Drzosť v bazáriku
ahojte boli ste aj vy zarazene drzostou kupujucich v bazariku.sup sem s ich hlaskami.
@kukujka presne, som sa celkom pobavila. Je mi jasné že každý kus oblečenia rovnakej veľkosti môže mať rôzne rozmery, preto si aj ja dávam všetko merať ....... ale takto kupovať???? Čo už
zdravím vás aj ja sa podelím o moju skúsenosť, jednej pani som poslala pre malú topánočky s istotou,že mi uhradí peniažky na druhý den bohužiaľ doteraz som žiadné peniaze nedostala, doplatila som na svoju doverčivosť a prišla o 5 eur viem,že to neni nejaká hrozná suma ale je to smutné,že také veci sa dejú.
Ak to tá pani konkrétna teraz číta, takže ju pozdravujem. Ale na druhej strane som rada,že to boli botky pre dcérku a nie 😠 pre nu.
Mna vie najviac nahnevať,ked si niekto rezervuje tovar,napíše že peniažky poslal.A nakoniec mi pošle správu,že tovar už neberie,Tak aj toto sa tu robí ☹
tak mne sa prvykrat stalo toto ,,objednala som si od mamicky veci este take nahadzovala mne vybrala som si ajdve tricka ale povedala ze na sume sa dohodneme ,,,,,,nedelu som tu neni venujem sa manzelovy a detom a pridu my od nej take spravy ze si tu ked my neodpises budem sa hnevat ,,,,,ale to nic pisem jej pondelok poslite my cislo uctu poslem peniazky a kolko budu tie dve tricka ? som sa jej pitala a ona mne no jasom vam to uzposlala na dobierku a ja jej pisem ako to ze my to poslala na dobierku bez mojho vedomia a a ni sme sa este nedohodli na trickach co stoja ,,,,pisem jej a kolko vlastne stali tie tricka povedala ze 3 eur a ze este jedni teplaky my tam dala za 5 eur a to som sa uz nahnevala pretoze som nechcela tie teplaky ,,,,,napisala som jej dost dlhu spravu bez mojho suhlasu posle na dobierku ,,,bez mojho suhlasu si sama urci cenu a mna sa nepita ,,,,bez mojho suhlasu my posle teplaky ktore som nechcela ,,,,bohuzial dobierku neprevezmem platila by som viac ako 9 eur nazvys a to tu nepisem vsetko aka bola drza zle hodnotko som jej nedala neni som ten typ ale do buducna bude vediet ze ked sa jej niekto ozve ma sa pitat ci stym kupujuci suhlasi bohuzial stratila na postovnom ,,,,mala 3 kladne hodnotka bohuzial ani to neni istota aspon ja uz to viem ja uz si radcej objednavam od takych ktorych poznam
Baby rozmyslali ste comvas stoji este sj balenie zasielok? Ja kolko penazi som nechala za papier a obalky posledne dva tyzdne tak to je dost... a to nikto neche ani len toostovne platit. vsetci vyjednavaju tych svojich 60 centov...a to veci predavam riadne pod cenu vacsinou, lebo sa ich potrebujem rychlejsie zbavit :(
@simca06022011 ja síce veľa nepredávam, ale dosť kupujem, často mi veci prídu pekne zabalené v igelitke, dobre prelepené a je tam len nalepený papier, kde je uvedená adresa. Vcelku sa mi to balenie páči, lebo viem, že igelitiek je vždy dosť, je to nepremokavé a ja som spokojná s tým poštovným 60 centov.
