Extrémne premeny - vybrali ma
Ahojte. Pred chvíľou som bola vybratá do extrémnych premien. Nájde sa tu niekto,kto bol v extrémnych premenách? Chcela by som sa popýtať zopár otázok. Ďakujem
@sonsiiik do 10r som ľadové korčuľovanie, rodičia nemali peniaze musela som prestať, ale vždy som sa snažila byt v pohybe ale jedlo bolo viac, teraz mam syna a som jediná kto ho k športu môže priviesť ale s mojou váhou to nejde. Preto to robím pre seba a tiež pre neho aby neskončil ako ja lebo vo mne ma pre dispozíciu
@top_manazerka mas lepsiu alternatívu? Vymysli nieco lepsie.... Preco nezmenis obeznym ludom zivot Ty?joojj taky bombasticky efekt... Moja vsetko je to o vôli, nastavevni svojej mysle a vazeni si seba sameho. Tym ludom pomozu nielen s vahou, ale aj s hlavou.... A to ze niekto znovu sklzne na zlu stranu je vysledok ln samotneho jedinca. Vies je jednoduchsie sediet na gauci a papat... Ale mat rezim a nejaku rutinu pre svoje zdravie je narocne
@trgypadl tak veľa ľudí si pomôže samo, ale mnoho ľudí si neuvedomuje, že chudnutie nie je o tom držať nejakú nezmyselnú diétu napríklad 3 mesiace a potom sa vrátiť k návykom predtým. Je to zmena životného štýlu, ktorá človeku musí pasovať, vyhovovať a s ktorou bude fungovať do konca života ak nechce zažiť jojo efekt. A tie premeny, je to zásah do súkromia dosť nepríjemný, ale radšej ukázať súkromie a schudnúť a žiť ako mať 150-200 kíl a čakať, kým to telo nevydrží a umrieť.
@marsmykkok presne tam treba preladit celu hlavu a psychiku aby clovek nemal jedlo na prvom mieste. Ja to celkom pochopit neviem, nemam s tymto skusenosti, ale ja to vnimam ako formu zavislosti. Toto je zavislost na jedle a treba to ponat komplexnejsie.
@marsmykkok ten kto si vie pomoct sam, tak tomu tlieskam..... zial su ludia, ktorí to sami nedokazu a potrebuju pomocnu ruku... Odhaľujú sukromie?? Prepac, ale ak clovek nevyjde zo svojej komfortnej zony, tak k úspešnemu cielu nikdy nedojde....musis nieco obetovat. Ten kto ide do premien vie do coho ide, vie, ze sa tam odhaluje sukromie, musi s tym počítať . niekedy musi clovek dostat "facku", aby sa spamatal
Jeeeej,to je uzasne.Strasne rada to pozeram,neskutocne inspirativny program.Aj ked som sama stihla, strasne rada to pozeram tak drzim ohromne palce a NEPOSER TO 😁👌👍👍👍🤣
@trgypadl také veľké 💩💩💩 tam nejde o zdravie, len o komerciu. Je to nezdravé chudnutie, rýchle aby to malo wow efekt. Dovolim si povedať, že 80% ľudí s normálnou váhou by nezvládlo vyšliapať na biku na Sliezsky dom. Tak načo sa tu akože hráme? A tiež to váženie na nákladnej váhe - bezne sa dá kupit váha, ktorá váži do 180 kg - ale to by už nebolo pre tych ľudí take ponižujúce, že? Alebo to fotenie a natáčanie v spodnej bielizni a samozrejme aby čo najviac trčalo brucho. 🤮🤮🤮
@top_manazerka Ty sa co vzrusujes,? stojis na tej vahe Ty, alebo v tom spodnom prádle ? Alebo mas nadvahu.... a si frustrovana?a vsetci dookola su zli, krtori nemaju co robit len ponizovat?? podla Teba je za rok schudnut nezdrave??? A kolko je take optimalnne chudnutie???10 kil za 2 roky??? To si moze taky morbidne obezny clovek uz pomaličky kopat hrob... Maju dvojfazove treningy, tak ta kondicia je uz trosku asi o inom postupne... Na co sa tu hras Ty? To fotenie a vazenie je podla mna nic, oproti tomu co zazivaju vo svojom živote.... Na margo, ked mas tym taky problem, tak to nesleduj, ale vidim, ze mas celkom prehlad
@top_manazerka tak keď polroka cvičíte 2x denne tak kondičku získate....ja som dokázala odbehnúť polmaraton či si myslíte že to bolo iba natočené? 🙈áno je to rýchle chudnutie ale keď dodrziavas stravu a makáš toľko treningov tak jasné že to ide dolu rychlo.....teraz v reály to je už o 1 treningu denne a človek ustaluje.....80% pribralo? Ale nikdy už nie na váhu s akou začínal v premenách...trochu by som si overila realitu nie čítať bulvár.....a áno brucho sa vytŕča s nohavičiek lebo aj tučný človek vie brucho kamuflovat a co by ste diváci potom vraveli,, veď nemala áno brucho veľké,, preto sa ukazuje celé von .....aby bolo vidno ako sa brucho trati....a je veľká odvaha ísť do niečoho takéhoto....ja neľutujem ani nebudem a som hrdá a držím sa
@top_manazerka všimla si si ale ze niektorí sa tam vážia aj na normálnej váhe? Na tej nákladnej ako vravíš sa väčšinou vážia práve tí ktorí vážia nad 180kg. Môžeš byť rada ze ty takúto pomoc nepotrebujes
@top_manazerka strašne nezmysly píšeš. Samozrejme ze na markize ide o komerciu, nakolko neni napojena na koncesionarske poplatky. To v ziadnom pripade nemeni nič na fakte, že extremne premeny je vyborny, najlepsi projekt, co mohli vymysliet. Je to jedina relacia ktoru na markize pozeram. Vystúpit zo svojej komfortnej zony je tazke-pretazke, a vacsina obeznych si vyberie radsej to co si presne popisala - jednoducho vyhovorky, vyhovorky, same vyhovorky, ved to je ake jednoduche. Posledna cas v stredu - Alexandra bola úžasná, a je super, ze vybrali prave ju, ktora mala len akoze mensiu obezitu, zien po 40tke so stovkou kg, je neskutocne vela, snad im bola Alexandra vzorom, aky zazrak sa da dosiahnut, ked clovek opusti svoju komfortnu zonu.
@natalia1997 gratulujem a držím palce ✊🙏
@adrianka7d dobry den chirurgicky sa to vola sleeve zaludka. Odstrania 80% zaludka. Ja som takou to metodou sla zo 190 kg na 113 a otehotnela som tak 120 mi ostala vaha
@slavka24286 ja na takú idem o pár dní. Môžete mi povedať o tej operácii všetko. Ale prosím cez IP. Kde ste boli na OP, kedy, ako dlho vám trvalo schudnúť na tu váhu tých cca 110kg.
@slavka24286 fuha tak drzim palce nech vam to ide dolu 💗
Tak moju operáciu mi zrušili dnes a zatiaľ nový termín nemám.
@adrianka7d dakujem
@gloria31 nebojte zavolaju vam len sa netreba vzdavat a volat tam
@slavka24286 majú mi volať bud v piatok alebo v pondelok. Ak má doktor niekde napretlaci tak ze termíny dávajú na február

@top_manazerka co je akože nezdravé chudnutie...nepoviem za 3 mesiace ale tam to trvá rok a za rok sa naučíte návyky...farma je väčšia chujovina 🙈