Eshop creative.sk - skúsenosti
Prosim vas je eshpop creative-sk.com spolahlivy? Mate skusenosti?
Ja som teda tiež jedna z tých, ktoré prišli o peniaze. Nechcela som im balík posielať, je to fakt drahé. Po pár vymenených mailoch som pochopila, že sa tomu nevyhnem. Len ako dosiahnuť, aby prišli peniaze späť? Aj s DPH....Nie je možné, aby sa takto beztrestne podnikalo! Pokiaľ bude treba, pridám sa k tej hromadnej žalobe. Minimálne to nevrátené DPH.
Už niekomu aj vratili peniaze chc vratit bundu za 13 eur ze ci sa yo oplati ked prisete ze posta stoji 7,2...ani ja uz neobjednam z tejto stranky saty su sama umelina
@duda86 vracaju, ale baby pisali, ze bez DPH.
Ja mám čerstvú veľmi zlu skúsenosť. Objednala som oblečenie v hodnote 120€. Prišiel balík vyplatila som a v balíku boli namiesto 8 ks iba 4 ks. Keď som im písala prišla mi odpoved bez podpisu že bolo odoslaných 8. Žiadne údaje nič. Ešte 3 krát som mailom urgovala tuto žiadosť no odpoved žiadna . Na balíku je adresa ktorú neviete prečítať keďže je iným písmom z Bulharska . Na stránke majú možnosť reklamácie tak som vypísala reklamáciu. Adresa je však bez adresáta čiže máte tam ulicu aj mesto ale neviete komu to akože adresujete. Aj ak by som im vrátila 4 veci dostanem späť možno iba 50€ lebo zvyšné veci nezabalili. Pri ich prístupe pochybujem že vôbec niečo by som dostala späť akurát vyhodila peniaze ešte aj za poštovné . Kvalita veci je naozaj na úrovni najhorších veci z aliexpresu . Síce sa trosku podobajú ale zďaleka to nie je to čo na foto.
Moja skúsenosť je veľmi veľmi zla a prvý a posledný krát som objednavala cez taketo pochybne eshopy .
Baby nedajte sa oklamať . Tie 4 veci čo mi prišli sú vhodné mozno na prácu okolo domu nie na nosenie ! !!
Nie sú vôbec kvalitné tie veci. Zavádzajú, tretotriedny textil!!! Hrozna kvalita a obrázky kradnu iným predávajúcim a tovar z obrázku vôbec nezodpoveda tomu čo vám príde. Neodporúčam
Takže už sa aj ja vyhrazam, milión sprav, vrátili mi sumu BEZ DPH. Píšem im na fb, všetko mazu 🙂 už to riesim cez ig reklamou. Čakám na schválenie na fb oklamani creative sk
dievčata prosím vas ja som si odtial objednala a ma mi prísť balík ale ked ho neprevezmem nič sa nestane či?
@emily13 Ak to platíte ako dobierku, tak to máte jednoduché 🙂
Prosim vas viete mi poraditť ako mám postupovať keď chcem tovar vrátiť ??? Totiž keď idem na ich stránku a dám si formulár na vrátenie presmeruje ma na zrušenú stránku.
Poraďte mi prosím, Tiež som si objednala tovar, samozrejme veľkosti nesedia. Ja som práve pred vrátením tovaru. Mám investovať za poštovné aby sa mi zvýšila suma ktorú stratím? Či.......?????
@jupet Ja som to zatiaľ nevrátila. Iba som sa vyhrážala. Poštovné drahé a nevrátia nič alebo sumu bez DPH. Čo sa , to noste. Ako píšu baby vyššie, ani formulár na vrátenie už nefunguje..
Presne aj mne sa tam objavilo, že formulár neexistuje. Tak som sa rozhodla neposielať aby som len vyhodila ďalšie peniaze zbytočne.
Aj ja mám len zlé skúsenosti .. pred týždňom som im poslala balík naspäť napisali mi že sa mám informovať o týždeň , som zvedavá či mi vrátia peniaze.
Ahojte Mile damy...Ja mam taktiez negativnu skusenost s Modou Creativ...zaslala som veci spat...presli pomaly 3 mesiace a peniaze mi nevratili...takze podavam podnet...tak Vas zaroven prosim...podvedene a oklamane aby ste sa pripojili a takztiez zaslali vsetky potrebne doklady a staznost emailom na Europsku komisiu...Mlynske Nivy,Bratislava...
Inac som sa uz informovala dvakrat a aj dnes pred chvilou som volala..tak mi naozaj velmi mila pani povedala aby sme poslali svoje staznosti k nim aby to mohli riesit...Tak sa baby prosim pripojte a napiste...su to nase peniaze a banda klamarov podvodnikov si ich uziva.
Ja som zatiaľ nevrátila tovar na základe vašich negatívnych skúseností ( nevrátenie peňazí ), síce ten kabátik veľ. L čo som si objednala je skôr S- kové , také úzke, že ani moja krsná dcéra stredoškoláčka štíhla nevedela obliecť. Takže nosiť to nebudem, len nechcem stratiť ďalšie peniaze...
ahojte včera mi prišiel tovar za 63€ skoro som odpadla do placu mi je !!!! potom som našla vašu diskusiu ako sa môžem zapojiť? ja to teda naspäť neposlem ale čo robiť ďalej?
Ahojte dievčatá....
Takže napísala som ešte 3 emaily a upozornila dotyčnu pani, ktorá sa ani nepodpisuje žiadnym menom, že mám všetko pripravené na podnet na európsku komisiu....a zrazu sa veci pohli aj keď sme si vymenili zopár dokazovacich emailov ......ktoré som im zaslala už dávno...no ale aby vedela že všetkými dokladmi disponujem a nerobím si žarty že ich udam.....Do troch dní mi boli peniaze vrátené....síce bez DPH a postovneho ale vždy lepšie ako nič....Škoda že si urobili zlé meno so svojím prístupom, lebo nemajú najhoršie veci....Takže bojujte o svoje peniaze....
@jupet vzdy na fb napisem, ze klamu a moji pristelia to citaju. Na insta nejdu komentare, tam to vzdy nahlasim. Pre moj dobry pocit.
@hen05 lenze ide aj o to dph, co sa zaplatilo! Vela ludom vratili peniaze, ale ako si mozu dovolit cast z nich nechat!!!
@nikameliskova ano úplne súhlasím......
Absolútne nekvalitné veci, neodporúčam ich, 2x som im dala šancu a už nikdy viac!

Tak baby, peniaze mi vrátili po 5 týždňoch a 46 vymenených správach 😏 Avšak vrátili mi len sumu bez DPH a poštovného, čiže z takmer 53€, čo som zaplatila za tovar kuriérovi, mi vrátil necelých 40€ - suma sumárom som prišla o 13€+10,50€=‼️‼️‼️23,50€‼️‼️‼️a o veľkú časť svojich nervov!!!!!
Za tie peniaze som mohla mať aspoň jedny poriadne šaty z iného e-shopu...
Ak ešte chce niekto z tej stránky niečo objednať, tak nech sa páči 😉