Drzosť v bazáriku
ahojte boli ste aj vy zarazene drzostou kupujucich v bazariku.sup sem s ich hlaskami.
k výmenám sa už nevyjadrujem, lebo aj keď mám v podmienkach predaja dokonca dva-krát uvedené, že nevymieňam, vždy sa niekto nájde😀 ... dva-krát preto, lebo mám jedny stručné a krátke podmienky (pre tých , čo nemajú čas čítať) a druhé dĺĺĺhééé a milé a podrobné🙂 (keby náhodou mal niekto záujem🙂)
ale aj tak vždy na slušne napísanú ponuku o výmenu pekne odpoviem, že nemám záujem...ale sorry, ak mi niekto napíše len tak, že ...výmena?...a niekedy aj k niekoľkým inzerátom naraz, ide ma poraziť a musím predýchať a rátať do 10, ale nie vždy sa mi to podarí, tak radšej takúto správu rýchlo vymažem, aby som nenapísala niečo, čo by ma neskôr mrzelo ...
jéj a ešte jedna "zvláštnosť" ... v poslednej dobe sa často stretávam s tým, že sa ma "záujemkyňa" opýta, či je inzerát aktuálny a keď odpíšem, že áno ...tak... sa už neozve 😅 ...tak neviem, či si len robí štatistiku, že koľko inzerátov je aktuálnych alebo ak tu je taká "kupujúca", tak mi to možno vysvetlí a budem múdrejšia ....🙂
No maminky/nemaminky idem aj ja prihodit niečo,,,,som taká vytočená že až....pred 5 mesiacmi si u mna kupila jedna maminka mikinku,,,poslala som jej ju,,no po prijati mikinky mi napisala že ju posiela spat,lebo to nie je 100% bavlna....suhlasila som,ze ju vezmem spet a poslem peniaze,,,,a predstavte si prešlo 5 mesiacov a mne mminulý týžden prišla mikinka,,,nedošlo mi že to je "tá mikinka" ,,este som sa cudovala že som žiadnu neobjednávala,,a včera mi maminka napíše,že jej mám poslat peniaze spet,,,,,na co som jej napisala ze ci je normálna poslat mi mikinku po 5 mesiacoch,,,a viete čo mi odpísala ???že ju moja odpoved neprekvapuje,,,,a že ked jej neposlem peniaze,mam ich poslat na neziskovú organizáciu Plamienok,podla mojho svedomia... 😠 tak mi prosím napíšte ,,,som ja blbá,že mám po 5 mesiacoch niekomu vracat platbu,???čo ak syn mikinu nosil,ved to mi príde choré,,,,prosím poradte ako dalej,mne neide o tých 5 eur,,,tie oželiem,ide mi o ten princíp,,,to ako nieco ponosím a o 5 mesiacov len tak bez upozornenia poslem spet a požiadam o vrátenie platby?Je to prosím Vás normálne?dakujem za prečítanie a prípadné reakcie, 🙂
@emminka ked dotyčnej maminke vadilo, že to nie je 100% bavlna, tak ti tú mikinu mala poslať hned späť. Ja osobne by som jej neposielala naspäť žiadne peniaze,aj keby sa na hlavu postavila. Lebo z jej strany ide o obyčajnú "vychcanosť".
@emminka No a ja som napisala,ze by ma uz nic neprekvapilo 😀 ale toto urcite ano,a bola by som poriadne vytocena 😠 Niekedy sa mi fakt rozum zastavuje 😠 Urcite by som jej nic nevratila,vlastne ake vracanie,vsak mala mikinu 5 mesiacou.1e pozicovne na kazdy mesiac,no nie,vsak kde najde taku lacnu pozicovnu veci 😀
Prosím o pomoc...poznáte prosím niekto Juditu Balogovú z Komárna?16.9. som uhradila 10E za pančuchy.Nereaguje a dnes pozerám,že má bazár zrušený.Ďakujem
MOJE NOVE HODNOTENIE OD mbabcanikova....."Škoda, že som si nepozrela hodnotenia tejto predávajúcej skôr ako som nakúpila. Toľko negatívnych hodnotení, tak to je sila. Pridávam sa a predávajúcu NEODPORÚČAM. Tovar dodaný neskoro a poškodený, na čo ma predávajúca vôbec neupozornila. Ide mi hlavne o férové jednanie, nič viac a nič menej. Keď má tovar poškodenia, uvediem to v inzeráte. Komunikácia s predávajúcou 0 bodov. Z tohto obchodu som maximálne sklamaná."
tak tato pani mi to teda nandala ako sa povie,kupila nosené pyzamko za 2€,ze je znicene a ze tyzden cakala na balík?mam to v podmienkach,som casovo velmi zaneprazdnena...tak tomuto vravim drzost.... 🙂 😉 😵
Mam otazku 🙂 aj vy sa stretavate s tym,ze tu niektore predavaju veci o pomerne znacnu cenu viac ako v obchode???Pomaly zacinam pochybovat ci som na bazare,alebo v nejakom nadstandartnom obchode 😀 Iste vsak je,ze ked chcem nieco kupit,najprv si prelustrujem ostatne obchody ci to nekupim lacnejsie a nove zo zarukou tam.V poslednom pripade som chcela kupit lego,medzitym ako mi pani stihla odpisat,som to iste lego hladala inde a nakoniec som ho aj kupila v normalnom obchode o 10e lacnejsie 😀 Ano, teraz je v akcii vo viacerych obchodoch,ona predava pouzite lego teraz za beznu cenu aka je v obchodoch bez akcie,ale este pred par tyzdnami,by som toto iste lego u nej kupila este drahsie o 10e ako sa bezne predava.No pochopite to???A vraj ju moje ,,dristy,,nezaujimaju,lebo ona setri na kona.
