Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?
Ahojte👋... nemam dobre spravy, žial, exorcista zomrel 😔
Riešime to stale.. V dome je ako tak klud, ale na pozemku v okoli noveho a stareho domu nam byva stale zle.. Vo stvrtok k nam pride psichotronik sa na vsetko pozriet, tak snad budem vediet viac
@nicolas08 my moslimovia nahlas bud recitujeme alebo hrame z mobilu alebo akokolvek inak druhu kapitolu Koranu. Demoni sa boja Boha a utekaju ked sa spomina jeho meno. Treba sa stale modlit a obracat sa na Boha pre pomoc, ochranu a pozehnanie pred zlom tohto sveta, a toho co vidime a toho co nevidime. ☺️
Najma posledne dva verse tejto kapitoly su velmi silne v boji proti zlu v nasich domovoch.
https://www.youtube.com/watch?v=_FL66vdhIwc(zacina sa v tridsiatej sekunde)
To len pre zaujimavost. Mozte nabuduce skusit, alebo sa prejst zahradou a nahlas hrat tuto kapitolu. Predsa my moslimovia a krestania verime v Jedneho Jedineho Boha, ktory vsetko stvoril a ktory nam dokaze poakytnut ochranu a utocisko. Nikto iny, iba On. ☺️🌹
Ahojte, chcem sa podeliť, prípadne či sa to už aj Vám stalo podobné. Už asi cca 3 týždeň, sa mi mala prebúdza v noci, každý deň s plačom a trvá to niejakých par minút, kým ju utíšime. Niekedy sa samo otvorí kôš a už sa mi stalo, keď som večer ležala v posteli som pociťovala ako keby niečo liezlo na mňa, pritom tam nič nebolo, ale čo som viac znepokojena je že mi mala každú noc vstane s plačom.
Dobrý deň,mňa by zaujímalo ako sa máte teraz? Stále máte kľud? ❤️
nicolas08, dobrý deň , rada by som sa spýtala ako ste so skontaktovali s exorcistom z NR, tiež by som potrebovala jeho pomoc , len sa neviem dostať ku kontaktu na neho
@dimeme v Nitre by to mal byť Martin Pavúk. Na Parovciach je taký maličký kostolík a tam máva omše. Oproti cez cestu je Párovské gymnázium.

@zloita toto radšej nie, ak s tým nemá už skúsenosti, a tam podľa mňa neboli iba duchovia, mohli by to znova prebudniť/pritiahnuť k sebe a mohlo byť to začať celé od znova, neodporúča sa to. Hlavne ak už na tom pracuje exorcista.
@nicolas08 ahoj, ako to je teraz u vás, už je to dobre? Bol u vás ten exorcista už aj osobne?