Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?
@nicolas08 a neda sa vam ist k tvojim rodicom ci svokrovcom?
@lapersefona keby sa dalo tak už sme tam..🤷♀️
Ešte ma napadla jedna vec.. Keď tu bol kňaz pri prvom vysväteni domu.. sam si tým prešiel na vlastnej fare..ked bol u nás tresklo nám niečo na terase kde nič nebolo predtým.. Ale ako vidím stále sa tu nájdu neveriaci že duše bludile neexistujú 💁♀️.. Pri 2 vysväteni iným kňazom bola s nim aj katechétka tej prišlo u nás spätne od žalúdka a točenie hlavy.. Ani som veriaca a tieto veci co sa u nás diali si neviem vysvetliť.. Možno môj príbeh niekoho rozosmeje niekomu oči otvorí niekoho pohorsí.. NEVIEM.. Napísala som ho už je na každom ako sa k tomu postaví
@nicolas08 normálne predať dom ako ja chcem kúpiť chalupu. vyplatiť si úver a ísť do domu z bytu. Tak!
Začať hľadať iný dom a presťahovať sa.
Ja na takéto nič neverím, čiernej ani bielej mágii sa neotvaram. A idem z diskusie von pretože sa ma to tu netýka. Prajem do života všetko dobré. A neberte si mačky do domu veď to je strašne. 11mačiek mať doma. Odmietnite všetko zlo a verte len v Boha v nič iné. Keď sa bude niečo diať, zvolajte len nech vás to opustí v mene Ježiša Krista.
Ja dúfam, že sa nič viac také diať nebude!
Mnozstvo veriacich ani netusi ze vatikan zasvacuje alebo skoli buducich exorcistov, existuju presne vypracovane postupy co robit pri kontakte so zlom a ako ho odstranovat. Ale bezne sa o tom nevie, az kto patra po informaciach tak sa dozvie take veci ze len oci otvara...a kto o tom vie prd tak bude tieto veci popierat az kym sa s nimi nestretne zoci-voci...a potom sa zoserie od strachu.
@zooeynka presne tak.. Preto nikomu nevnucujem názor svoj a nebijem sa do pŕs že nič také neexistuje.. Tiež som to kedysi neriešila ani by ma to len nenapadlo.. Za tych 7 mesiacov som toľko informacii získavala kníh čítala s ľuďmi diskutovala že môžem už asi aj vlastnú knihu o tom vydat
@zooeynka pamatam si na jednu rodinu z petrzalky myslim oni to aj medializovali co sa im stale deje v byte..mizli im veci padali hrnceky z linky atd atd...prisla k nim reporterka zo Slovenky..sedeli v kuchyni rozpravali co sa im deje atd nikto iny v byte nebol len ti co sedeli v kuchyni...reporterka odchadza a kabat co mala na vesiaku zrazu fuc :D a ani ho tusim nenasli... ze tak sa pratala jak nikdy :D
Ja som ich už dnes pozerala na nete veru, ale nepríde mi to ako by mi mali dáko pomôcť 🙄
@noelosopius prestala som odpovedat pretoze ma uz nebavite...co za bludy tu pisete.ake hodnoty a 2body?nechapem co chcete odo mna.
@noelosopius som vedela ze to sem vycapite..aby ste sa obhajila.ale uznam..trafila ste sa.dufam.ze ste spokojna..a tu ista pani riesi problem..a isto neni zvedava na tuto komunikaciu...preto som pisala do spravy...dovi
@noelosopius ok.tak nepomozte.nepytam o radu 🙂 lebo ja sama viem ako to bude.majte sa

@nicolas08 👍