Drzosť v bazáriku
ahojte boli ste aj vy zarazene drzostou kupujucich v bazariku.sup sem s ich hlaskami.
@petronela353 ta pani ocividne nepozna y akoze aj ja robim sem tak chyby ale takto brutal napisany text som uz davno nevidela
baby- a túto komunikáciu ste pochopili? 😕 😀 😀 😅 😝
🙂 dobrý deň, zmestí sa do kabelka formát A4? 🙂
dobrý deň-v pohode aj s rezervou sa tam formát vmestí aj formát A3-pridávam fotky🙂) ďakujem. maca
dobre, vyhovuje , a kabelka sa nosi ako ? nosi sa cez plece? takto sa to dá ? http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=sk&sa=N&biw...
dobrý deň, neviem-dali ste mi sem nejaký link, ja sa naň nedostanem- o čo ide? ďakujem.
skopírujte si ho a vložte do vyhliadača, chcem vedieť či sa dá kabelka nosiť cez rameno tak ako na tom obrázku ? 🙂
prepáčte ten link je nekonečný a ja ho nebudem dávať do vyhľadávača. dĺžku ramienok máte-tak ako chcete. cez plece sa dá nosiť-normálne, tak ako iné tašky. neviem,aký je nejaký iný spôsob🙂
A baby poviem vám,že ten link som si veru nepozrela. zdá sa mi to nejaké divné
@macamac http://www.bagabaga.sk/taska-cez-plece-envirosa... mohla skrateny link dat 😀
@pink_lady ja ťa chápem, možno ona svoje dieťa nedáva naboso do sandálok, neviem či išlo o otvorené, alebo o také, kde prstíky sú uzavreté, ale sú tam prevzdušňovacie miesta, aj v croksoch vidím decká obuté v ponožkách, chápem tvoje rozhorčenie nad jej uvažovaním, no chápem aj jej postoj, že bolo nosené naboso
ja som si spomenula este na jednu hlasku.
mala som v inzerate ruzovu detsku bluzocku.pani sa mi ozvala takymto stylom.-kupim,ale ak nebude ruzova hned ju poslem naspat.
akoze pozdrav ziadny a nechapem preco by nemala byt ruzova kedze som ju mala odfotenu a aj v nazveinzetau bola ruzova bluzocka.obchod s tou podivinou som radsej nerealizovala a bluzku som darovala kamoskinej dcere
Mala som aj iné perly, už ich mazať nebudem 😀 😀 😀 . dnes som sa zasa pobavila:
Ja - Včera o 18:11
Dobrý deň máte ešte bodinká?
Predajca - Včera o 18:58
dobry den ano ,,,,
Ja - Včera o 19:16
Potrebovala by som 4-5 bodyčiek k babine na ihrisko.
Predajca - Dnes o 12:40
uz predane vsetky prepacte
Ja - Dnes o 13:42
v poriadku ďakujem
Ak je predajca z mojho okolia tiez sa pytam odkial je. Radsej si to vyzdvihnem osobne ako platit postovne a samozrejme aj vidim ci je to OK... Co je na tom zle? 😕
@sisi0211 nie je na tom, samozrejme, nic zle, ja som tiez radsej, ked si kupujuca pre veci pride, odpada mi balenie, chodenie na postu a hlavne to hned vidi, prip. vezme aj nieco navyse 🙂 ide skor o sposob, akym sa to kupujuca opyta, lebo ani bu ani mu, len sprava "kde byvas" alebo tato ma tiez dost pobavila nedavno, ze "odkial si?!?!"
Predávala som tričko za 60 cent. v super stave. Otázka, bez pozdravu - cena je už s poštovným? 😀 😀 😀 😀
Neposielam na dobierku...Tak som nereg.zaujmkyni napisala,ze peniazky moze poslat sekom cez postu,IB alebo vlozit priamo v banke.Ze ak potrebuje nejake referencie,tak na mimibazar.sk mam 403 pozitivnych hodnoteni,na babybazar.sk 358, na modrykonik.sk 140, na bazosi 3.Ze to by jej snad mohlo stacit ako istota,ze komunikuje s niekym serioznym...
a odpoved:
Pani viete mne neide o to ze by som Vas neverila nehovoriac o tom ze neznamemu cloveku by som urcite neverila na zaklade ecenzi...v konecnom dosledku si tie recenzie mozete pisat sama alebo ich mozu pisat vasi znamy...
ide mi o to ze mne proste najviac vyhovuje dobierka a tym padom sa nedohodneme na nicom.
to,ze ja na dobierku neposielam a jej dobierka vyhovuje najviac a tym padom sa nedohodneme na nicom,bolo tym inteligentejsim jasne uz skor,nez mi napisala... 😀 😀 😀
ale dokazu ma nasrdit taketo typy.... 😠
@nathalie111 a to koho môže napadnuť že si niekto dokaže napisať 403 hodnoteni tam a 358 na inom bazari 😀 to by mna teda nenapadlo niekomu napisať 🙂
@nathalie111
no neviem. ja osobne som si dala hranicu, kedy som ochotna riskovat, ze peniaze poslem skor na ucet a predavajuca neposle tovar. ak suma za tovar je nad moju hranicu, tak bez dobierky tovar nekupim, a mozu sa predavajuce hnevat kolko chcu. mozno najdu niekoho, kto je ochotny riskovat. ale na zaklade mnozstva negativnych skusenosti, ktore su popisane vo vedlajsej diskusii, mne je jedno kolko pozitivnych hodnoteni je, ale ako rizikovo averzny clovek k takemu nakupu nepristupim. nerobim to ani pri inych nakupoch cez net, o to skor nie v bazari. a kedze predavajuce trvaju na tejto podmienke, tak maju menej o rovnako zmyslajucich kupujucich ako som ja. preto z bazaru kupim tak 2x rocne a len vyslovene nieco, co neviem kupit inak. kupit kocik, alebo nejaku drahsiu vybavicku cez bazar, pokial to nie je na dobierku, je hotova samovrazda. niekto sa musi popalit sam, niekomu stacia skusenosti inych.

aj ja som sa zasmiala na niektorych hlaskach 😀 A asi som vadna, ale to sa veci aj vymienaju???? To akoze napisem ze nech mi to vymenia za nieco z mojho bazaru 😕 😕 Ale tak ludia su kadejaky 😝 Len skoda ze nemaju ani tolko slusnosti ze sa na zaciatku aspon slusne pozdravia 😠