Elegantné topánky na svadbu bez opätku
Ahojte. tie ktore holdujete mode. viete mi poslat par linkov na inspiraciu na elegantne topanky ako host na svadbu? farba siat ku kolenam bude kralovska modra. balerinky s tenkou podrazkou nie ani sandale s otvorenou spickou
@elizabet173 podľa teba. Ja by som si ich dala aj na svadbu.
@nikpa je to samozrejme vec názoru, na mňa pôsobia skôr lacno ako elegantne, bez ohľadu na cenu
Aj ja potrebujem nizke, uzavrete a take, kam vopcham 1cm ortopedicku vlozku, bez nej nemozem chodit. Ziadne sandale. Kazda jedna topanka okrem tenisiek sa mi s vlozkou vyzuva. Potrebujem topanky na oslavu a prepadam zufalstvu. Asi pojdem v adidaskach a prdim na to. Okrem toho do nich nechcem vela investovat.
@mirage s topánkami Hogl mám najlepšie skúsenosti. V práci mám 2 lakovky (čierne), jedny na nízkom,jedny na vysokom podpätku. Sú kožené, pohodlné a neotláčajú. To naozaj nie je lakovaná koža za pár € ako lacnejšie značky. Nehovoriac o tom, že Högl sú dlho krásne, ako nové...
@mirage ja si už nepamätám, od ktorého výrobcu, ja mám klasické "karičkove" topánky ( tancovala som vo folklórnom súbore) a to ma inšpirovalo, že prečo si nedat spraviť na mieru aj na bežné nosenie. Ale karickove sa ti určite páčiť nebudú, ale tí výrobcovia robia na mieru aj na spoločenské tance - tie vyzerajú veľmi elegantne, a dá sa s nimi dohodnúť, že čo chceš presne, ja som napríklad chcela nižší opätok, ako sa bežne dáva a nebol vôbec problém. Alebo baby, čo šiju barefooty, tak niektoré robia aj normálne lodičky, napríklad Ateliér Dareen.
Viete prosim, kde si mozem tie Hõgl skusit, v akej predajni? Su sice velmi drahe, ale mozno by som aspon skusila, ci ich obujem. Potom by som sa možno hecla a vynosila do potravin 😅 pracujem z domu.
@juliet86 ja sa iba pripnem tiez hladam boty na svadbu😁
dnes poobede skusim ist obehnut oar obchdooc
mam podobny problem, v septembri idem na svadbu a tiez teraz hladam. Mne sa pacia tieto:
https://m.zalando.at/oxitaly-amanda-pumps-milk-...
@alanko20 hogl predajňa je v Auparku, alebo cez eobuv,vyskúšať a vrátiť.
Ja som svoje hogl-ovky kupovala v Parndorfe.
@kikulienkadd vracat sa mi nechce, uz som si vybral.biele tenisky.