Opustenie úžasného človeka môže byť bolestivé
Stáva sa vám niekedy, že denne stretávate človeka, alebo niekoho poznáte len z videnia, kto pôsobí nenápadne, na prvý pohľad možno priemerne či nezaujímavo? A potom sa len náhodou začnete rozprávať, postupne sa spoznávať, až zistíte, že pred sebou máte skutočný poklad.. Niekoho, kto je encyklopédiou vedomostí aj studnicou skúseností a múdrosti v jednom.. Človeka, ktorý každu vedomostnú súťaž vyhral bez zaváhania. kto ak sa spýtate na čokoľvek, nepozná len odpoveď, ale má skúsenosť, zážitok, príbeh, alebo vie, ako sa veci naozaj robia. Aj v mojom živote sa taký človek objavil.. Či náhodou, alebo nie, prišlo to práve v období hľadania vzťahu a bolo fascinujúce spoznať niekoho takého. A napriek tomu, že všetci vo svojom živote hľadáme múdrosť a intelekt, v mojom prípade tam predsa len niečo chýbalo. Srdce sa vydalo iným smerom. A bolo zvláštne vymyslieť, ako to povedať práve niekomu takému. Dodnes dúfam, že to neublížilo. A dodnes na to občas myslím.. Zároveň ma teší vedomie, že na svete existujú takí úžasní ľudia.... Stalo sa vám niekedy, že človeka, ktorého ste obdivovali, vážili si jeho slová, myšlienky a rady, ste napriek všetkému nedokázali milovať a museli mu povedať že je koniec?
Áno, poznala som takého človeka. Dosť som ho obdivovala a vzhliadala k nemu, a dosť ma v živote naučil. Ale do vzťahu to nikdy neprešlo, pretože on sa nevedel rozhodnúť a ja som to po čase vzdala. Nie sme v kontakte, ale s odstupom času vidím, že aj keď to bolelo, pretože som takú osobu nikdy predtým nestretla, bolo to naozaj niečo očarujúce po intelektuálnej stránke, tak som sa rozhodla dobre. Už mám snúbenca, čakáme spolu bábätko, všetko išlo oveľa ľahšie, a viem, že mám uňho istotu, lásku a že sa vždy rozhodne pre mňa. 😊 S odstupom času viem, že to tak malo byť a mala som stretnúť niekoho iného, práve môjho snúbenca. 😊
Ja som zas stretla jedneho človeka, s ktorym sme boli na rovnakej humornej dĺžke. Poznali sme sa 3 dni, vyznal mi naklonnosť a ja som ho odmietla len preto, lebo som si myslela že je pre mňa vysoký level. Akurat začínal karieru ako humorista v Nemecku....milion x som to oľutovala. Ale napraviť sa to už nedalo.
Pravidelne sa mi o ňom sníva...aj keď je to už skoro 30 rokov.

@anonym_autor tak nie vzdy to musi byt vhodne na vztah a zazila som to a on odmietol mna s tym, ze sa bal, ze by to vztah pokazil. Isli sme svojou cestou c ale sme doteraz soulmates.