icon

Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny

nicolas08
9. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ckocka
9. jan 2021

@noelosopius Na spoplatnené služby dúfam využívaš aj tlmočníka, lebo blaboceš ako delfská veštica.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
9. jan 2021

@ckocka 😂

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
9. jan 2021

@noelosopius ja dakujem za tvoj komentar, aspon si mi dala dokaz, ze si uplne mimo. Mne sa prave plni moj pracovny sen, v zivote som nebola spokojnejsia 😊 rehotala som sa na tom prirovnani k delfskej vestici, kedze su mi anticke povesti velmi blizke a viem, ako tie vestby zneli, ale veru vymotala by som sa z nich ovela jednoduchsie ako z tych tvojich slov 🤷‍♀️

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ckocka
9. jan 2021

@noelosopius Hoď sem doklad o živnostenskom oprávnení na veštenie.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ckocka
9. jan 2021

@noelosopius Z toho vyžiješ? Začínam veriť v tvoje zázračné schopnosti.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ajka251
9. jan 2021

@noelosopius ked ste jasnovidka a vestite z gule..uhadli by ste co sa mi stalo? ...ak uhadnete..uverim ze ste jasnovidka 🙂 stretla som tolko jasnovidiek...a kazda len trepe blbosti..a nic z toho sa mi nesplnilo..dakujem 🙂

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
9. jan 2021

@noelosopius aha, tak ty snoris po profiloch a z toho vykladas? 😂 ze si chcem brat hypo na vlastny dom, neznamena, ze mam financny problem. Mam vlastny byt bez tiarch, ale chceme zit v dome s velkou zahradou, co je na tom? Kde si nabrala, ze sa pekne zadlzim? Keby sme mali financne problemy, tak nam banka ani hypo neschvali 😁 ale kludne pis dalej, len ukazujes, aka si jednoducha. U mna si si ozaj zlu temu vybrala, lebo ja materialnym statkom neprisudzujem velku vahu 😊 pracu mam uzasnu, nie kvoli platu, ale kvoli tomu, ze robim, co ma bavi a naplna, mozem byt kreativna a riadim sa sama sebou, to je pre mna omnoho dolezitejsie ako plat, avsak financii stale mame tolko, kolko potrebujeme, aby sme mohli zit pekne a stastne. Takze prosim ta, neklam tu, ze mas nejake jasnovidecke schopnosti a netahaj z ludi prachy za tvoje vymysly.

lindusss2016
9. jan 2021

@noelosopius ak ta zaujima, ako to dopadlo na tom pohovore, tak ti to prezradim: nezhodli sme sa a som velmi rada, lebo to viedlo k tomu, ze mozem teraz robit, to co robim a to co milujem 😊 Zmluvu ti tu nikto neukaze, mne je jedno, ci mi veris, dolezite je, ze sa verit neda tebe, lebo ty tu pytas peniaze za svoje slova.

lindusss2016
9. jan 2021

@ajka251 nevdimla si si, z coho vesti tato sikovnica? Z profilov a otazok, ktore tu zeny davaju 😂 asi si mysli, ze ona jedina dokaze hodit nick do vyhladavaca 😂 zial, premysla velmi jednoducho a potom to tak vyzera

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená