icon

Elegantné topánky na svadbu bez opätku

juliet86
3. máj 2022

Ahojte. tie ktore holdujete mode. viete mi poslat par linkov na inspiraciu na elegantne topanky ako host na svadbu? farba siat ku kolenam bude kralovska modra. balerinky s tenkou podrazkou nie ani sandale s otvorenou spickou

Strana
z2
zara1357
Autor odpoveď zmazal
mirage
3. máj 2022

@akvi kde?

mirage
3. máj 2022

@zara1357 tato leskla koza je velmi tvrda, nie?

nikpa
3. máj 2022

@elizabet173 podľa teba. Ja by som si ich dala aj na svadbu.

elizabet173
3. máj 2022

@nikpa je to samozrejme vec názoru, na mňa pôsobia skôr lacno ako elegantne, bez ohľadu na cenu

alanko20
3. máj 2022

Aj ja potrebujem nizke, uzavrete a take, kam vopcham 1cm ortopedicku vlozku, bez nej nemozem chodit. Ziadne sandale. Kazda jedna topanka okrem tenisiek sa mi s vlozkou vyzuva. Potrebujem topanky na oslavu a prepadam zufalstvu. Asi pojdem v adidaskach a prdim na to. Okrem toho do nich nechcem vela investovat.

kikulienkadd
3. máj 2022

@mirage s topánkami Hogl mám najlepšie skúsenosti. V práci mám 2 lakovky (čierne), jedny na nízkom,jedny na vysokom podpätku. Sú kožené, pohodlné a neotláčajú. To naozaj nie je lakovaná koža za pár € ako lacnejšie značky. Nehovoriac o tom, že Högl sú dlho krásne, ako nové...

akvi
3. máj 2022

@mirage ja si už nepamätám, od ktorého výrobcu, ja mám klasické "karičkove" topánky ( tancovala som vo folklórnom súbore) a to ma inšpirovalo, že prečo si nedat spraviť na mieru aj na bežné nosenie. Ale karickove sa ti určite páčiť nebudú, ale tí výrobcovia robia na mieru aj na spoločenské tance - tie vyzerajú veľmi elegantne, a dá sa s nimi dohodnúť, že čo chceš presne, ja som napríklad chcela nižší opätok, ako sa bežne dáva a nebol vôbec problém. Alebo baby, čo šiju barefooty, tak niektoré robia aj normálne lodičky, napríklad Ateliér Dareen.

alanko20
3. máj 2022

Viete prosim, kde si mozem tie Hõgl skusit, v akej predajni? Su sice velmi drahe, ale mozno by som aspon skusila, ci ich obujem. Potom by som sa možno hecla a vynosila do potravin 😅 pracujem z domu.

sisa_s
3. máj 2022

@alanko20 v Humanicu som ich videla 🙂

sim_simonka
3. máj 2022

alebo mna ešte napáda niečo takéto. Ani takýto opätok by si nezvládla? Dajú sa zohnať aj uzavreté aj všelijaké…

zara1357
Autor odpoveď zmazal
petronellla87
3. máj 2022

@juliet86 ja sa iba pripnem tiez hladam boty na svadbu😁

juliet86
autor
4. máj 2022

dnes poobede skusim ist obehnut oar obchdooc

melanta
4. máj 2022

@alanko20 v Auparku mali obchod voľakedy

mamina198
4. máj 2022

@mamina198 ja som si tu vybrala, a som veľmi spokojná

mamina198
4. máj 2022

@juliet86 ja som si tu vybrala a som veľmi spokojná

veve889
4. máj 2022

mam podobny problem, v septembri idem na svadbu a tiez teraz hladam. Mne sa pacia tieto:
https://m.zalando.at/oxitaly-amanda-pumps-milk-...

petronellla87
Autor odpoveď zmazal
alanko20
4. máj 2022

@melanta pojdem sa pozriet. Ale su dost nad moj momentalny rozpocet + to nemam kde vynosit. Musim nieco vymysliet. Dakujem za rady.

kikulienkadd
4. máj 2022

@alanko20 hogl predajňa je v Auparku, alebo cez eobuv,vyskúšať a vrátiť.
Ja som svoje hogl-ovky kupovala v Parndorfe.

alanko20
5. máj 2022

@kikulienkadd vracat sa mi nechce, uz som si vybral.biele tenisky.

Strana
z2