Druhý príchod Ježiša Krista
Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.
Ja len toľko k tomu. V Biblii je 365x napísané "nebojte sa". Kresťanský Boh nie je Bohom strachu. To čo šíris ty tu, je len zastarasovanie slabých pováh. Asi ti to robí radosť no.
Odpoveď o čom je kresťanstvo -
Pána Boha😆
@margaretalukacova ste z cirkvi Adventisti siedmeho dňa??
Az takyto ludia maju a vychovavaju deti Amen konec… 🤦🏼♀️
Siri ciste zufalstvo , konspiracie…potom toto precita clovek
z uzkostou a je v R..I 🤷🏼♀️ skacu z okna 🥺
Ten net by mal byt na pridel .. 🥴
vies, ja by som nechcela byt zachranena, ako pises, s vedomim, ze biliony ludi nebudú - to co je za moralne stanovisko nadradenosti? A takisto veru nemam zaujem zit vecne, to preco, naco. staci tento zivot, co je.
nemam proti nabozenstvu nic, ved miluj blizneho svojho, spravaj sa podla svojej etiky a moralky
@margaretalukacova pri všetkej úcte... Ešte prednedávnom si mala problem s vierou, teraz tu splietas dve na tri, apokalypsa, celý svet je zlý a pod. Znies skôr ako psychiatrický pacient než veriaci človek. Nenut ostatným to, o čo záujem nemajú. Každý si aj tak bude žiť podľa seba a svojho presvedčenia.
mila autorka, vies co znamena slovo kontraproduktivny?
nahanas ludi smerom k bohu ale svojim pristupom si ich par nadejnych a smerujucich k nemu akurat tak znechutila a odohnala. kazdou svojou dalsou cinnostou odradis dalsich a dalsich…
aj agitovat treba vediet. povedala by som to tak, ze viac skodis ako pomahas…
No mňa šľak trafí 🤦♀️
@margaretalukacova ty ale nie si asi kresťan že? Skôr tipujem Smer Ježiš žije a podobné.
Ako môže človek a je jedno kto v čo verí, Lebo každi v niečo verí, tak súdiť druhých a nadradovat sa ako ty?
Ako vieš sme hriešni a ten hore s tým počíta čo za ovce to tu ma. A s tým cipovanim 🤦 moja zlatá nič ti netreba už to máš dávno v mobile. Všetko o tebe vedia od foto, prístup k zdravotným záznamom, banke, s kým si píšeš... Takže z hrušky dole a ísť na čerstvý luft a začať používať Sedliacky rozum. Užívať si život a radovať sa z toho koľko dobrého sa aj Dnes udialo. A nie je toho málo
Vsetky ste tu ateistky!Vase komentare maju nulovu hodnotu!Ta zena co zalozila toto Forum ma pravdu!Ale by ste len ovce,ktore treba strihat.
@savoya nase ateisticke komentare maju rovnaku hodnotu ako tie s nabozenskym podtextom. Maju hodnotu cloveka, ktory ich napisal. A clovek ako taky ma rovnaku hodnotu ci je biely, ci zlty, ci je mlady ci stary, ci veri akukolvek vyssiu bytost alebo neveri v ziadnu. Vzdy a stale ma clovek hodnotu a vzdy a stale ma slobodnu volu vyjadrit svoj nazor na akukolvek vec. Takze sa tu nepovysuj, pretoze pycha je tiez hriech a z tvojho komentu pycha tryska takym prudom, ze sa to ani odmerat neda.
@savoya prečo má komentár ateistu nulovú hodnotu a náboženske majúteda akú váhu ?
Hubu otvaram , krutim hlavou a ďakujem, DAKUJEM! , že mám čistú hlavu, svoj vlastny názor, svoju slobodu 🙏
Vdaka Ti rodina moja, že ste mi nenechali takto vymyvat mozog v mladšom veku takymito fanatikmi a dnes mam normalne triezve prítomné zmýšľanie 🙏
Je mi ľúto, že niektorí ľudia nikdy neokúsili aké je to žiť podľa seba, toto nadiktovane otroctvo je katastrofa 😧
@margaretalukacova donedavna si mala krizu viery, ako pises
margaretalukacova
•
Včera o 21:10
Ja som mala mŕtvu vieru . A Ježiš sa dotkol môjho srdca veľmi intenzívne. Ak chces napíš.
A zrazu tocis o apokalypse? Co si ty zacala vcera citat Bibliu odzadu?

@nini1978 no a ty chodiš do kostola či ako vieš že o Tom v kostole nehovoria? Evanjelium podľa sv. Jana sa čita pomerne často.