icon

Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny

nicolas08
9. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?

nicolas08
autor
9. jan 2021

@zazvorka87 áno rozumiem.. V Boha veríme aj sa Modlime a veríme.. To ze sme skúšali aj iné cesty už bola zufalost

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
9. jan 2021

@goodidea povedal ze to poriešil a nemá sa to vrátiť odprevadil ich na druhý svet.. momentálne to rieši psychotronik, ten povedal aby sme dali omše za zomrele duše a cakali, keďže toho bolo veľa dlhšie to potrvá aby bol kľud, neviem

lubiss
9. jan 2021

toto je extrem asi by som to tam zapalila cele a dovidenia chalupka :D kazdopadne ja som sa vzdy na byte kde som vyrastala bala..blby pocit bala som sa byt sama doma aj ked som uz mala 17....pamatam ako sa mi malemu decku ked som zaspavala sami otvorili dvere na izbe a ja vybehla za nasimido obyvacky co ma strasia a nikdo nic sedeli na gauci apozerali na mna jak vyorate mysi o com hovorim...nezaspala som nijak ako s paplonom cez hlavu proste mala som v tom byte strach a nebola som sama...kamoska z vedlajsieho baraku ti museli vysvedcovat lebo poculi v noci kroky..sused z vrchnejsieho poschodia tak ich pes niekedy sa choval divne knucal a schovaval sa pod postel a pozeral ako by nieco videl aj ked tam nic nebolo...cize na tom sidlisku asi bolo cosi lebo je to mlade sidlisko bohvie ci tam nebol cintorin alebo co......no ale co pomohlo bolo ked som dostala macku...odvtedy som sa doma prestala bat macky su vraj v tomto dobre ze akobyzahanaju tie duse abo cosi take...ale vam uz 3 zdochli!!! to bude cosi silne nebola by som tam ani minutu

nicolas08
autor
9. jan 2021

@noelosopius môj syn?

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
amima
9. jan 2021

@nicolas08 dať vysvätiť dom

nicolas08
autor
9. jan 2021

@lubiss mačky som púšťala do domu a samé chodili pod synovu postieľku.. Potom časom už ani prah nechceli prejst. Po vysvieteni domu začali na druhý deň dochnut, vracali.. Z 11 maciek ostaa 1..podochli poutekali

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
9. jan 2021

@amima 2 x bol

nicolas08
autor
9. jan 2021

@noelosopius cistecom som sa umývadlá a deti.. Každý deň seba aj ostatok rodiny zmyvam.lyzicami vodou.. Niekto na to verí niekto nie

nicolas08
autor
9. jan 2021

@noelosopius
@noelosopius myslíte moju osobu konkrétne?

ckocka
9. jan 2021

@zazvorka87 Skor to zaváňa špiritusom.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
lubiss
9. jan 2021

@nicolas08 tam msi byt fakt nieco velmi silne...a kto vam to predaval kto ttam byval predtym ??ak je tam takato energia susedia museli vediet alebo ludia odtial z blizka

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ivka21
9. jan 2021

A to naši chceli kúpiť dom vedľa cintorína. Dobre zé sme ho nekúpili. Ja by som sa na vasom mieste odstahovala

nicolas08
autor
9. jan 2021

@lubiss manželský pár ktorým zomrelo malé dieťa, nežili že dobre žena odišla od muža.. Dali sme omše za nich odsluzit.. Aj na pomník som sviečku zapálila pánovi..

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
9. jan 2021

@noelosopius ta staršia pani sa rozviedla a odišla od muža, není sú ani pochovani ani spolu, on je so synom samostatné.. A co sa týka mojej osoby, posledný pohreb co bol v mojej rodine a nie v partnerovej je 5 rokov dozadu moja babka

amima
9. jan 2021

Musíš sa rozhodnúť, či to budeš riešiť mágiou alebo s Božou pomocou. Nedá sa byť na oboch stranách, jedno vylučuje druhé

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
9. jan 2021

@noelosopius moju babku? Co som písala o tej staršej pani co odišla od muža to bola ta pani co bývalá na tom starom dome co sme kúpili s partnerom.. Iný pohreb v mojej rodine v tomto čase nebol

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
9. jan 2021

@noelosopius babka mi zomrela 5 rokov dozadu..na dome ktorý sme kúpili býval potom už ten pan sám,keďže od neho žena odisla...

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
9. jan 2021

@noelosopius
@noelosopius teraz ma napadlo jedine co mam po babke boli taniere a poháre a tie mám so sebou na starom dome.. Nič iné po nej nemám.. Ale ze by toto dáke puto malo?