Existuje ešte ozajstná veštkyňa?

5. apr 2022

Dobrý deň. Viem, že táto téma je večne spochybňovaná a robia sa z nej žarty.. ale naozaj by som potrebovala vedieť, či niekde existuje nejaká veštkyňa. Ale naozajstná. Moja mamina raz bola ako mladá u jednej vo vedľajšej dedine a povedala jej naozaj všetko. Ale tá veštkyňa odišla do zahraničia a nie je možné ju zohnať... Prosím, je to pre mňa naozaj otázka života a smrti... Ak náhodou poznáte niekoho, kto by vedel pomôcť v otázkach, pomôžte mi.. Ďakujem vopred za všetky normálne komentáre.
A tým, kto napíše zosmiešňujúce a urážlivé komentáre - prajem vám všetko šťastie sveta, naozaj, a dúfam, že nikdy nebudete v podobnej situácii... ❤️

vevericka2020
5. apr 2022

napíš mi IP

cubo2
5. apr 2022

Nie, neexistuje. Je to sarlatanstvo, vytahovanie penazi z dovercivych ludi.

tara42
5. apr 2022

Neviem odkiaľ si ale na západnom Slovensku jedna vesti z kariet, nerobí to za peniaze (neviem, či si zoberie keď jej niekto dá). Ma toho veľa ale neberie kazdeho. Pomohla známej, dostať sa zo zdravotných a psychických problémov a moja mamina tam tiež bola keď mi zomrel ocino. Vedela veľa veci, nemohla ich zkade vedieť, také konkretnosti. Nejaké veci sa uz aj stali ako povedala, nie úplne, úplne presne ale stali. Nehovorím, ze tomu verím ale som skôr zvedava co bude ďalej.

vorkola
5. apr 2022

Ano ,je to sarlatanstvo,a vytahovanie penazi,su to lzi

martinkatinka
5. apr 2022

Ja tomu neverim.

svetlonos
5. apr 2022

napis dam ti meno

loliki
5. apr 2022

Naozaj otázka života a smrti? Zlož svoju starosť na Pána a On sa už postará. On je Pánom života a smrti. Dôveruj. Načo sa pýtať hviezd či kryštálovej gule, keď sa môžeš priamo obrátiť na ich Tvorcu?

marcellka32
5. apr 2022

@tara42 myslím, že viem, ktorú myslis

marco88
5. apr 2022

O jednej by som vedel.

zuzanka.zuzu
5. apr 2022

dúfam, že nie, lebo to by znamenalo, že osud je vopred určený a nemám ho vo svojich rukách 😉

janetinka27
6. apr 2022

ano, existuju,ale najdi si tu nedavny prispevok o tom,je tam video so svedectvom. ozajstna vestica je otvorena zlym silam, ked ju navstivis, otvoris sa im aj ty.

savoya
6. apr 2022

Presne vestkyne su zlo,napojene na zle sily,poskodia tvoju mysel a tvoje buduce plany kartami.

magdalenka1302
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
6. apr 2022

Ja ti vyveštím len za 150 eur, číslo účtu ti píšem do súkromnej správy.😅

autor
6. apr 2022

@janetinka27 aj ja by som teda poprosila odkaz na to video.
Otvorenie sa zlým silám je skôr také diskutabilné. Slabší jedinec možno, silný asi nie.. moja mamina sa neotvorila ničomu a to sú už desiatky rokov... Nemala od vtedy žiadne problémy, ani sa jej neprestalo dariť, proste žila a aj žije ďalej normálne.. Tým nechcem vyvraciať žiadne tvrdenie, niekomu sa možno život zhoršil, nemôžem poprieť, ale skôr je to o sile toho človeka, aký je odolný...

autor
6. apr 2022

@zuzanka.zuzu no ono na tom niečo bude... Ja som od malička učená, že čo sa má stať, stane sa. Čo sa stalo, tak to tak proste malo byť. Kde čo koho čaká, to ho neminie. Keď človeku niečo súdené je, nevyhne sa tomu ani keby čo bolo a keď mu niečo súdené nie je, tak to nezíska, ani keby sa na hlavu postaví. 🤷
Život vo svojich rukách síce máš, ale osud nezmeníš, môžeš iba ovplyvniť to, ako naň zareaguješ.

cubo2
6. apr 2022

Úprimne, to máš hrozný prístup k životu, že "čo sa má stať sa stane" a predstavovať si, že mi je niečo súdené. Keď ti niekto povie, že je ti súdené mať manžela alkoholika, tak to zoberieš, že okej a budeš celý zvyšok života trpieť? To je strašné. Neviem kde sa to v ľuďoch berie, takýto príšerne pasívny prístup k životu.

