icon

Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny

nicolas08
9. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
ckocka
10. jan 2021

@noelosopius Daj si pozor, uverejnením informácií zo súkromej správy porušuješ pravidlá tohoto fóra.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
evka258
10. jan 2021

@nicolas08 veď vyskúšaj, nechadz hneď flintu do žita

maty112
10. jan 2021

@noelosopius 🤦 paaanečku

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
maty112
10. jan 2021

@noelosopius ja praveze som 😉

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
nedockavasom
10. jan 2021

@ajka251
@noelosopius
Trosku umu a dojde aj "vestici amaterke" ze zena ktora je na fore pre mamicky a nema dieta na 99 po nejakom tuzi.. trafili ste..🙂 ale.nie vestenim

zuzinapipina
10. jan 2021

@nicolas08 vestenieVandaMedium, je tak na fb, ona sa tomu venuje, urcite bude vedieť pomôcť

sono2
10. jan 2021

@ajka251 prosím ťa dievča.
Vidí ti v profile že si v skupine ivf.
Presne to som vedela, že si zisti a povie ti že aký máte problém.
@noelosopius že sa nehanbíš!
Idem ťa nahlásiť!

maty112
10. jan 2021

@noelosopius no pises moc chaoticky, a akosi nezmyselne..nemozes povedat ze si veriaca Ale s vestenim..to co vestis pasuje na skoro kazdeho..mam z teba taky pochybny pocit... preto ten panak co sa drzi za hlavu... ved aj ten google prekladac ma co robit aby prelozil tvoje vety tak aby mali ako taky zmysel...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
leeo
Autor odpoveď zmazal
heidi4
10. jan 2021

@noelosopius Sorry, nehejtujem ta, ale...
"Telo musi byt ciste??" (Inak) "Dieta do bordelu nepride??"
Ach, zial, takto to nefunguje. Bodajby. To by sa deti nerodili (resp. ani vobec neboli pocate) fetackam, alkoholickam, fajciarkam, prostitutkam a pod. a naopak mentalne, psychicky, intelektualne "cistym" (chap silnym) zenam by bolo s babatkami bez veskerych zadrhelov hned dopriate...
Tot len moj bezvyznamny povzdych nahlas...
Neprisla som sa ti ani vysmievat ani zhadzovat ta, ja len ze kieeezby to tak bolo, ako si pisala tu vetu hore... Viac stastnych a zdravych deti a ludi by bolo na svete a menej tych utrapenych a ubolenych...💔

sono2
10. jan 2021

@zazvorka87 Presne. Toto je ono, ako si len trocha pripustíš takéto osoby alebo strach, opantá ťa. Ale keď to stopneš odíde to. Sa čudujem že ju žena kontaktovala, bez toho aby jej nedošlo, že si to najprv na ňu zistila. Veď ona ani písať nevie, ešte Boha pletie že jej dal dar či čo. Akurát tak rohatý. Takto využívať ľudské nešťastie.

marcella6
11. jan 2021

@nicolas08 nezávidím ti tvoju situáciu. To musí byť hrozné. Ja som mala jeden čas vždy na tom istom mieste divný pocit. Nič som nepočula,nevidela,ale vedela som,že tam niečo/ niekto je. A jedna známa(veštica) mi poradila, aby som pri sebe nosila suchý chlieb. A pomohlo...
No u vás by asi nepomohla ani ranná dodávka s pečivom. Tiež by som sa obrátila na exorcistu. Verím,že vám niekto/niečo pomôže 🙏
A vraj tiež pomáha nahlas a škaredo hrešiť.
Prosím napíš nám ako to pokračuje, poprípade dopadlo...držím palce!

nicolas08
autor
11. jan 2021

@marcella6 riešim to a samozrejme dám vedieť čo a ako nám pomohlo, dakujem všetkým 🙏

ajka251
11. jan 2021

@nicolas08 tiez som velmi zvedava ako to u vas dopadne.aj tieto dni sa nieco stalo?a co deti?ako to vnimaju.musite byt velmi silne osobnosti ked tam.dokazete zit....my sme tiez kupili stary dom a dlhe roky tam nik nebyval ale vzdy ked sme sli na dom robit sa mi roztriasli kolena a taka neistota.bola som v obyvacke a stale som mala pocit ze je niekto za mnou a raz som videla aj tien ako rychlo prebehol.mojmu som vravela co sa mi stalo,ma vysmial.nedobry pocit som vzdy mala ked sme tam sli.ked sme odchadzali prestalo to.kolena sa netriasli a mne dosla ulava.ked sme sa rozisli som bola aj rada.uz ta predstava tam byt a este v noci.nakoniec to predal sestre kt.dosla z Anglicka..neskor mi pisal ze sa u nich dialo paranormal javy. A ze som mala pravdu..ale dosiel knaz,vysvatil to a maju pokoj.ale co sa deje u vas..fuh..zimomriavky mi naskocili.velmi vam drzim palce aby to zlo cim skor odislo a vy ste mohli zit normalny zivot..(dodatok na tom dome zil manzelsky parna dietatko im umrelo po narodeni...a aj oni tam tiez zomreli)

nicolas08
autor
11. jan 2021

@ajka251 včera počul muž ako keby rozhovor 2 chlapov večer z vonkajška mal otvorené okno.. Cez deň na chodbe ako keď dieťa uteká dupot malých nôh.. Naš synček spinkal takže on to nebol.. A keď sme boli v kuchyni tak videl ako keby vonku dáka. Plachta záves niečo sa zrolovalo a padlo.. On tieto veci veľmi vníma vidí počuje. Ja až tak nie..

