icon

Druhý príchod Ježiša Krista

margaretalukacova
14. mar 2023

Možno mnohý, tu budú dávať nenávistné komentáre, načo to sem dávam. Viete ľudia, dnešná doba kedy človek myslí na seba a ak ste matka tá samozrejme deti a rodina. Ale zvyšok ľudí a najmä tých ktorí vám nejak ublížili alebo zlorecili a jednoducho nepotrebujete ich k životu. Prerastá vo svete len nenávisť a ako sa hovorí nenávisť plodí ešte väčšiu nenávisť.
Viem a čo viac som o Tom presvedčená že tu bude výsmech pod testom, ale majte sa ľudia na pozore, prišla doba, ktorá je posledná na zemi. Ako to viem? Všetko je v Biblii ako to bude vyzerať. Sme na končí časoch a to prečo to tu pisem, je preto lebo hoci len pre jedného človeka by to stálo zato a nebolo by neskoro. Prosím prijmite obeť Ježiša Krista. Úplného nášho Boha skrze ktoré všetkom povstalo, aby ste mohli ujsť pred tým všetkým čo na svet prichádza. Nesmejte sa ľudia že koniec sveta nebude, lebo sme omrvinkami dní ku skaze ktorá na svet prichádza. Ježiš Kristus prichádza, majte ľudia bázeň pred ním aby sme boli hodný sa postaviť pred neho.

viestta
14. mar 2023

@margaretalukacova a kto zoslal na vsetko zive potopu sveta? Kto zoslal ohen a siru na Sodomu a Gomoru? Preco ju zoslal? Atomova hrozba je len hrozba od zlych ludi, Boh poslal na ludi horsie pohromy.
A mozes si byt ista, ze nebojim sa ani teba ani Boha. Bojim sa len zlych ludi. Ci si ty zly clovek, to uz vies len ty.

cafelatte
14. mar 2023

@jabadabadu to si nemyslím, evanjelium JK sa šíri od východu po západ, s veľkou pravdepodobnosťou ho už počuli miliardy ľudí.. tu nejde o to ze ho majú na salame, ako píšeš, ale o to ze o ňom počuli.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@viestta a viete prečo to spravil? Veď tam boli gejovia ..ľudia ktorý boli plný nenávisti a zloby..jedinú LOT so svojou rodinou bol oddaný... Noe staval 120 rokov koráb a hovoril príde potopa...a čo ľudia kaslali nato ako aj vy teraz...len 8 sa zachránilo

lenkasarka
14. mar 2023

@margaretalukacova neblázni, kde teda bol Ježiš, keď splynovali ľudí v táboroch? A o čo je horší gay od teba, alebo ty lepšia od neho?

viestta
14. mar 2023

@margaretalukacova Boh chce len dodrziavat jeho pravidla a kazde ich porusenie tresta ohnom pekelnym. Vyhnal Adama z raja, lebo porusil pravidla. Poslal potopu sveta lebo ludia nedodrziali jeho pravidla. Zoslal ohen na Sodomu a Gomoru lebo ludia nedodrzali jeho zakony. Kde je ta jeho laska ku kazdemu zivemu stvoreniu, kde je ten jeho dar slobodnej vole, ked pouzitie slobodnej vole tresta? Kde je ta jeho laska ku kazdemu zivemu stvoreniu, ked sa nam vyhraza ohnom pekelnym a koncom sveta, lebo (vraj) ludstvo nedodrzuje jeho zakony? Kde je ta slobodna vola, ktoru nam dal a vyhraza sa nam koncom sveta lebo ju pouzivame a neriadime sa jeho pravidlami?

maxi2
14. mar 2023

@margaretalukacova gayovia tu boli vždy od kedy je svet len sa o Tom takto verejne nehovorilo. Tajili to

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@lenkasarka židia neprijali Ježiša....neuverili že vstal z mŕtvych. Gejovia? Veď si to ľudia ktorí zvráteny, ako môže milovať chlap chlapa a žena ženu? Veď Boh ustanovil muža a ženu na lásku a nie dve ženy a dvoch mužov. Diabol ich úplne domotal. Teraz v Amerike dvaja gejovia adoptované deti dlhodobo znásilňovali. To je v poriadku???

lenkasarka
14. mar 2023

@margaretalukacova miluj svojho blížneho ako ….

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@viestta žiaľ odpoviem jednoducho....vy nehľadate Boha ani on vás sám od seba hľadať nebude. Nech sa vám darí v živote. A nech má podľa vašich slov môj Boh žehna. Krásny večer prajem.

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@lenkasarka áno zato mňa tu výsmech nenminul. Miluj svojho blížneho. Dakujem

viestta
14. mar 2023

@margaretalukacova ale preco by sme ho mali hladat? Myslis si, ze bez viery sme zli ludia?

maxi2
14. mar 2023

@margaretalukacova aha a hetero páry netyraju svoje deti 🤦 a to že niekto ľúbi rovnaké pohlavie nie je hriech,ale smilstvo je hriech. Ako môže byť láska hriech

cafelatte
14. mar 2023

@viestta potopu poslal Boh a keď ta zaujima prečo, nastuduj si, aj koho zachránil a prečo...na to ze si neveriaca dosť o tom vieš a máš otázky.
Áno vojny zemetrasenia boli vždy, Zjavenie Jana je jediná prorocka kniha, je súčasťou nového zákona a jediná pojednáva o budúcnosti. Podľa nej vieme ze žijeme posledné časy, pojednáva o mocnostiach sveta, o momentálnej situácii co sa deje vo svete, čo sa už udialo a co sa aktuálne deje, je plna znameni a fakticky vykladači tejto knihy podľa situácii vo svete a tohto proroctvá vedia kde sa ľudstvo ako také nachadza a ako už malo chyba k armagedonu.

