icon

Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny

nicolas08
9. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?

ajka251
9. jan 2021

@lindusss2016 ved prave preto som jej dala otazku co sa mi stalo...potom jej uverim..a vsimla som si ze napise to co uz bolo napisane 🙂 .. nieje vestec ako vestec...zvacsa su to klamari co si zahravaju s nestastim ludi...poznam taku jednu 🙂 a vsetci jej to hltaju...pretoze prachy su prachy

ckocka
9. jan 2021

@noelosopius To bude pre @lindusss2016 najhorší trest ak neodpíšeš, toho sa drž.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ajka251
9. jan 2021

@noelosopius 😁😁😁 a kedy sme volali?..problem so vztahom? 😁 .takze si ma presvedcila o tom co som si myslela 😉 a nebudem platit takej klamarke ako si ty...zjavne si to len namyslas ze si vestica

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Autor odpoveď zmazal
ajka251
9. jan 2021

@noelosopius vlasy po krk skoro po lapatky...to velky rozdiel 😁 pises mi ze problem so vztahom a potom ze vztah ok? 🙂 Toto je presne ono..hadanie.a mas pravdu..chyba dieta...ale nepovedala si mi co som chcela..cize nevies vestit z gule..mas ju pokazenu 😁

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
karmen118
9. jan 2021

@nicolas08 spomínala si kňaza a nedal vám ten číslo na exorcistu? Lebo toto čo sa u vás deje, obyčajný kňaz nemá šancu dať do poriadku.

qetka
9. jan 2021

Na Zahori je Ivan Barus. Ak si zo zapadneho Slovenska, skus tam. Farnost Dojc ;) Na vedticu sa vykasli. Ak veris v Boha, tak ak biela magia (ako vravi tuna pani vestica) je magia a je zla...

nicolas08
autor
9. jan 2021

@karmen118 vravel ze keď to nepomôže bude kontaktovať exorcistu.. Lenže teraz je covid všade čiže aj toto je obmedzené 🤷‍♀️

nicolas08
autor
9. jan 2021

@qetka áno som zo zapadneho, dakujem skusim 🙂

ajka251
9. jan 2021

@noelosopius dobre teta 🙂 kazda jasnovidka vestec si vypyta datum narodenia a podla toho akoze vestia..neviete kto som ako vyzera....a aha..v tej gule som sa objavila 😁 …..30e?ani 5e by som vam nedala..majte sa...pokoj s vami 😁

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ckocka
9. jan 2021

@noelosopius Skús sa niekedy napojiť na online jazykový korektor. Tvojmu podnikaniu to velmi pomože.

karmen118
9. jan 2021

@nicolas08 mali by ste to čo najviac a často urgovať, toho exorcistu, pretože, to že vám tam niečo zabíja mačky je dosť zlé samo o sebe, plus všetko ostatné, čo sa tam deje...prípadne vyhľadať niekoho overeného vo vašom okolí, čo sa tomuto venuje...

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená