Existuje karma?
Zaujima ma vas nazor 🤔
Princip karmy sa vyskytuje aj v nabozenstvach, krestanstvo nevynimajuc - ponizeni budu povyseni, povyseni budu ponizeni..... Takze ano....
Ja som skepická co sa karmy týka. Co vidím v mojom okolí, ti najhorší ľudia sa majú najlepšie a opačne, super ľudia sa trápia a pretlkaju životom so starostami a chorobami co si určite nezasluzili 🙄
Čo je to Karma?
@halabolka nesúhlasím.. lebo som ju zazila má vlastnej koži a presné som vedela prečo sa mi deje to,čo sa mi deje. A dokonca sa mi stalo presne to isté,čo som predtým osobe vyčítala.
@rainee ale ty nevieš ako raz ten hajzel skončí. To, že je zdravý okolo 40-ky neznamená, že to tak bude naveky. Možno ten hajzel raz skončí sám opustený ako prst. Pretože kto je raz bezcitný hajzel, tak na takýchto týpkov sa dobré a milé duše nelepia a nikto nemá úprimne rád hajzlov a podvraťákov. Čiže každý má to svoje. Aj ten hajzel prišiel na tento svet niečo pochopiť, niečo sa naučiť. Ale nemôžeme očakávať od tohoto sveta, že všetkým nám bude naložené rovnako. Každý niečo rieši, niekto ťažké veci, niekto ľahšie, niekto si to odbije v mladosti, niekto má naložené v starobe... a tak to treba brať.
@rainee aj u mna taktp v okoli je to tak..dobri ludia samy problem choroby atd atd..svinuari cesta vydlazdena zlatom