icon

Exorcista na Slovensku

1321987
28. okt 2023

Dobrý deň ktorý 3 exorcisty sú na Slovensku?
Som z Liptovskej Lúžnej
Náš farár mi nechce pomôcť nechce to riešiť

Strana
z3
hendikep
29. okt 2023

@karolinakr ja reagujem nato ze sobas s tym nema nic spolocne nie nato ostatne … a ano je to casto tak ze clovek vobec netusi o com je krestanstvo cirkev atd, ale ma doma ducha tak rychlo volajme farara nech to vyriesi a zijeme si dalej tak ako predtym … ja to nazyvam vyberanie si ceresniciek z torty .. tak bud to beriem komplexne a tym zijem alebo “ si poradim sam “ ale ako tu niekto pisal, clovek nemoze sediet na dvoch stolickach .. aj neverit v Boha, odcudzovat cirkev sviatosti atd ale zaroven volat knaza v takychto situaciach.

kiki68
29. okt 2023

@julia_a_romeo vies co, bolo to nechutne, situacia taka ako: ides spat, lezis v posteli, ale este nespis, vidis nad sebou preletiet nieco cierne, akoby skvrnu, dost rychlo, potom to nieco zdravi Tvoje nohy a drzi to pevne. Nemozes sa pohnut a zrazu to konecne prestane, potom mas vedla seba zase nieco, co dycha hlasno vedla ucha, pripadne pocujem nejake akoby hlasy, prechadzanie po schodoch, ides tam, nic tam nie je. Pocuvat radio, zrazu vidis ako radio ukazuje volume zvuku a ten ide od toho normalu do cca 25 a potom dole na skoro nulu a takto par minut dokolecka. Ako tam nieco v tom dome nebolo v poriadku. Ako potom som zila napr v starom byte, teraz zijem tiez v dome, nemame taketo problemy.

karolinakr
29. okt 2023

Pišeš, že v inom byte take problemy nemaš..Čiže to bude na byt fixovane.Potom sa oplati presťahovať, len chudak ten, čo sa tam nasťahuje.Bude citiť podobne priznaky

loliki
29. okt 2023

@1321987 To musí byť nepríjemné, takto bývať. A Ty si veriaca? Že ak voláš kňaza, či neskúsiš dovtedy ty sama modlitbu, kým kňaz príde. Bude deň pamiatky na zosnukých. Nevieš, kto tam býval pred tebou a čo sa tam stalo?

1321987
autor
29. okt 2023

@loliki ja som veriaca
No zomreli

loliki
29. okt 2023

@1321987 Tak to mi je jasné, že zomreli. 🙂 Ale či niečo viac o nich nevieš od susedov. Môžeš dať za nich odslúžiť omšu. Modliť sa za nich, nech majú odpočinutie večné..., nech odpočívajú v pokoji.

1321987
autor
29. okt 2023

@loliki daal som omšu

arana
8. nov 2023
maja22
8. nov 2023

@1321987 Exorcista Vincent Lampert hovori, ze rozlisit, ci je v dome usidleny zly duch, alebo nejaka uboha dusa, je dost tazke, ale on pouziva na rozlisenie toto: ak sa v dome deju veci, ktorych cielom je vydesit, ublizit, je to posobenie zleho ducha. Ak ide o javy, ktore su nam skor neprijemne, ale neublizuju, tym sa pravdepodobne pripomina dusa, ktora velmi trpi a potrebuje vela modlitieb. Niekedy jedna sv. omsa nestaci. Skus obetovat za tuto dusu viac sv. omsi, alebo ak sa ti bude dat, tak aj gregorianske omse.

ericekkk
24. júl 2024

Ahoj.
Situácia je už vyriešená?
Čítal som viacero komentárov,a našiel som v nich viacero zaujímavých a trefných odpovedí.
Najmä, či sa nejedná o psychosomaticky problém alebo sa jedná reálne o vplyv démonov...
V tomto príspevku sa budem odvolávať na Božie slovo-Bibliu a nie na žiadanu Cirkev, aj keď som učeníkom Pána Ježiša Krista a navštevujem Letničnú Cirkev...
V Božom slove , najmä v novej zmluve, som nikde nepostrehol žeby démon bol viazaný na nehnuteľnosť. Existujú údajne démony teritoriálni. Ktorýí sú pod velením padleho anjiela, ktorý ma na starosti konkrétne územie... Ale toto tvrdenie mám načitané od známeho pastora Dereka Princa. A do istej miery mám aj vlastnú skúsenosť.
Každom prípade, pokiaľ človek neuverý a neobráti sa k Ježišovi má malú šancu sa vysporiadať s podobnými paranormálnymi javami.
Prijate Ježiša, znovuzrodenie, vodný krst- zanechanie starého života v hriechu (pravidlá určuje Ježiš, nie mi ľudia),krst Svätým Duchom,a učenícky životný štýl- život v duchu a sýtenie sa Božím slovom dá Tebe autoritu a moc šliapať po hadoch a skorpiónoch ako je napísané.
Odporúčam na začiatku si číťať Bibliu. Ideálne začať Novým Zákonom. Evj.Jána. aby si zbudovala vieru. A následne odporúčam vyhľadať Cirkev, ktorá hlása plné evanjelium. Ja chodím osobne do Milosti. Ale aj Slovo života a Apoštolska Cirkev sú požehnané.

Každopádne. Aj tak sa hrá o večný život.
Prajem všetko dobré v mene Pána Ježiša Krista
Shallom!

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
1321987
autor
24. júl 2024

@ericekkk dobrý deň už to prešlo.

tomas21111
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3