icon

Farár zneužíval vlastnú adoptívnu dcéru: Cirkev a jej pokrytectvo?

29. dec 2024

Nechápem, ako môžu ľudia dôverovať cirkvi, keď zatĺkajú všetky tieto zvrátenosti. Jediným vysvetlením takéhoto činu je, že takého farára pokúša sam diabol a musí sa modliť pre odpustenie svojich hriechov Bohu? Ako sa môže vôbec niečo takéto odpustiť?

Farár zneužíval vlastnú adoptívnu dcéru: Cirkev a jej pokrytectvo?
Strana
z2
lenka.25
29. dec 2024

@ahhola celibát nie je proti prírode ?

mamickalisticka
29. dec 2024

A preto sa mi najviac páči evanjelická cirkev, kde sa kňazi môžu ženiť, mať rodinu, kázať môže aj žena s jej pohľadom na vec. Nespadam do nijakej kategórie kresťanstva, rada chodím do kostola počúvať kázne, rada žijem desatoro. Ale všetky tieto pravidlá ako celibát, zákazy ženenia vyustia do tohto. To nie je ok.

ahhola
29. dec 2024

@lenka.25 asi je, ale ked to tak chcu... Taki dozivotne odsudeni?

lenka.25
29. dec 2024

@ahhola taki doživotne odsúdení , neprichádzajú do styku s malými deťmi . To vôbec nemôžeš porovnávať

zuzanaete
29. dec 2024

@sella38 Grekokatolici mozu mat rodinu. Rimokatolici nie.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
sella38
30. dec 2024

@zuzanaete no? A stale si to katolici.

kika845
1. jan 2025

Ktovie z akeho statu usa bol, aby to nebol este nakoniec taky stat, kde staci ze povie ze je inak orientovany.
Niekto sa vyhovara na odpustenie, niekto na toleranciu.
Pritom ani cirkev, ani nositelia tolerancie si to mnoho krat ani neuvedomuju.

@mamickalisticka Tam je iny rozdiel medzi evanjelikmi podstatny, nie iba ze nieje celibat.

kika845
1. jan 2025

A toto este k tomu nebola ani cirkev, ani farar.

mnamko
1. jan 2025

A preto už nechodim do kostola a ani na spovede,farari robia horšie veci a nespovdaju sa mi.Ja žijem slušne,nemam a dôvod spovedať, nechápem sčoho sa tý kostoličkari stále spovedaju,veď potom nežiju podľa prikázaní

Strana
z2