icon

Druhý príchod Ježiša Krista

margaretalukacova
14. mar 2023

Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.

cafelatte
14. mar 2023

@marisoul17 že autorka rozsieva strach a tým popiera princípy viery. Véd každý veriaci musí mať ak číta písmo o tomto proroctve vedomosť.

katka700
14. mar 2023

@margaretalukacova V Zem a Vek bol článok, že Ježiš nezomrel lebo bol v skutočnosti indický svätý a dokázal ovládnuť myseľ a telo natoľko že prežil ukrižovanie, vstal z mŕtvych a vrátil sa do Indie kde žil ďalej v kláštore. Jeho hrob je pútnické miesto. O pravdivosti článkov v onom časopise mám pochybnosti ale táto verzia sa mi páči viac než oficiálna.
V artusovskych legendach je zase náznak že Jozef Arimatejsky mu pomohol ujsť do Provensalska kde žil s Máriou Magdalénou.
Tiež lepšia verzia ako ta zlomyselnych pokryteckych katolibancov, že sa obetoval za ich hriechy a teda môžu robiť čo chcú, stačí ak sa vyspovedajú a olutuju a môžu škodiť ďalej. Neviem prečo by sa namáhal chodiť druhý krát.

zuzanka.zuzu
14. mar 2023

ja by som sa rada skromne vrátila k tomu dubaju.... prosím netuší niekto kde to budú stavať? máme nejaké voľné financie, rada by som kúpila trošku pozemku a nemusí to byť nevyhnutne na slovensku 😇

larisa
14. mar 2023

@marisoul17 presne tak autorka šíri strach..... Boh náš je láska od večnosti....
Boh miluje všetkých.

olusik112
14. mar 2023

Že autorka širi strach? A čitali ste zjavenie Jána sa doserete

cafelatte
14. mar 2023

Koľko nekrestanov navštívilo túto tému. Meno Ježiš Kristus je nad všetky mena..❤

marisoul17
14. mar 2023

@cafelatte môj predpoklad je, že sa autorka týmito príspevkami snaží ľudí presvedčiť resp. podeliť sa o svoju vieru a robí to formou vyvolávania strachu a apokalyptickych hrozieb. Čo to má spoločné s podstatou náboženstva? ... Pridajte sa a verte inak vás čaká zatratenie a večná smrť... Všetci sa budú teraz hrnúť.

nini1978
14. mar 2023

@margaretalukacova ty nevnucujes...
Ty používaš strach ako nástroj,mala by si sa hanbiť
Hľadáš slabšie povahy,hľadáš zúfalých ľudí, ktorí sa budú zaujímať "čo a ako napraviť"...keďže si im vykreslila katastrofický scenár a vykresľuje sa tu ako osoba,ktorá pochopila,že ide skaza a má už svoje KNOW HOW
A potom im ty začneš vymyvať mozgy..so strachom sa dá dosiahnuť veľmi veľa
Grc

nini1978
14. mar 2023

@marisoul17 presne presne..

iwesska
14. mar 2023

A kto nas zacipuje? Ten Jezis,co pride? 😂Neverim,ze sa v Biblii niekde spomina cipovanie. Ovladli ta vesmirni-lide.cz? 😂

beronsche
14. mar 2023

@margaretalukacova a co mam teda robit?
A co budu robit ti, co o jezisovi jakziv nepoculi, kedze sa narodili v inej casti sveta? Ti su v r.., ehm maju smolu?
Inak tvoj uvodny prispevok znie, akoby si si cosi slahla. Ved si to po sebe precitaj...

olusik112
14. mar 2023

@iwesska piše sa o pečati. Kto tu pečat nebude mať nebude môcť kupovať ani predávať. To bude pečat od antikrista

gwenna
14. mar 2023

@marisoul17 o Zjaveni sv. Jana si este nepocula? Precitaj si bibliu

janulik2008
14. mar 2023

Aj keby to bola pravda na tom ako kto zil predtym sa nic nezmeni.
Pokial viem Boh je dobry (hoc niekedy o tom pochybujem, ale to je o inom) takze urcite by nechcel aby clovek pouzival ako nastroj toho ze pride strach. Ak to pride mozno skoro vezme k sebe tych ktori nesedeli v prvej lavici v kostole a kazdy mesiac boli na spovedi ale da prednost tym, ktori namiesto klacania v kostole pomahali chorym a bezdomovcovi kupili jedlo. Biblia je stara XY rokov, svet sa meni ... a to som veriaci clovek ale neznasam naozaj neznasam ked krestania nutia ostatnych obratit sa ... kazdy ma nazor co sa tyka viery a preto nam Boh dal slobodnu volu. Kazdy ma pravo sa rozhodnut ci bude alebo nebude verit.

