icon

Farmár hľadá ženu. Kto to pozerá?

murinka
14. jún 2010

Ahojte.pozerate?pre mna zatial o nicom 😒 podla mna toto bude prepadak 😅 co myslite?

bubinko83
14. dec 2010

@amdeis
@mariro ,presne tak suhlasim s vami bol to hnus,čo dokažu ludia urobit pre peniaze.Pytali sa ich naschvla take otazky ale Martina im nič dokopy nepovedala to sa mi pačilo 😉 Za par korun jej pokazia cely život ale zase nikto ju nenutil.Ona si sama neuvedomuje aku "popularitu" ma ☹

ani3012
14. dec 2010

no čo dodať? Zostrihali si to tak,aby im to pasovalo...iako ja som sa na Martinke vždy pobavila,ale včera to bolo dosť aj na mňa...by som povedala,že ich do tých odpovedí tlačili a ak náhodou odpovedali ako nechceli...nevadí,veď Hudák to okomentuje 🙄
a možno ani žiadne peniaze za to nedostali.Mi to pripadalo tak,že Martinka sa chcela obhájiť za to,čo napísal časopis Star no a nakoniec jej zalepili oči tou súpravičkou
ale niektoré výroky ma pobavili,to zase nemôžem povedať,že som celý čas zhnusene pozerala na tu reportáž,len celkový dojem je taký nijaký

mamartinka
14. dec 2010

Kto chce Martinke nieco napisat,neaku otazku nech sa paci http://www.cas.sk/clanok/187208/martina-z-farma...

mamartinka
15. dec 2010

http://www.aktuality.sk/clanok/178373/hymna-far... Zeby pre niekoho vianocny darcek?

ewwe
16. dec 2010

baby vcera bola martina vo fun radiu v rannej sou, ona tam hovorila, celkom rozumne, ze tie biele ponozky mala iba raz a potom to od nej uz vyzadovala jojka, aby ich nosila a take veci, nieje az taka pridrbana, ona si len narovinu naprosto povie co si mysli, a este povedala, ze nedostala ani €od jojky za ucinkovanie ani za tu souku o nej a jej rodinke

mamartinka
16. dec 2010

@ewwe nahodila som vcera aj link Martinky vo fun radiu.Mozes si precitat 17.29 je to pridavane 😉

evinkal
17. dec 2010

Farmár hľadal ženu a našiel......problémy a jednu nepodarenú klamárku 😠

weiya
17. dec 2010

@evinkal si to vystihla....

evinkal
17. dec 2010

@weiya veď chudák,keď je taký ťuťko....prvá čo ukázala,bola dobrá a takto to dopadlo...Babka a mama mali pravdu,ale čo,keď my "deti" svojich rodičov máme svoj rozum a nedáme si povedať?! 😝

weiya
17. dec 2010

@evinkal no aj to si vystihla 😀 ale mne sa tiez od zaciatku nelubila,som tusila ze ta ma nieco za lubom 😝

evinkal
17. dec 2010

@weiya veď sa aj priznala--mne išlo o to nájsť si panica a vyzerá že aj "somára" čo sa jej postará o deti a ona sa bude len prikrmovať...ja som aj mužovi vravela,že 1.deň na farme a vravela že je zamilovaná---BLBOSŤ....by som rada vedela,ako to bude s ňou ďalej-chlapi si už na ňu dajú POZOR

jankaku
17. dec 2010

ahojte vidim ze ste poctivo kukali...mne je luto tej peti a neviem ako sa vola ten jej farmar...taki vyzerali ze k sebe pasuju, skoda.

weiya
17. dec 2010

@evinkal hej priznala,aj neska ked ju o ruku marian ziadal,tak ziadna radost na nej,len uplne to bolo vidiet,ze dosiahla to co chcela,aj to sama povedala... len dlho jej to nevydrzalo 🙂

evinkal
17. dec 2010

@weiya veď toto,ja keď ma muž žiadal o ruku,som bola....vydesená,prekvapená a nevedela som ako reagovať a ona že dobre,akokeby jej povedal-ideme kúpiť záclonu🙂 nechápem a aj tam na tom súde...chudák jej ex manžel,bude vyzerať ako najväčší h..el pod slnkom a bohvie kde je pravda!!Ale podľa jej reakcií a toho čo narozprávala,si každý pomyslí svoje...len chúďatká tie deti-vonky sneh a malý v tenkej bundičke a papučkách,ktoré mal aj tak naopak obuté.. 😖

weiya
17. dec 2010

@evinkal mal naopak,ze...aj ja som si to vsimla,je mi luto tych deti...

evinkal
17. dec 2010

@weiya ☹ tomu sa vraví mama..je po MD nemá na výchovu,tak musí niekomu na krk zavesiť

weiya
17. dec 2010

@evinkal no ale nemohla som s toho co povedala ta marianova mama,ze tomu storocnemu malemu povedala ze si ma ist spravit sam veceru a ist spat☹