icon

Facebook mi stále blokuje prihlásenie

kvetinkamilka
21. feb 2020

Ahojte baby mala som na fb ucet klasicky asi cca 3-4 mesiace a zrazu mi pride ze nahrajte svoju fotku na overenie.. sak ok nahram.. cakam 24h a potom pozriem a ucet zablokovany?! Z akeho dovodu ? Preco ? Na fotke som bola iba ja,dodrzala som vsetko ...
odvtedy sa snazim zategistrovat /samozrejme pouzijem vzdy inu emailovu adresu a tel cislo/ no vzdy ma po 1 dni max poziada aby som nahrala svoju fotku a priebeh uz vzdy rovnaky... zmenila som si aj IP adresu v zariadeni ktore pouzivam. Cize telefon - iphone.
Uz som sa skusila registrovat aj z inych wifi - sestra,mama,muzova praca... jednoducho uz neviem.
Fb potrebujeme hlavne “pracovne” a kvoli skolke.
Neviete mi niekto poradit ??????

3petka
21. feb 2020

@kvetinkamilka čo tak fb podpora

kvetinkamilka
autor
21. feb 2020

@3petka skusala som .. niekolko krat ... chcu od teba any si nahrala svoje doklady totoznosti ... nahrala svoj vodicak kde mam fotku aj s datumom nar. A aj tak blokli ... no obciansky im nebudem posielat akoze ani neviem komu ani neviem preco ?! Nech mi povedia normalny dovod preco ma blokuju ?! Nikdy som nikoho neoklamala na fb nerobim podvody ako nejake lakatos ktore tam maju 10000 profilov a su tam ... ach

3petka
21. feb 2020

@kvetinkamilka tak to je nejaká haluz lebo pod mna to nikd nepýtali a ani by nemali.

1didiana1
21. feb 2020

@kvetinkamilka no tak to je riadne divne, ze ta takto blokuju. asi by som sa na nich vykaslala, aj na cely fb. nemala by som na to nervy.

smejko25
21. feb 2020

@kvetinkamilka mozno ta niekto z nejakeho dovodu nahlasil ? 🤷‍♀️ Prefot obciansky ale zakry citlive udaje a hotovo 🙂 ked ani to nepomoze tak neviemm

ankaevka
21. feb 2020

@kvetinkamilka môjmu otcovi toto robilo, mal už vytvorené 3 profily a stále žiadali od neho doklady pre kontrolu..nakoniec sme zistili, že sa zakaždým zle prihlasoval...vytvorili sme mu nový na novú mailovú adresu, nastavili aby bol vždy prihlásený a upozornili, nech už nič s tým nerobí..od vtedy má pokoj a stále prístupný fb

petamada
21. feb 2020

v poslednej dobe to robi viacerym co citam, treba len vyckat, bud je to virus, alebo ozaj robia nejake cistky..

kvetinkamilka
autor
22. feb 2020

@smejko25 nepomohlo skusila som

kvetinkamilka
autor
22. feb 2020

@ankaevka ahaa cize je lepsie ked som v appke stale prihlasena ako ked sa odhlasujem ?

kvetinkamilka
autor
22. feb 2020

@petamada vazne ??? Tak potom niesom jedina ....