viestta
14. mar 2023

@nufafa sice som ateista, ale ohnom a mecom utocil v mene Boha archaniel Gabriel, Je to spominane v Bibilii

fotoarch
14. mar 2023

Trosku iny pohlad zijeme k tym zlym casom co zijeme - casom co musia byt vraj pred koncov vekou ...TAkze sme rozmaznani ...zijeme najkrajsie obdobie na zemi ..Vzdy boli vojny, vzdy bola krutost, krviprelepievanie, nedostatok jedla, vody, hygieny, materinskeho citu ..vrazdilo sa len tak lebo sused ma lepsiu zenu, krajsie prasa, vacsiu zem ..... sme slobodni , mali by sme byt stastni ... OK mudri este niesme, ale tak evoluciu sa predbehnut neda ..zjavne

mnamko
14. mar 2023

@margaretalukacova poriadne si zašuchaj a nebudeš myslieť na somariny,čo sa má stať sa stane,nič stym nespravime

janulik2008
14. mar 2023

@katarinkalilly k jehovistom ... som si spomenula ked mi raz kolegyna hovorila ze boli aj u nich, zaklopali a zacali rozpravat a jej brat ze ja vas prerusim, mne by mala prist ta "satanova biblia", behom 1 minuty boli prec a uz neprisli 🤣

gwenna
14. mar 2023

@beronsche preto chodia misionari do vsetkych kutov sveta. Nebude koniec kym nebude Bozie slovo zvestovane do vsetkych koncin sveta. Dnes uz zijeme v dobe, kedy evanjelium uz v kazdom kute sveta je. Kazdy ma moznost si vybrat

viestta
14. mar 2023

@renab mas medzery v poznani pisma, 10 prikazani dal v zjaveni Jehova Mojzisovi, pise sa o tom v Starom zakone, krestanska cirkev (a aj moslimska) ich prevzala od Zidov

mpg
14. mar 2023

@margaretalukacova By som povedala, že na tom je niečo pravdy, že sa rozširuje nenávisť (miesto lásky), ale kedy bude koniec sveta, to nikto nevie. Raz som počúvala astrológa R.Stríbrného a on hovoril, že podľa neho je ľudstvo na ceste návratu k viere,
takže to by bola tá lepšia možnosť.

0silvia0
14. mar 2023

@margaretalukacova moja dedukcia:
ti, ktori uveria a prijmu vieru, nebudu vo fyzickom svete zachraneni. Ci bude vytvorena nejaka bublina? Koniec sveta sa bude tykat aj ich. Akurat vsetko co pride prijmu pokorou a nebudu stresovat a triast sa o fyzicky zivot lebo veria, ze smrtou sa ich zivot nekonci.
Ale toto zvladnu aj vyzreti ludia bez viery.

marisoul17
14. mar 2023

@gwenna počula, aj čítala a napriek tomu si stojím za tým, čo som napísala vyššie.

guliver19
14. mar 2023

@olusik112 dalsi pacient 😃

olusik112
14. mar 2023

@guliver19 kľudne sa vysmievajú mňa to neurazi

mamula20
Odpoveď bola odstránená
fadama
14. mar 2023

@margaretalukacova Bohaté,majetne ženy na mk ti budu veriť len v peniaze 🤣
Verím v Ježiša Krista a dúfam ze príde co najskôr.

nini1978
14. mar 2023

@marisoul17 žiadni pacienti
Všetko naštudované... Ako na potenciálne ovecky

nini1978
14. mar 2023

@fadama ...bohaté ženy z mk a peniaze? O čom točis?
Už keď sme pri viere....zaujímavé,že o týchto katastrofických scenároch nehovoria na každej omši...mali by nie?
Či autorka vie viac ako ostatní a ty s ňou ?
Ale máš pravdu ....cirkev a business ..

viestta
14. mar 2023

@gwenna a ako je to s tymi, co veria v inych bohov? Muslimami, hinduistami? Aj ti musia prejst na tu jedinu spravnu vieru? Vasu. Lebo muslimi vas krestanov povazuju za rovnakych nevercov ako nas ateistov aj tych hinduistov a pre nich je Allah jediny spravny boh a islam jedina spravna viera. Kto teraz ma pravdu? Katolici ci muslimi? Hinduistov z toho vynechame, pretoze ti nikomu vieru nevnucuju.
A co taki Zidia. Ti predsa veria v rovnakeho boha ako krestania, len Novy zakon uz nie je sucastou ich nabozenstva. Na ich uceni je postaveny aj katolicizmus aj islam. Ci s nimi?