Ale JK hovorí ze o tomto dni nevie nik ani on, len Otec a mame bdiet a pozorovať znamenia.

lenkasarka
14. mar 2023

@margaretalukacova v táboroch nezomierali iba zidia a homosexuáli , zomierali tam romovia rusky vojacka atd. Malé deti komu čo spravili? Príspevkom o židoch a “zvrátených” gayoch v neposlednom rade si nič iné ako výsmech ani nezasluzis. Ešte, že ti vaši hore sú taki Svätí ze môžu prznit deti a niektorí sú dokonca gayovia .

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@viestta som presvedčená že bez Ježiša Krista. V existujúce peklo a nebo nedokážeš byť spasena. Len toľko. Pozri ja ti nechcem zle. Nechcem ťa ani presviedčať o ničom a už vôbec nie vyvolať v tebe strac peklo a nebo ako aj Ježiš ktorý žije. Je skutočne.tynto celým fórum som len chcela že možno naozaj niekto bude hľadať pravdu a nájde ju. Ježiš prichádza. Beriem ty tomu neveríš. Neželám ti nič zle. Ba čo viac nech mas okolo seba veľa lásky, pochopenia, zdravia. Nech si ty aj tvoji vložky šťastný. Neposudzuj ma pretože nevieš aký som ja človek.

cafelatte
14. mar 2023

@jabadabadu no ja viem koho.

margaretalukacova
autor
Autor odpoveď zmazal
margaretalukacova
autor
14. mar 2023
bykaterina
14. mar 2023

@lenkasarka ti by som napríklad do jedného vreca nedávala nápr pápeža. Ten je ok s gay komunitou len škoda že toho nedržia ak iní

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@cafelatte žiaľ oni si budú musieť tým 7 ročným suzenim prejsť. Je mi to hrozne ľúto

lenkasarka
14. mar 2023

@bykaterina tak zas nie všetci sú šialení. Verím, že sú aj dobrí kňazi a ich vyšší.

cafelatte
14. mar 2023

@viestta viem ze nepíšeš mne, prepáč ale nedá mi, nie neveriaci ľudia nie su zlí, nemyslim si to ani ja ani Boh.

Ale mala by si vedieť ze okrem Boha existuje aj " zlý. A obaja o Teba usilujú, je to duchovný mocenský boj medzi dobrom a zlom. Čiže jednoducho povedané usiluje o Teba aj Boh, aj " zly".

Boh sa usiluje o priazeň neveriaceho, len z jedného dôvodu, aby bol po smrti zachráneny a mohol žiť v kráľovstve, pretože život smrťou nekončí.

maxi2
14. mar 2023

@lenkasarka pápež nemá ani šajnu o Tom čo sa deje v cirkvi. Tak starý človek podľa mňa nemá kompetencie ani sily aby dozeral nad celou cirkvou

lenkasarka
14. mar 2023

@maxi2 je to možné, mna to po pravde ani nezaujíma 🙈 cela cirkev mi je cudzia

viestta
14. mar 2023

@cafelatte ano, viem preco zoslal Boh potopu sveta. Ale preco tou potopu potrestal vsetky druhy, nie len hriesnych ludi?
A ano, mozno si prekvapena, Bibliu mam precitanu. Sice je to davnejsie ale precitala som ju aby som niektore veci pochopila. Po jej precitani mam este viac otazok a doteraz mi na nich nikto nezodpovedal. Po jej precitani mam este viac pochybnosti a nikto mi ich nevyvratil. Ani v tejto diskusii sa nic z toho nestalo. A to sa naozaj len pytam a snazim sa neurazit nikoho vieru a ani sa z jeho viery vysmievat. Neviem ci sa mi to podarilo ale snazim sa byt k vam veriacim korektna a akceptovat vas pohlad na svet.

margaretalukacova
autor
14. mar 2023

@viestta zvieratá boli prekliate a ľudia tiež. Rodili sa obri lebo sa ľudia krizili s padlymi anjelmi. Poviem vám len jedno Boh sa dotýka vášho srdca. Už je len na vás či ho pozvete do života a budete sa pýtať priamo jeho, alebo mavnete nad tým všetkým ruku. Prosím pozrite si video

Ian mccormak záblesk večnosti. Tak isto ateista až kým sa mu nestala katastrofa na dovolenke a on začala bojovať o život pozemsky a o život duchovný

anaj_janka
14. mar 2023

Ahoj @viestta vychádzam z toho,že si čítala písmo.
Rozmýšľala si prečo Boh vyhnal Adama a Evy z raja?
Vidíš Božie srdce,jeho charakter ako svojvoľného a panovacneho ( tak mi vyznieva z tvojho príspevku) alebo aký charakter u teba vzbudzuje Boh? Dík za odpoveď