uz pekne davno, necham tak. Tu neosvieti, nepochopi, nevrati do reality nikto.

majlo1234
15. mar 2023

@margaretalukacova uz ma to s tebou nebavi, to je naozaj iba znoska katastrofalne vymyslenych chobotin, o tom sa uz ani neda diskutovat. Kde to citas, ake mas zdroje tych sprav o gregorianskom stonehangi a 6 mesacnych opravach?

margaretalukacova
autor
15. mar 2023

@majlo1234 ja ti nekazem čítať túto diskusiu. Kľudne to tu opustí. Pekný deň

majlo1234
15. mar 2023
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
janulik2008
15. mar 2023

@margaretalukacova Pane Bože, ty také bludy splietaš 🙄 ja sa nečudujem ze si o nás kresťanov myslia to, čo si niektorí myslia.

soldi
15. mar 2023

@margaretalukacova co je na tom zahadne? Skupina fanatikov dala postavit par kamenov a neskor ho nejaky dalsi fanatik znicil.
Nevidim v tom nikde ziadnu zahadu 🤷‍♀️

viestta
15. mar 2023

@jabadabadu chudence deti, oni si nevybrali rodinu do ktorej sa narodia

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
kristiii
15. mar 2023

@margaretalukacova vďaka za odpoveď. Čiže všetci hinduisti (dosaď si tam akúkoľvek inú než tvoju správnu vieru) budú zatratení len preto, že sa narodili na mieste, kde sa nevyznava práve táto viera a mali k nej žiadny alebo len veľmi slabý prístup. Veľmi milujuce od otca VŠETKÝCH božích detí..

danculka25
15. mar 2023

@viestta pokial viem,nabozenstvo je volitelny predmet.Aspon my sme tak mali,ked som ja chodila do skoly,tak na strednej sme si mohli vybrat,taktiez moja tretiacka pri nastupe do 1.tr doniesla papierik,kde sme ako rodicia mali vybrat,ci bude chodit na nabozenstvo,alebo etiku.
Co sa tyka financovania,tiez platim nemale odvody a na pn som bola naposledy pred troma rokmi,pred tym ani nepamatam.A tiez sa mozem opytat,preco prispievam do systemu,ktory nevyuzivam.Mna sa ani pandemicka ocr netykala a predsa z verejnych financii,cize aj z mojich bola mnohym vyplacana..Taktiez testovanie a ockovanie sme v rodine nevyuzili a kolko € sa na to minulo,aj z nasich.
Co sa tyka sexualnej vychovy,ci som veriaca,ci nie,mam vlasy dupkom,ked si predstavim svoje 8 rocne dieta,ako si robi domacu ulohu z tohto predmetu.Tu nejde o to,ci verim v nieco,alebo nie,ale o to,ze deti na 1 stupni ZS su nevinne a nevidim dovod im taketo veci uz vstepovat.My sme mali sex vychovu v 7.triede na zs ,myslim,ze takto je to uz v poriadku.
Ja by som svoje prispevky k tejto teme ukoncila asi tak,ze nic a nikto nie je len cierne a biele.Ludia sa nedelia len na veriacich a neveriacich.Tak,ako v cirkvi su ludia,ktori si vravia,ze su veriaci a maju pokriveny charakter,robia ostatnym zo zivota peklo a pod ,tak aj medzi tymi,ci nie su veriaci,su uzasni ludia .Nikto nema pravo sortovat ludi podla nicoho.A mrzi ma,ze tu citam,s akymi ludmi,co si hovoria katolici sa stretavate.Lebo veriaci ludia by mali ist prikladom,nie prikazovat,odsudzovat a dirigovat.