@simca06022011 poštársky papier 0,17€ za veľký hárok + lepiaca páska + centrofixa, až tak drahé balenie to nie je.. alebo použité tesco-tašky a biely papier prelepený zvrchu na vypísanie adries, treba veľa lepiacej pásky 😅 .. a posledná možnosť, plastová obálka - veľmi praktická vec, len vyjde na kus nejakých 0,15-0,19€ (ak rátam aj poštovné, keď mi to posielajú), čiže navýšiť cenu tovaru o 0,20€ a máš tam zarátanú aj robotu 😉
@benne obyčajné mikroténové vrecko ako na pečivo prelepené páskou+ opačne otočená hrubšia igelitka(aby nebolo zvonka to popísané)dobre oblepená páskou a nalepený papier s adresami ...to všetko doma máme,kupujem iba pásku 😉 ...a nemusím navyšovať ani cenu tovaru ...ešte sa nikto nesťažoval na takýto balíček a mne tiež chodia len takto zabalené 😉
no lenze tie velke obalky teda u nas klasicka s rozsiritelnym dnom 0,3 + ak este potrebujem vacsiu uz ide o eura, lebo predavaju uz iba bublinkove, takze kupila som aj baliaci papier, jeden papier, jedna zasielka.. su 0,5EUR, maju trosku ine ceny 🙂 Krabice uz dosli, chodi mi dost eshopovych nakupov, tak som ich mala dost za tyzden nazbieranych... ale to som hned vyuzila 🙂)))
sacky my nemame, ani stare tasky, jednak nepouzivame a uz ani neskladujeme... a ako mozem navysit cenu, ked uz tie ceny co mam chcu stale znizovat? 🙂)) A kolko krat ju znizim aj 2-3x... viem ze nemusim, ale ked to chcem predat...
Dala som si do podmienok, ze bude tam "kvazi" manipulacny poplatok za nizke objednavky do cca 4 EUR, prave kvoli tomu, ved nezivim sa tym a ten bazar naozaj zaberie dost casu a prace.. ale to som vobec nepochodila🙂)) cize tu uz nie je co vymysliet len vydrzat 🙂))
odkedy si kupujúce urcuju cenu? 😀 dokonca napisu aj s postou 😀
ja mam za sa jednu prihodu s kupujucou dobreze nechcela poratat zuby na zipse, foto z kazdej strany, pritom to tam mam
@simca06022011 zisti si na pošte aké majú ceny za baliaci papier.. lebo u nás na pobočke ho majú ako som už písala po 0,17€ a to máš štvorák hrubšieho papiera 😉
@nicky655 frflať môže, ale ak si prečítaš na stránke pošty www.posta.sk , nikde nie je napísané, že MUSÍŠ používať obálky schválené Slovenskou Poštou 🙂
@benne @nicky655 je presne na stranke v podmienkach napisane ako musi vyzerat obal a mozu to byt aj taketo obaly 🙂) dokonca aj pouzite obaly a pod. len musia byt predosle etikety odstranene. Nesmie sa to otvarat, musi to byt riadne oblepene a ziadny problem mat nebudes 🙂)) Viem, to mame webshop a rokujeme niekolko krat rocne s postou... ja sa skor bojim o to aby to dobre prislo a nechcem to do kadejakeho sacku zabalit. Drahsie veci a vacsei posielam z prace kurierom. Za to aj teraz idem pobalikovat to oblecenie do setov a predam to v kuse, nebudem uz predavat veci po jednom body 🙂 uz toho nemam vela :P
Ja mam postu daleko, na to aby som tam papier kupovala a ked zabalim napr - teraz fusaky, overaly, tak to je cely taky papier :( ale to uz je jedno.. mne uz ide o miesto doma a poriadok..a tie veci musia ist prec aj ked mi srdce puka 🙂))
@simca06022011 tak prečo potom neskúsiš tie plastové obálky.. ak už vážne kupuješ obálky papierové, tie sú oveľa praktickejšie.. naozaj rýchlo a bez roboty zabalíš a pošleš.. pokiaľ má pošta frankovací stroj, tak nepotrebuješ lepiť ani papierové etikety (lebo na niektorých poštách to vyžadujú 😝 )
@benne ano jedna plastova obalka na taky fusak - dobre 2-3EURa 🙂)) Mensia mozno euro... a igelitky nemam a ani velmi nechcem do toho balit a potom paskovat
@simca06022011 ale ja som nemyslela poštárske, ale iné.. ja používam a nestoja viac než 0,20€ a sú aj maxi-veľké 😉 (btw.objednávam si ich z netu, prídu pekne ku mne, nemusím zháňať)
@benne a z kade objednavas? ja som vcera hladala a nasla som iba take drahe
"Super ponuka" na hračku od FP za 18 eur s poštou (to poštovné vychádzalo cca 1,60 eur), stav výborný, aj s 3 AAA batériami...(PC ani nebudem písať...)
