icon

Druhý príchod Ježiša Krista

margaretalukacova
14. mar 2023

Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.

Strana
z16
margaretalukacova
autor
15. mar 2023

@lenkasarka myslím si že urážok na moju adresu tu bolo dosť ..od toho aké drogy beriem a že som fanatik a blázon.. nepotrebujem aby niekto urážal aj mojich blízkych.

nufafa
15. mar 2023

Skromne teda vyjadrím svoj názor.. táto celá diskusia je konec sveta, minimálne jeho začiatok. Nechcem nikoho zhodiť ani uraziť... ženy, pre Boha.. nebolo by lepšie ísť radšej sexovať? (v mene Boha,napr.).

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
nini1978
16. mar 2023

@nufafa sexovať ale asi len tí,čo "nejdú proti prírode"😉

anaj_janka
16. mar 2023

Ahoj @jabadabadu
Odpoviem ti:
Neviem či si maminou,ale naše deti radi počúvajú o tom ako sme sa s manželom zamilovali do seba. - všetko bolo zrazu iné, celý naš svet sa točil okolo nášho vzťahu. Cítiť motýle bruchu a všetko čo k tomu patrí...a hovoríme im o tom v dobroprajnosti,že i im prajeme aby zažili lásku svojho života, cítiť že niekto ich má rád, stojí o je, milovať a byť milovaný.

Viera je vztah. O čo viac sa stane človek šťastným, keď sa stretne so vzkrieseným Kristom. V písme sú svedectvá ľudí - mali rôzne postoje voči Bohu (vzburu v srdci, pohŕdanie,samospravodlivist, opovrhnutí spolocnostou,...) boli to bohatí, chudobní veľmi rôznorodá škála ľudí,ale všetci keď spoznali Kristovu lásku sa zmenenili, našli svoj život, svoju radosť, pokoj a prijatie. Neviem ako mozes cítiť nadriadenienost alebo samospravodlivist,nie v žiadnom prípade, lebo vieme aký horký bol ten život predtým než sme spoznali Pána. Je to len odporúčanie, lebo v Ňom sme našli život,zmysel a je to fungujúci vzťah viery, ktorý týmto životom nekončí, ale smeruje do jeho kráľovstva.
Maj sa pekne.

goodidea
16. mar 2023

@margaretalukacova ty si charizmatik?

valeria_h
16. mar 2023

Toto je úžasné video❤️

https://www.youtube.com/watch?v=qrTlzrI54I4
cafelatte
18. mar 2023

Evanjelium podla Jána, Nenávisť sveta ( svet nenávidí kresťanov )
Ak Vás svet nenávidí, vedzte, že mňa skor nenávidel ako Vás. Keby ste boli zo sveta, svet by miloval čo je jeho, ale že nie ste zo sveta, lež ja som si Vás vyvolil zo sveta, preto Vás svet nenávidí.

Prvý list Korinstkým, Kto nezdedí Božie Královstvo
Alebo či neviete, že nespravodlivý nebudú dedičmi kráľovstva nebeského? Nemýľte sa, ani smilníci, ani modloslužobníci, ani cudzoložníci, ani muži súložiaci s mužmi, ani zlodeji, ani lakomci, ani opilci ani rúhači, ani vydierači nebudú dedičmi kráľovstva Božieho.

2 príchod JK
Sväté Písmo obsahuje množstvo zmienok o budúcom príchode Krista a o tom, že vtedy bude súdiť ľudí žijúcich na zemi. a Jedna z nich je napríklad v Matúšovi 25:31–33, kde sa píše:

„Keď príde Syn človeka [Ježiš Kristus] v svojej sláve a všetci anjeli s ním, vtedy sa posadí na svoj slávny trón. A budú pred ním zhromaždené všetky národy a oddelí ľudí jedných od druhých, tak ako pastier oddeľuje ovce od capov. A postaví ovce po svojej pravici, ale capov po svojej ľavici.“

Tento čas súdu sa bude odohrávať počas „veľkého súženia“, ktoré nemá v ľudskej histórii obdobu. Toto súženie vyústi do vojny, ktorá sa volá Armagedon. (Matúš 24:21; Zjavenie 16:16) Kristovi nepriatelia, ktorých Ježiš vo svojom podobenstve opísal ako capov, „podstúpia sudcovský trest večného zničenia“. (2. Tesaloničanom 1:9; Zjavenie 19:11, 15) Ale jeho verní služobníci, ktorých nazval ovcami, získajú vyhliadku na „večný život“. (Matúš 25:46)

Kedy príde Kristus?
Ježiš povedal: „O tom dni a hodine nevie nikto.“ ​(Matúš 24:36, 42; 25:13) Ale hovoril o celom rade viditeľných znakov, podľa ktorých budú môcť ľudia rozpoznať, že jeho príchod sa blíži. (Matúš 24:3, 7–14; Lukáš 21:10, 11) Tie znaky sú uvedené v poslednej prorockej knihe Zjavení Jána.

cafelatte
18. mar 2023

@valeria_h nádherne svedectvo o uzdravení dieťatka❤

valeria_h
18. mar 2023

@cafelatte Áno, ja som sa až rozplakala. Máme mocného a všemohúceho Boha ❤️

Strana
z16