kristiii
15. mar 2023

@margaretalukacova tak to vypadá autorka, že miesto obrátenia aspoň jediného človeka na tvoju jedinú správnu vieru si dosiahla presný opak. Bohužiaľ či bohudík neviem, nech si každý vyberie čo chce. Ja zostávam pri svojom hodnotení ľudí nie podľa toho, či sú veriaci či neveriaci, ale podľa toho či konajú dobro či zlo (aj keď podľa tvojho boha na tom nezáleží) a naďalej budem aj svojho syna viesť k tolerancii nielen čo sa týka vierovyznania, ale aj národnosti, rasy, či sexuálnej orientácie. Ty, ak dokážeš viesť s takouto tvojou vierou šťastný život, tvoje rozhodnutie. A týmto by som to tu, čo sa mňa týka, ukončila.

viestta
15. mar 2023

@danculka25 sexualna vychva bude primerana veku a rozumovym schopnostiam ziaka., Ako taka ma v osnovach biologiu rozmnozovania, vychovu k partnerstvu a rodicovstu a je zvratena predsatava, ze bude iba a len o sexe.
Co sa tyka odvodov na PN, tak tam plati princip solidarity, Je to nevyhnutne pre zivot a tyka sa to kazdeho. Ale financovat vyuku nabozenstva zo statneho rozpoctu len pre skupinu obyvatelstva mne osobne pride scestne, aj v pripade, ze je to voliteny predmet. Toto si ma zabezpecit rodina a cirkev vo vlastnej rezii. A kedze nikto nema sortovat ludi podla vierovyznania alebo ziadneho vyznania, tak vyucba nabozenstva na statnych skolach je poskytovanie vyhod len jednej skupine za statne peniaze.

margaretalukacova
autor
15. mar 2023

Rim 11,8

ako je napísané: Boh im dal ducha tvrdého spánku, oči, aby nevideli, a uši, aby nepočuli — až do dnešného dňa.

Nech sa zamiluje nad vami Boh a dotkne sa vašich sŕdc.
Prajem vám všetkým čo ste okementovali, veľa zdravia, šťastia, lásky v Tom svete od všetkých ľudí ktorí budú vstupovať do vašich životov a najmä pokoj má srdci. Ja voči vám nemám ani zlosť, ani nenávisť ani pohoršenie. Krásny večer prajem.

viestta
15. mar 2023

@margaretalukacova Amen. Posledny nech zhasne

lenkasarka
15. mar 2023

@margaretalukacova mna celkom zaujíma mimo tuto tému. Koľko máš rokov ,máš manžela a deti? Nemusíš mi odpovedať ak nechceš

anaj_janka
15. mar 2023

milá @viestta toľko času si venovala tejto diskusii, skús si pozrieť toto vysvetlenie:

https://www.youtube.com/watch?v=ZoubwPgYdvc

Maj sa pekne, pa

viestta
15. mar 2023

@anaj_janka pozrela som

anaj_janka
15. mar 2023

@viestta 🥀 si statočna, nečakala som.
Zo srdca ti prajem poznať lásku Božiu zjavenú v Kristu. Ešte raz prajem všetko dobré.

viestta
15. mar 2023

@anaj_janka pdakujema ale nemusis agitovat. To uz je aj na mna privela

janulik2008
15. mar 2023

@margaretalukacova hovoríš, že praješ každému pokoj v duši a pritom tu strašíš ľudí že ak neprijmu JK, tak budú zatratení. Neprotirečíš si trochu?

anaj_janka
15. mar 2023

@viestta to nebol môj cieľ agitovat. Iba som vyjadrila,čo cítim a to statočnost. Dobrú noc

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
margaretalukacova
autor
15. mar 2023

Je to varovanie tento príspevok a nie šírenie strachu.. stále je Božia milosť vo svete a prijatím Krista nemusíte sa obávať zla ktoré na svet prichádza.

Tak ako nikto neprisill nás aby sme vám ateistom hovorili evanjelium. Tak ani vás nikto nenútil sa zapájať do tejto diskusie. Je to slobodné rozhodnutie na oboch stranách.
@jabadabadu