@aries24 ahoj, áno veľa maminiek si tu neuvedomuje, že ak už mám doma niečo aj roky cena za nové v obchode už klesla a aj ked dá polovičnu cenu za čo kupila, v obchode to už na tej cene je a preto si clovek kupi uz nove, nuz hold aj ja som asi raz tak zle nakupila, ale tiez ma to irituje ze si davaju take ceny, takto sa bazar za chvílu neoplatí a skôr kúpim v obchode, ja uz si dávam pozor na to pri nakupe 😀
dobry den vedeli by ste mi poradit kde sa mam ozvat ,ked som peniaze za tovar poslala,peniaze prisli na ucet pani Magdaléne Kováčovej a kabatik ktory som si objednala stale neprisiel a uz je tomu 10 dni a slecna ci pani Magdalena sa mi neunuva ani odpisat,kde je moj kabatik.Vopred vam dakujem s pozdravom Anna.
@annababicova
treba riešiť v tejto skupine...tam ti adminka pre bazárik pomôže
https://www.modrykonik.sk/group/7748/
@bundle dobrý večer kabatik mu už prišiel.hned som písala ale nevidim tu môj prispevok.Kedze som pracujúca osoba,tak nemam čas vysedavat za pc a pozerať správy.Ked už niekto píše že je to drtost.
Ja som zatial mala kupujucich bez nejakych vacsich problemov. Podla pravopisu viem odhadnut jej/jeho uroven, tak komunikaciu prisposobim. Osobne nemam rada, ked mi niekto cudzi tyka. Ved keby sa stretneme na predajnej burze, vykali by sme si. Ale to je len detail.
Ja som raz ponúkala podprsenku 75 /B a pani sa opýtala že či si myslím, že jej bude sedieť lebo ona moc do toho nemá čo dať.. 😀
Sice starsia tema, ale ja som vytocena tieto dva dni do vyvrtky... Asi pred 4 dnami som hladala synovi tenisky. Napisala som zaujem na dva inzeraty, cakala na odpoved. Vcera pozeram, pani ani bu ani me a inzerat zmazany a dnes ma skoro porazilo, ked pozeram na druhe tenisky a to iste, zase ani tuk a inzerat zmazany! Syn sa rozreval, lebo sa na jedny tie tenisky strasne tesil... Neodpustila som si to a obom damam napisala SP, kde som ich upozornila na to, ze slusnost kaze sa aspon ozvat... Dakujem za precitanie, musela som sa vypisat, lebo mam pomaly penu okolo ust...
Mamičky, mám problém s predávajúcou bambulka123456. Zaplatila som a tovar mi neposlala. Peniaze mi nevrátila. Čo robiť? Už je tomu vyše mesiaca, vypisujem jej. Ona buď nereaguje alebo klame, že balík poslala alebo peniaze vrátila. Písala som aj adminovi. A nič. Poraďte.
@hornyak ahoj.Ja tomu velmi nerozumiem:(Tak poslala Ti balik,alebo Ti vratila peniaze?Ak Ti poslala balik obycajne,tak s tym vela nenarobis,ak doporucene pitaj si PC.Napis priamo na stranku-Mam problem s obchodom v bazary.Ako to riesit?Tam Ti poradia a urcete sa Ti adminka ozve.Drzim palce

trošku na "otupenie tej drzosti" ...pridávam takú milú skúsenosť🙂
ja viac predávam ako nakupujem😉 ale ak mám naozaj o niečo záujem, tak počkám (ak mi to neponáhľa🙂) a už sa mi to párkrát vyplatilo😉 naposledy som kupovala sviatočné šaty pre dcérku ...ceny na bazároch dosť vysoké a také šaty, ktoré by som už ako sviatočné ani neponúkala ...až so našla jedny v celkom dobrej cene akurát, že neboli až tak "noblesne a oslnivo" popísané ...ale stručne a jasne aj foto bola len taká "normálna", tak som to riskla a čakala som dlhšie - cca dva týždne, ale keď sme sa nakoniec dohodli a šaty prišli, tak som si povedala, že to fakt stálo za to🙂 krásne sviatočné bez chyby a ešte aj dcérke veľkostne sedeli... 😵 ... a to podotýkam, že predávajúca nemala žiadne hodnotenie ...skrátka, asi som mala šťastie 😀 ...