mijunik
11. jan 2021

@nicolas08 veľmi vám všetkým držím palce, aby tie nepríjemné javy prestali. Poradiť Ti neviem, asi všetko, čo by som, byť Tebou, skúšala, tu už bolo spomenuté. Neviem, či ste pálili sviečky, vraj v miestnosti, kde je zlá energia, treba zapáliť čiernu sviečku. Jedným zomrela babička a ona bola už na starobu taká poťapkaná, duševne mimo reality, zlostná. Predtým to bola skvelá žena. No a stále sa už ako stará s dcérou hádala, rýpala, celé zle. Ako zomrela, tak tá dcéra vraj mala v babičkinej izbe nepríjemné pocity, poradil jej niekto čiernu sviečku, zapálila ju tam, vraj sviečka najprv prskala, syčala, ale o chvíľu sa upokojila a od vtedy je v izbe pohoda. Do akej miery prispela sviečka a prečo prskala, nevedno. Sviečky niekedy po zapálení prskajú. A psychika je mocná čarodejka. Ale efekt to malo. 🙂 Touto príhodou chcem povedať, že aj keď nijako nemôžem porovnávať poťapkanú babičku a tie sily, ktoré pôsobia u vás, skús zapáliť sviečky všade, kde týchto spolubývajúcich niekto cíti. Vieš, s takýmito vecami skúsenosti nemám, preto moja rada asi vyznieva hlúpo a naivne, ale sviečkou neuškodíš. A pokús sa porozprávať sa s nimi, neviem, či sa to dá, bojuješ proti neviditeľnej sile, ale tak to cítim, odkedy si to tu napísala. Popros ich nahlas, aby vám dali pokoj, asi nevedia odísť, preto sú nahnevaní, smutní. Vyprevadiť ich zrejme nie je tak ľahké, ale úprimná prosba, modlitba, odpustenie ich hriechov, za ktoré tu možno zostali blúdiť, to by nepomohlo? Pri zapaľovani sviečky mysli na toho, komu ju zapaľuješ, povedz mu nahlas, že je to zaňho. V týchto veciach sa naozaj nevyznám, píšem len, ako to cítim a čo by som robila ja. Aj keď- toto je asi úplne iný level a nejaké prosby možno stačiť nebudú. Ale keď budú uprimné, zo srdca a aj to odpustenie tým dušiam bude naozajstné, možno to pôjde. Môj manžel na takéto veci ako duchovia a paranormálne javy neverí. Podľa neho ak by duchovia existovali, tak by to hneď bolo v televízii, hneď by na tom reklamné spoločnosti zarábali. Svokor to isté...Povedal mi, že ani neviem, čo všetko je mozog schopný si vymyslieť a človek tomu uverí... By som môjho manžela k vám poslala na týždňovku, či by ani potom neveril... Ja týmto veciam verím, aj keď skúsenosti nemám (možno dve, ale dobré), ale bola by som poondiata od strachu, ak by sa mi dialo to čo vám. Prajem Ti veľa, veľa síl a nech sa vám čo najskôr všetkým dobre býva.

nicolas08
autor
11. jan 2021

@mijunik ďakujem pekne za tvoje slova.. Sviečky motlitby su u nás na každodennom poriadku.. Možno s tým bojujem áno možno my sme mali kúpiť tento starý dom s pozemkom a postaviť nový a aby sme to my s partnerom vyriešili a bol pokoj.. Nevzdám sa 💪 bojujem a vyriešim to 😉 a možno moju skúsenosť budem posúvať dalej

beronsche
11. jan 2021

@noelosopius a co take hrozne ti ta uzivatelka urobila? Ze si bola opakovane upozornena, ze tvoje prispevky su tazko citatelne? To nie je mobilom, ten je len vyhovorka, to je tym ako skladas vety a nepouzivas ciarky.. k niektorym tvojim prispevkom fakt treba vestecku gulu, aby clovek vedel, co vlastne pises... 😉

lavender273
11. jan 2021

Mala som co citat na vecer

ajka251
11. jan 2021

@nicolas08 fuh..strasidelne 😳 ..mate u mna velky obdiv..ja by som sa asi uz zblaznila...vela sily
..a skusali ste listy zo salvie zapalit?a s tym dymom prejst vsetky miesnosti..neviem ci poznate tlc..Theresa..co sa napaja na duse mrtvych...ta to pouziva aby duse potom odisli

nicolas08
autor
11. jan 2021

@ajka251 aj šalvia 😉 a nič.. Teraz niečo riešim keď to pomôže určite o tom napíšem 🙏

marcella6
11. jan 2021

Inak, je tu takých tém viac. Pamätám,že jedna pani mala to isté. Tiež kupili dom a strašilo tam -doslova. Ale neviem ako to poriešila. Škoda,že potom už nik nepíše, ako to dopadlo. Už len kvôli tomu,že môže tak pomôcť inému...

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
lenuska9999
11. jan 2021

Ja by som na vašom mieste asi vyhľadala exorcistu. S takýmito vecami nie je sranda. Žiaľ pri hľadaní pomoci natrafíte aj na rôznych šarlatánov, ktorí si nechajú za "služby " pekne zaplatiť, ale naozaj nepomôžu... Skúste sa opýtať miestneho farára, či vám môže spostredkovat nejaký kontakt a nenechajte sa odbiť. Takéto veci boli, sú aj budú.. Vatikán každoročne vysväcuje stovky exorcistov... Vážne by som to riešila čím skôr ,hlavne kvôli deťom. Ja mám skúsenosti s takýmito vecami, no vďaka Bohu nie až takto silné.. a nie je to sranda