Držíte sa s manželom či partnerom za ruky na prechádzke, resp. keď niekam idete?
Hej. A dupľom silno v obchodoch, lebo mu vraj vzdy zmiznem medzi regálmi a výpredajmi... 🤣
Zvykli sme, ale ako mame deti, tak vacsinou drzime tie, mame 3 ks a pribudne stvrte 😁.
nie, skor len ucelne (v dave sa nechceme stratit, treba prebehnut cez blbu cestu a pod) a cudujem sa, ze tu je tolko "ano", ale mozno same mladuchy. po 30tke uz to vidno len zriedka, po 40tke - sa to da spocitat na prstoch jednej ruky, ked clovek rozmysla, ako to maju znami
Nie, a tiez s muzom nenakupujem, ani potraviny, vadi mi pri tom. Lubime sa, ale drzat sa za ruku nepotrebujeme.
@melanta to je mozne, ale ako pisem, je to dost vynimocne. este ako dieta si pamatam par z generacie mojich rodicov, co sa ako jediny na ulici drzal za ruky, nikto iny to vtedy nerobil, tak mi to vtedy bolo az mierne cudne.
a este samozrejme dost zalezi od dlzky vztahu. v prvych rokoch to je bezne.
Nie. Kedysi áno. Ale sme spolu už veľmi veľa rokov, konkrétne 20, takže ten vzťah sa mení. Nepotrebujeme to k životu. Viac ma poteší, keď má voľno v práci a ja nemám vtedy dieťa na krku,ale berie ho on.

áno