icon

Duchovia alebo námesačnosť

12. sep 2020

Ahojte babulky.
Píšem anonymne aby moji známy si nepomysleli či som fakt trafená.
1,5 ročná dcérka posledné dni v noci o tej 1j pol 2j sa zobudí a má akoby záchvat hnevu.
Vodu odmieta, dudel odmieta, doslova sa hádže do zadu a keď ju zoberiem na ruky celá sa bráni, kope ako by to nebola ona.Až keď zapneme veľké svetlo sa ukludni, celá vyhukana pozerá na nás, stiska ma, a pekne si dá vodičku a zaspí pri mne, toto mame už 5 dní. Predtým krásne spinkala sem tam sa zobudila na vodu a spinkala do rána.
Večer keď ide spinkať ukazuje hore a blaboce, smeje sa a potom zaspí, cez deň robíme stále to isté, rozprávky tie isté púšťam, von chodíme pravidelne...
Keď má tento záchvat hnevu jak keby nás nepoznala,, včera nám svokra dala malú lampičku ani to nepomohlo.
Mate nejaké osobne skúsenosti alebo radšej sa mám obradit na obvodnu?

hettinka
12. sep 2020

Ani jedno, ani druhé. To vyzerá na “nočný des”.

autor
12. sep 2020

@hettinka a s čoho to môže byť? Mne to nevadí ze sa zobudí radšej nech plače od hladu alebo bárs co ale nie toto že vidíš na nej ten hnev, kope hádže sa na silu plače a keď už to veľké svetlo zapneme celá vyhukana ma stiska ale predtým ani Boha ma nechcela. Nikdy to nerobila, cez deň je zlatucka áno sem tam chytí nervy ale toto sa nikdy nestalo, mojkame sa s ňou stále, hrajeme sa spolu tak to nechápem

selest
12. sep 2020

Nocny des

hettinka
12. sep 2020

Neviem. Naša to tiež mavala, postupne z toho vyrástla. Našťastie nie každú noc.

rachel36a
12. sep 2020

Nocny des.. aj nas to mal par mesiacov a potom to samo od seba zmizlo...

budemmamca
12. sep 2020

Musíš vydrzat, je to na nervy ale zmizne to časom.Aj moja to mávala chvíľu keď mala tiež rok a pol.

kassandra25
12. sep 2020

Toto nikto u nas nemal. Ja by som verila v nieco, co vy nevidite a ona ano

katulienkax
12. sep 2020

Ale prosím vás, toto máva veľa deti aj staršia zvykla v noci vrieskat zo sna. Len ju nebuď nasilu prosím, iba sa jej prihovaraj jemne

autor
12. sep 2020

@katulienkax to není zo sna, práveže je hore a vníma nás ale sa hnevá a nasilu plače až keď veľké svetlo zapneme celá vydesena pozerá na nás.

autor
12. sep 2020

Akurát čítam článok nočný des, a úprimne baby mate pravdu to bude ono, len keď pri našej pomáha jedine ze zapneme veľké svetlo, môže jej to nejak ublížiť že zrazu zapneme veľké svetlo? Myslím ci to nebude mať na oči nejaký vplyv po čase. Lebo aj keď sa k nej prihováram, hladkam nepomáha to.

sapetka
12. sep 2020

Urcite nocny des. Drzim prsty

autor
12. sep 2020

Babulky a koľko to zvyčajne trvá? My to už máme 5 deň, keď je to dlhodobo netreba ísť lekárovi?

rachel36a
12. sep 2020

Naseho to matalo s prestavkami par mesiacov...potom to zmizlo...k ziadnemu lekarovi ist netreba

ckatka
12. sep 2020

To sú nočné mory. Nášmu sa to stalo párkrát. Mozog spracováva...nerieš...prejde to.
Vraj je lepšie dieťa nebudit aby nebolo zmätene...ale nám sa niekedy podarilo niekedy nie.
Priznám sa minule sa mi to v tehotenstve stalo....A hodinu som revala a nevedela som sa uklidnit úplne som bola v panike až kŕče som mala.
Nezávidím tým detickam.