icon

Existuje karma?

3. dec 2020

Zaujima ma vas nazor 🤔

Strana
z5
pupavka89
Odpoveď bola odstránená
mirgenah
5. dec 2020

Princip karmy sa vyskytuje aj v nabozenstvach, krestanstvo nevynimajuc - ponizeni budu povyseni, povyseni budu ponizeni..... Takze ano....

rainee
5. dec 2020

Ja som skepická co sa karmy týka. Co vidím v mojom okolí, ti najhorší ľudia sa majú najlepšie a opačne, super ľudia sa trápia a pretlkaju životom so starostami a chorobami co si určite nezasluzili 🙄

halabolka
5. dec 2020

@rainee ja to vidim rovnako. Je to ale aj povahou ludi. Taki ti silni ludia, ktori casu hladia iba na seba, tych nic neskoli. Naopak citlivky, ktore vzdy viac hladia na druhych sa trapia, skolia ich choroby, atd. Je to priroda, aj v zvieracej risi to tak funguje.

0silvia0
5. dec 2020

@rainee definuj co to je mat sa najlepsie. Velke domy,chaty, dovolenky, vela penazi? Blahobyt myslis? Vela penazi prinasa vela egoizmu, pychy, nadradenosti a hmoty a s tymto sa vela ludi nevysporiada dobre. Peniaze su skuska charakteru. Idealne je mat penazi len tak akurat.

nevludna
5. dec 2020

@rainee to su tak strasne subjektivne veci, ze to nemozes takto pausalizovat

rainee
5. dec 2020

@0silvia0 nemyslím len blahobyt ale aj zdravie napriklad. Hajzlom sa väčšinou nič nestane, tak som to myslela.

samurajack
5. dec 2020

Čo je to Karma?

katkapetko88
5. dec 2020

@halabolka nesúhlasím.. lebo som ju zazila má vlastnej koži a presné som vedela prečo sa mi deje to,čo sa mi deje. A dokonca sa mi stalo presne to isté,čo som predtým osobe vyčítala.

carambolo
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
16. dec 2020

@rainee ale ty nevieš ako raz ten hajzel skončí. To, že je zdravý okolo 40-ky neznamená, že to tak bude naveky. Možno ten hajzel raz skončí sám opustený ako prst. Pretože kto je raz bezcitný hajzel, tak na takýchto týpkov sa dobré a milé duše nelepia a nikto nemá úprimne rád hajzlov a podvraťákov. Čiže každý má to svoje. Aj ten hajzel prišiel na tento svet niečo pochopiť, niečo sa naučiť. Ale nemôžeme očakávať od tohoto sveta, že všetkým nám bude naložené rovnako. Každý niečo rieši, niekto ťažké veci, niekto ľahšie, niekto si to odbije v mladosti, niekto má naložené v starobe... a tak to treba brať.

svetlanka111
18. dec 2020

@rainee aj u mna taktp v okoli je to tak..dobri ludia samy problem choroby atd atd..svinuari cesta vydlazdena zlatom

Strana
z5