Žiješ v slobodnej krajine a tvoj život je výhradne v tvojich rukách a je iba na tebe, ako si ho chceš prežiť - či cestovaním, tvrdou prácou, alebo širokou rodinou.. tak sa neopúšťaj a pracuj na sebe a svojej budúcnosti.

janetinka27
6. apr 2022

tu je link na to video, co si sa pytala

https://www.youtube.com/watch?v=zXhxpD9NILc
loliki
6. apr 2022

A ty si myslíš o sebe, že si mega-odolná, keď ťa rozhádže nejaká neistota, keď nevieš, čo a ako bude? 🙂 Potrebuješ mať istotu, hľadáš niekoho, kto ti povie, čo ťa čaká a potom sa ukludníš a povieš si fajn, zajtra umriem, konečne som v pohode, teraz ma nič nevykoľají. 🙂 Protirečivé. Tvoja mama sa otvorila tomu, že ťa takto nezmyselne viedla a dala ti dosť nevhodný príklad. Každý je zodpovedný za svoje skutky a tým ovplyvňuje svoju budúcnosť ( aj iných). Môj postoj: Chcem robiť správne veci, preto si dám rúško, aj keď to iní nechápu. Budem hovoriť pravdu, aj keď sa úprimnosť nie vždy vypláca. Budem verná, lebo som to tak sľúbila. Dám šancu životu, aj keď výchova dieťaťa je náročná. Nepozerám sa na to, čo mi niekto vyveští a podľa toho sa potom zariadim. Lebo vraj zajtra čaká tragédia, tak radšej nesadnem do auta. Už riadi strach. Zajtra bude výhra. Super, dnes idem shoppingovať. Riadi falošná radosť. Pri veštení vyradíš vlastný rozum z hry. To nie je znakom silnej osobnosti, ale nedostatku sebadôvery.

katarinka89
6. apr 2022

Odporúčam vevericka2020 👍👍👍

magduska2
6. apr 2022

@tara42 Mohla by som poprosit odkial konkrétne, západ? Případně kontakt. Dakujem

anaj_janka
6. apr 2022

Ak je to pre teba otázka života a smrti ako píšeš, tak tu je jedna čarodejnica -

https://www.youtube.com/watch?v=7XpAWrAt9VI


Boh jasne hovorí,čo človeku prospeje a čo aj keď vyzerá sľubne zničí v konečnom dôsledku život,lebo sú cesty,kt.prekracuje a ide mimo ochranu dobrého Boha- preto varuje "Neobracajte sa na tých, čo vyvolávajú duchov, ani na veštcov. Nevyhľadávajte ich, aby ste sa nimi nepoškvrnili. Ja som Hospodin, váš Boh." Ak sa niekto obráti na tých, čo vyvolávajú duchov, a na veštcov, aby s nimi smilnil, proti takému človekovi sa obrátim a odstránim ho spomedzi jeho ľudu."
Oproti "Lebo veď on (Ježiš) pozná tajnosti srdca." "Nikto kto verí v Neho,nebude zahanbeny." Volaj na Jeho meno a len v Kristovi dosiahnes ten život,radosť,pokoj, nebojac sa žiadneho strachu. Prajem ti všetko dobré.

janka2802
8. júl 2022

@tara42 viete mi poskytnúť kontakt a odkiaľ je prosím Vás?

cicinkova
27. máj 2023

@tara42 môžem poprosiť kontakt na veštkyňu zo západného Slovenska ďakujem veľmi

mimi16181618
10. aug 2023

@svetlonos dobry den mosem poprosit meno?