Záujemkyňa: "Spustili by ste z ceny na 8 eur?Ak nie nevadí ,aj tak ďakujem,Ale z materskej 217 eur si toho veľa dovoliť nemôžem a dcérke sa páčia takéto hračky.Ďakujem"
takže... som mierna povaha, ale normálne som sa musela najskôr zhlboka nadýchnuť potom vydýchnuť, narátať do desať a ešte raz zopakovať celý postup a až potom som napísala odpoveď...
našla som moju odpoveď😉
"... Prosím Vás, trošku premýšľajte, keď budete chcieť zľavu u niekoho iného - 8 eur je dosť veľa, hlavne, keď poštovné z ceny je 1,60 (u mňa) ... a knižka bola vo výbornom stave...kúpená za vyše 30 eur... pretože takú veľkú zľavu na tieto značkové hračky vám asi nikto nedá ... to je rada v dobrom...
A tiež vôbec nespomínajte tú materskú...veľa mamičiek je v podobnej situácii ako vy, len ich urazíte s tými rečami ...aj my sme kupovali túto knižku, keď som bola doma s dvoma deťmi - a v tom čase som mala tiež len rodičovský príspevok a materskú .... s pozdravom Ivet...."
predavam holywoodky za 12e, lebo su nenosene. a nikde nic, ziaden pozdrav, len za 7aj s postou zoberiem. ha-ha - dobre som sa pobavila.
Neviem, či to patrí sem, ale drzosť to teda je ... aj keď s bazárikom to súvisí iba tak, že ten balíček na pošte je od predávajúcej z tohto bazárika...
Zasa tá pošta 😠 ... našla som si v piatok v schránke klasika žltý lístok s dátumom 22.11.2012 (dátum, kedy si môžem vyzdvihnúť zásielku...), ktorý bol prepísaný na 23. 11. ... tak som teda hneď išla na poštu (keďže som prišla okolo 17-tej a otvorené majú do 18.30) a vystála som tam radu (cca 15 minút) a tá "osoba" mi s takým zvýšeným hlasom oznámi, že "načo tam čakám, že to je dnešná pošta a to ešte nemá v systéme" a ešte dodala do pléna..."aj vy ostatní, čo tu stojíte s tými papierikmi, dnešnú poštu si vyzdvihnite až v pondelok!" a postavila sa a odišla od okienka ... ostala som stáť s otvorenými ústami (a nielen ja...), chcela som jej totiž povedať, že ten balíček majú na tej ich blbej monopolnej pošte už druhý deň, ale akosi mi zamrzli slová na jazyku ... tak ma to vykoľajilo, že som normálne vycúvala von a ešte som aj pozdravila... jedna staršia pani, ktorá bola asi tretia za mnou normálne chytila amok a až von som počula ako kričala na celú poštu ... ani sa jej nečudujem... škoda, že som sa musela ponáhľať domov - baliť - išli sme na víkend a deti aj na tie dni voľna počas štrajku - k starým rodičom ...
Inak, niekedy nechápem, načo sú na tej pošte tri okienka, keď práve po tej 15-tej (keď prichádzajú ľudia z práce domov a začínajú vybavovať veci...) býva otvorené len jedno okienko ... pri druhom postáva pani "dôležitá" a je tam lístok, že obslúžime vás vedľa a tretie okienko má už dobré tri týždne tabuľku s nápisom "zatvorené" ....😖 😅 😝
Ahojte mamičky, ja mám zase zlú skúsenosť s predávajúcou ... reagovala som na inzerát, dohadovali sme sa, že možno pôjde okolo, že to prinesie, keďže to boli výživky, potom, že cesta sa jej zrušila, že nepôjde ... tak že pošle poštou, medzi tým mi prišli iné výdavky, takže som sa ospravedlnila, že nemám už záujem , tovar môže ponúkať ďalej...a ona, že to ako si dovoľujem a hneď mi šupla negatívne hodnotenie (čo ma veľmi mrzí) toto sa mi ešte nestalo ... a to som jej neposlala ani adresu ani peniažky ... bolo to len v rámci dohadovania sa ... 😨 ja som negatívne hodnotenie ešte nikdy nedala, na to treba podľa mňa fakt vážny dôvod

@fleuerette hi tak to mame obe deti netabulkove keby sa teba opytali kedy nosil luky veci 74ky tak by si napisala 5mesiacov a ja by som za napisala,ze lia nosila 74ky v 16tich mesiacoch 😀 😀 no neviem ako by sa kupujuca rozhodla 😀