Emočná podpora. Zachoval sa OK?
Parkovala som v garazach svojim autom. Cuvala som do boxu v nakupnom centre. Z lava vo vyssej rychlosti mi do boku vpalilo spoza rohu auto, pan uznal vinu. Nebudem popisovat celu story. To je na dlho. Ale je tam plno kiksov. Riesenia sa ujal priatel. Aj ked nesoferoval.... Ani doklad pre poistovnu sme nespisali. Riesim ja teraz uz doma v BA.
Priatel ma u neho doma po nehode nijako nepodporil. Nehovoril so mnou. Neukludnil. Nebavil sa so mnou o tom. Videla som ze je nastvany. Akoby na moju dceru. Lebo chcela ist ona do kina. Aj poznamenal, ze niekefy je lepsie doma sediet. Nudila sa totiz cely den, kym sme balili veci do Tatier. Na druhy den sme odchádzali do Tatier.
Teda ked som u neho doma odstavila auto, som z toho celeho dna bola znacne unavena. Povedala som priatelovi, ze si pojdem ľahnúť. Prisiel este za mnou. Poprosila som ho. Nech si pride ku mne lahnut, ked sa osprchuje. Neprisiel. Siel si zapalit, cakala som ešte. Prisiel Teda, ale az neskor, ked som uz od unavy zaspala. Trvalo mi to dlhsie, myslienky mi skakali. No a Teda ked prisiel... Bol pripity. Tym ako sa zvalil na postel, ma zobudil. Vtedy ma jeho spravanie uz nahnevalo. Nasledovala hadka. Do 3 rana, aj zbytocna, kedze mal vypite. On si vycital, ze nesiel svojim autom. Ja somu to vsak vobecnevycitala. Iba to. Ze ma nechal samu. Ze ma nepodporil, citovo. Ani v kinne po nehode. Ani po ceste domov, ked som soferovala, ani doma. A naviac si vypil aNeukludnil. Nebavil sa so mnou. Vobec to so mzobudil ma. Nic za triezva so mnou neriesil. Potom zas, ked sme boli uz v Tatrach. Sli sme vlakom na vylet. Zavolala jeho Ex, ze burala jeho dcera ked sla do prace. Ex Volala vo velkej panike,ze otocila auto na strechu... Priatel v strese. Auto sa vsak vdakabohu prevratil do jarku a to v smyku. Velke šťastie. Az mi prislo nevolno. Auto malo v podstate len spätak dole a odrety bok. Jeho Dcera cela zdrava. Vdakabohu.
Vecer ked dovolal s dverou. Pocula som ho ako dceru ukludnuje. A ze jej hovori, ze to je len auto. A ze nech sa netrapi. Auto je jeho. Povedala som mu potom ked dovolali. Ze toto som potrebovala aj ja. Ukludnit. Vtedy unho este. Jeho podporu. Pocut, ze to bude dobre. Nic ine... To iste som mu vravela aj doma, no mavypite. Vyletel nalcmba.... Potosme to uvianeriesili. czm

@mamula20 ano. Pravda. A dakujem aj tebe. ❤️