icon

Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny

nicolas08
9. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?

ckocka
9. jan 2021

@noelosopius Uvažovala som či si vobec dospelý človek.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ckocka
9. jan 2021

@noelosopius Na teba nikdy nezabudnem, to je nereálne.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ckocka
9. jan 2021

@noelosopius Aké hádky, šak si tu dobre hutoríme.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
diana999
9. jan 2021

My sme mali čosi podobné vo veci, ale nie až takto.. Chvalabohu, a neskôr sme zistili ze v byte v ktorom bývame sa sa predchádzajúci majiteľ zastrelil

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
goblinko1
10. jan 2021

@nicolas08 skús zavolať tam skupinu ľudí SGH Slovák ghost hunters oni točia videá na YouTube kde chodia po domoch, hradoch apod no a možno by niečo zistili a podľa toho uvidíte ďalej.. alebo pridajte dom niekomu kto take vyhľadáva 😅

viikkki
10. jan 2021

Kontaktujte SGH

nicolas08
autor
10. jan 2021

@goblinko1 skúsim za to nič nedám 💁‍♀️

macekovam
10. jan 2021

@ajka251 baby.. Ja si myslím ze je v pohode platiť za službu akou je veštenie.. A pomoc.. Tiež si myslím ze sa oplatí zaplatiť.. Ale... Až vtedy keď ti niekto pomôže.. Skutočne... Vyrieši problém... Nie ze ty dávaš rady a chudák platí a v dome furt straší.... Takže nejaký rituál by bol na mieste... A potom aj 5000 zaplatím... Samozrejme ak problém daný odborník na veci nebom a zemou vyrieši...

inge26
10. jan 2021

@nicolas08 ahoj..ak hladas skutocnych odbornikov tak kontaktuj pani Soniu Guereru..www.santeria.sk ziadny pochybni sarlatani..

qetka
10. jan 2021

@macekovam to je na kazdeho presvedceni. Katolicka cirkev vestenie a podobne praktiky abolutne odmieta. Magia je zla a veriaci clovek sa nema na nu obracat, lebo si este pohorsi. Ak je veriaca, nemala by ist tymto smerom. Ak nie je, tak nech skusa. Preto som jej odporucila Ivana Barusa, ktory sa ako knaz tymito vecami zaobera, vraj je jeden z naj na Slovensku. Ja takemu neverim - mne sa to tazko sudi, ja sa snazim vsetko vysvetli racionalne. Pre mna su vestice a im podobni ludia podvodnici, ale ked tomu niekto veri, tak to je jeho vec. Ale toto, co tu predvadza napriklad pani vyssie, tak sa mi rozum zastavuje. Nema to ani hlavu ani pru co pise, pise ako Madar krizeny s Mongolom. Najde si o cloveku co kedy napisal a potom pyta 30 Eur 🤦‍♀️

macekovam
10. jan 2021

@qetka je úplne jedno kto mi pomôže len nech mi niekto pomôže je jediné na čo by som sa zamerala keby mam problém ako autorka...

nicolas08
autor
10. jan 2021

Keď Vám pravdu napíšem pochodili sme veľa ľudí čo sa nám snažili pomôcť, nemalé peniaze to stalo.. Teraz co mam skúsenosť a rieši sa to so psychotronikom, on to berie ako pomoc že ma dar.. Nechce ani len cent, darček, nič.. Tak si spravte úsudok..ja neviem ci to pomôže.. Ale ten jeho prístup.. Bodaj by bol každý taky

ajka251
10. jan 2021

@diana999 ak mozem byt zvedava.ako ste to vyriesili?mojho priatela sestra takto mala...kazdy vecer bolo pocut kroky,pukanie dlazku,zvuky.decka sa bali ze pocuju ako keby bol niekto na povale..a nakoniec zistili ze sa tam majitel obesil...dosiel knaz..vysvetil to a ze odvtedy mali pokoj...aj na dome co sme prerabali a mala sa stahovat som zazila tiez take zvlastne.ale som rada ze sme sa rozisli 😁

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
10. jan 2021

@ajka251 neporiesili ešte 🤷‍♀️ riešime.. Zadusne omše sa mali vykonať za všetky zomrele duše na pozemku kde stojí dom a už teraz aj nový.. Keďže toho tam bolo neskutočne veľa.. Dlhšie to bude odchádzať.. Neviem Vám napísať ci to pomohlo.. Rieši sa to ešte.. 2- 3 mesiace to ešte môže pretrvávať.. Únava. Bolesti hlavy. Žalúdky bolesti, teploty modriny.. Je toho vela

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nicolas08
autor
10. jan 2021

@noelosopius ja to všetko rešpektujem a so všetkom úctou k Vám nič proti Vám nemám.. Je veľa ľudí akí ste vy.. Véd ja netvrdím ze som ich aj nenavstevila.. Ale mam svoj zdravý názor na to a mam vieru.. Ja verím na dane fakta.. Nie len vystrely

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ajka251
10. jan 2021

@macekovam ale ja som nemyslela platit za ritualy atd...ale zaplatit za vestenie co ma caka...ze si pyta 30e za vestbu....

zooeynka
10. jan 2021

Boh, priroda, Jezis....vsetci spomenuti davaju zadarmo. A takisto je mnozstvo prebudenych, duchovnych, uvedomelych ludi, ktori nepytaju za svoje sluzby peniaze, dokonca maju presvedcenie ze nesmu za svoju sluzbu ludom brat peniaze ani dary. (Zadarmo ste dostali a zadarmo budete davat...)

nicolas08
autor
10. jan 2021

@zooeynka presne tak by to malo byt si myslim