icon

Drzosť v bazáriku

kukujka
26. júl 2012

ahojte boli ste aj vy zarazene drzostou kupujucich v bazariku.sup sem s ich hlaskami.

zuzana612
31. júl 2012

aj ja som sa zasmiala na niektorych hlaskach 😀 A asi som vadna, ale to sa veci aj vymienaju???? To akoze napisem ze nech mi to vymenia za nieco z mojho bazaru 😕 😕 Ale tak ludia su kadejaky 😝 Len skoda ze nemaju ani tolko slusnosti ze sa na zaciatku aspon slusne pozdravia 😠

kukujka
autor
31. júl 2012

@petronela353 ta pani ocividne nepozna y akoze aj ja robim sem tak chyby ale takto brutal napisany text som uz davno nevidela

elenka6
31. júl 2012

@pink_lady dd dobry deň dv dovidenia 😉

pink_lady
31. júl 2012

@elenka6 dovidenia asi nie kedze sa neuvidime a to dv pisala vecer 😉 😀 ale mne to je jedno ked niekto na mna takto vyjde tak si pomyslim svoje ale mozno dotycnej krivdim a chybala v skole ked sa ucilo niektore pismenka 🤐 😀

lili_mia
31. júl 2012

@pink_lady ved ani v obuve si nekúpiš topánky, ak vidíš, že ich niekto skúšal pred tebou naboso 😀 😀 😀 šak hygieeena

macamac
31. júl 2012

baby- a túto komunikáciu ste pochopili? 😕 😀 😀 😅 😝

🙂 dobrý deň, zmestí sa do kabelka formát A4? 🙂

dobrý deň-v pohode aj s rezervou sa tam formát vmestí aj formát A3-pridávam fotky🙂) ďakujem. maca

dobre, vyhovuje , a kabelka sa nosi ako ? nosi sa cez plece? takto sa to dá ? http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=sk&sa=N&biw...

dobrý deň, neviem-dali ste mi sem nejaký link, ja sa naň nedostanem- o čo ide? ďakujem.

skopírujte si ho a vložte do vyhliadača, chcem vedieť či sa dá kabelka nosiť cez rameno tak ako na tom obrázku ? 🙂

prepáčte ten link je nekonečný a ja ho nebudem dávať do vyhľadávača. dĺžku ramienok máte-tak ako chcete. cez plece sa dá nosiť-normálne, tak ako iné tašky. neviem,aký je nejaký iný spôsob🙂

A baby poviem vám,že ten link som si veru nepozrela. zdá sa mi to nejaké divné

petraxy6
31. júl 2012

@macamac vieš čo? ty di teda nezodpovedná!!! 😀 😀 😀 ako si nemôžeš ten link pozrieť 😀 😀 Ja som ho kukla za teba a má ho cez krk , cez plece - chápeš? 😀 😀 Ja asi umrem 😝

macamac
31. júl 2012

@petraxy6 😀 jaaaj- som to pozrela😀
to je asi reklama 😀 či sa namotám a kúpim od nej :-
inak,nechápem,akú má predstavu o nosení- dĺžka ramienok, čo udávam,jednoznačne vylučuje takéto nosenie-až pod zadok. na to sú krátke.

petraxy6
31. júl 2012

@macamac tak jej doštrikuješ 😀 😀 😀

pink_lady
1. aug 2012

@lili_mia no ale potom nech ide do obchodu kupit topanky/sandale a nie na bazar 🤐 😀 tu na bazari mi to pride vyslovene pribrzdena otazka 😎

pink_lady
1. aug 2012
lili_mia
1. aug 2012

@pink_lady ja ťa chápem, možno ona svoje dieťa nedáva naboso do sandálok, neviem či išlo o otvorené, alebo o také, kde prstíky sú uzavreté, ale sú tam prevzdušňovacie miesta, aj v croksoch vidím decká obuté v ponožkách, chápem tvoje rozhorčenie nad jej uvažovaním, no chápem aj jej postoj, že bolo nosené naboso

pink_lady
1. aug 2012

@lili_mia ako ja chapem, ale tym padom nema co kupovbat na bazariku ...:p Mne je to jedno, moje dieta je ciste, sandalky vyprate, vydezinfikovane 😀 to je akoby niekto nekupil tricko, pretoze pod pazuchami sa clovek poti 🙂) Mne napr toto vadi a z toho dovodu kupujem nove veci 🙂

kukujka
autor
3. aug 2012

ja som si spomenula este na jednu hlasku.
mala som v inzerate ruzovu detsku bluzocku.pani sa mi ozvala takymto stylom.-kupim,ale ak nebude ruzova hned ju poslem naspat.
akoze pozdrav ziadny a nechapem preco by nemala byt ruzova kedze som ju mala odfotenu a aj v nazveinzetau bola ruzova bluzocka.obchod s tou podivinou som radsej nerealizovala a bluzku som darovala kamoskinej dcere

petraxy6
3. aug 2012

@kukujka mala si jej odpísať: predám a ak nebude podľa vás ružová, prikladám ešte ružovú farbu 😀 😀 no moje nervy!!!

kukujka
autor
3. aug 2012

@petraxy6 akoze chapem,ze niekedy su farby na fotkach skreslene ale ved v popise som mala napisane ,ze ruzova.no este by som to brala keby sa ta pani normalne opytala na farbu a nie takto drzo.ak by na to isla slusne tak by som s nou komunikovala dalej

petraxy6
3. aug 2012

@kukujka veď práve preto opisuješ farbu...všetci dobre vieme, že tie fotky skreslujú. No o tých drzých by som vedela rozprávať 😠 A ja som ale potom tiež drzá, lebo ma nebaví byť ku takým ženám milá 😉

fleuerette
7. aug 2012

Mala som aj iné perly, už ich mazať nebudem 😀 😀 😀 . dnes som sa zasa pobavila:
Ja - Včera o 18:11
Dobrý deň máte ešte bodinká?

Predajca - Včera o 18:58
dobry den ano ,,,,

Ja - Včera o 19:16
Potrebovala by som 4-5 bodyčiek k babine na ihrisko.

Predajca - Dnes o 12:40
uz predane vsetky prepacte

Ja - Dnes o 13:42
v poriadku ďakujem

zuzanocka
11. aug 2012

@luy však "šublerou" si mala merať 😀 ale mala si tam teda riadne perly 😀 mne sa najviac páčilo "okamzite poslať" 😝 😝

stefit
16. aug 2012

aka by tu bola nuda bez takychto pikosiek..."to sme se pobavili" 😀 😀

kukujka
autor
20. aug 2012

@fleuerette jaaaj slavka si ma pobavila 😀 😀 😀

sisi0211
21. aug 2012

Ak je predajca z mojho okolia tiez sa pytam odkial je. Radsej si to vyzdvihnem osobne ako platit postovne a samozrejme aj vidim ci je to OK... Co je na tom zle? 😕

gabika7706
23. aug 2012

@sisi0211 nie je na tom, samozrejme, nic zle, ja som tiez radsej, ked si kupujuca pre veci pride, odpada mi balenie, chodenie na postu a hlavne to hned vidi, prip. vezme aj nieco navyse 🙂 ide skor o sposob, akym sa to kupujuca opyta, lebo ani bu ani mu, len sprava "kde byvas" alebo tato ma tiez dost pobavila nedavno, ze "odkial si?!?!"

koniarova
25. aug 2012

Predávala som tričko za 60 cent. v super stave. Otázka, bez pozdravu - cena je už s poštovným? 😀 😀 😀 😀

haramiova
25. aug 2012

@koniarova Toto sa tu stava velmi často aj mne. A najlepšie je že sa pytaju na veci ktore su za taku cenu že to poštovne je od toho vyššie :o)))))

petraxy6
29. aug 2012

@koniarova Samozrejme aj s poštovným, hádam si nemyslíte, že budem na Vás zarábať!!!! 😀 😀 toto si jej mala napísať 😀 Ja mreeem!!! 😀

kukujka
autor
3. sep 2012

@koniarova fuuu no som sa zasmiala.si jej mala napisat ano je uz aj s postovynm a s doporucenym lebo este doplatim k tomu ja 20centov len aby ste ho kupili 😀 😀 😀

nathalie111
6. sep 2012

Neposielam na dobierku...Tak som nereg.zaujmkyni napisala,ze peniazky moze poslat sekom cez postu,IB alebo vlozit priamo v banke.Ze ak potrebuje nejake referencie,tak na mimibazar.sk mam 403 pozitivnych hodnoteni,na babybazar.sk 358, na modrykonik.sk 140, na bazosi 3.Ze to by jej snad mohlo stacit ako istota,ze komunikuje s niekym serioznym...

a odpoved:

Pani viete mne neide o to ze by som Vas neverila nehovoriac o tom ze neznamemu cloveku by som urcite neverila na zaklade ecenzi...v konecnom dosledku si tie recenzie mozete pisat sama alebo ich mozu pisat vasi znamy...
ide mi o to ze mne proste najviac vyhovuje dobierka a tym padom sa nedohodneme na nicom.

to,ze ja na dobierku neposielam a jej dobierka vyhovuje najviac a tym padom sa nedohodneme na nicom,bolo tym inteligentejsim jasne uz skor,nez mi napisala... 😀 😀 😀
ale dokazu ma nasrdit taketo typy.... 😠

haramiova
6. sep 2012

@nathalie111 a to koho môže napadnuť že si niekto dokaže napisať 403 hodnoteni tam a 358 na inom bazari 😀 to by mna teda nenapadlo niekomu napisať 🙂

bets
13. sep 2012

@nathalie111
no neviem. ja osobne som si dala hranicu, kedy som ochotna riskovat, ze peniaze poslem skor na ucet a predavajuca neposle tovar. ak suma za tovar je nad moju hranicu, tak bez dobierky tovar nekupim, a mozu sa predavajuce hnevat kolko chcu. mozno najdu niekoho, kto je ochotny riskovat. ale na zaklade mnozstva negativnych skusenosti, ktore su popisane vo vedlajsej diskusii, mne je jedno kolko pozitivnych hodnoteni je, ale ako rizikovo averzny clovek k takemu nakupu nepristupim. nerobim to ani pri inych nakupoch cez net, o to skor nie v bazari. a kedze predavajuce trvaju na tejto podmienke, tak maju menej o rovnako zmyslajucich kupujucich ako som ja. preto z bazaru kupim tak 2x rocne a len vyslovene nieco, co neviem kupit inak. kupit kocik, alebo nejaku drahsiu vybavicku cez bazar, pokial to nie je na dobierku, je hotova samovrazda. niekto sa musi popalit sam, niekomu stacia skusenosti inych.