Fajčenie marihuany v paneláku
Žienky čo mám robiť, nestalo sa to prvýkrát, susedovci podo mnou fajčia na medziposchodí marihuanu.Pred pol hodinou sme prišli s deťmi domov z oslavy a boli sme nútení to dýchať až kým som neodomkla byt. Teraz to tam už necítiť, zrejme to vyvetrali. No ale nie je to verejné ohrozovanie? Toto je už tretíkrát čo sa toto stalo, ale asi nezmôžem nič kým ich neprichytí polícia priamo pri tom, alebo ako mám postupovať ak chcem tomu zabrániť ??? Je to hnus.
no ja viem presne kto to je ale nemam to ako dokazat ☹
upozornenie na takych ludi neplati...... ☹
Skús zájsť na políciu, možno ti poradia ako sa zachovať, čo by si mala urobiť, aby im na to prišli. Ak vieš o koho ide, je veľká pravdepodobnosť, že ich prechovávajú. Za to môžu ísť sedieť. Nedávno sa niečo podobné stalo v Kubíne a polícia aj keď sa tvárila, že nevidí a nepočuje, dali si len čas, ako prísť na veľkú rybu. Malé ryby musia len priplávať za veľkou!
@kamajka
@kamajka fíha, ako to tu tak čítam, tak fajčenie travy na medziposchodí začína byť nová moda. ☹ Aj u nás to je.. Dokonca aj v jednej pivnici. Keď sme sa nasťahovali, tak sme mali obyčajne dvere a cez tie to ťahalo dovnútra. Skoro ma porazilo. Okamžite sme dali urobiť bezpečnostné dvere a už nejde do bytu nič.
navykove latky a ich metabolity v organizme sa daju hravo dokazat pomocou hmotnostnej spektrometrie 😉
@stardust laicky by si mohla vysvetlit? heh🙂 pochopila som to tak ze na konkretnu osobu teda mozem ukazat policajtom a ti daneho vysetria? a zabrani sa tym fajceniu marihuany v panelaku? tazko povedat:(
@zuzana581 mne do bytu netaha,mam dobre dvere,aj ked stare, ale aj minule som vysla umyt chodbu a ked som prisla dnu tak sa mi cely svet tocil a bolo mi z toho zle.
Uz ma to nebavi, dvakrat som to prehliadla ale co je vela to je uz ozaj vela...
Este som rozmyslala napisat im oznam na vytahove dvere, aby si marihuanu fajcili doma a neohrozovali tym ostatnych ludi, lebo inak budem nutena zavolat pri najblizsej prilezitosti policiu.. Vyznam to asi ale nema, lebo to strhnu a budu aj tak ignorovat.. Ach neviem, ale nechcem, aby sme to tu dychali, zvlast nie deti!
@stardust zaraza ma inak, ze to tu nikomu nevadi, je nas tu 24 bytov vo vchode ale kazdy sa tvari ze je hluchy a slepy.. No pri najblizsej prilezitosti sa uz nezdrzim a ohlasim to hned. Len kym policajti pridu,uz to bude davno vyvetrane, a ak u nikoho nic nenajdu, tak ma este budu stihat za krive obvinenie, a pak ma vystre 😀

@kamajka vyčíhať ich a hned zavolat policajtov..