Fešáci doktori
Aj vy si všímate aký fešáci sú niektorý doktori?Aspoň niečo ako odškodné za to že musíme ísť k dr,aspoň je na čo sa pozerať😃keď tak nad tým rozmýšľam,všetci odborníci ktorým chodím sú chlapi a celkom pekný
myslím, že ani nie sú taký fešáci ale to tá ich uniforma....alebo ako by som to nazvala...ten doktorský mundúr...mám kamaráta ktorého ked som v tom zbadala tak, že ufff on ti celkom dobre vyzerá a potom došiel v tepláčikoch a tričku rozgajdanom 😀 a prešlo ma to...ale ako mne všeobecne sa páčia všetky uniformy, banícke, policajné...vojenské...iba lesácke sú desné 😀
@breznica no a ja som chodila s dvoma lesákmi a sú to cocoti 😀 predsa len tá tvrdá nátura sa nezaprie...radšej mám tých čo zachraňujú ako tých čo zabíjajú ...ked aj len zver ale aj tak...neuznávam to fotenie sa s "trofejami" a atd...ani ked som s nimi chodila som to neuznávala a vždy som bola proti.
Fesaci doktori ? 🤔🤔🤔🤔 nestretla som sa s takym,, a je to dobre, pri pritazlivych ludoch byvam nervozna, radsej zeny lekarky a ked uz lekar tak radsej neatraktivny 🙂
Na detskom ORL sa mi pacil lekar.Niekedy staci, ked chlap pekne voni a je zovialny a je sympaticky ma vyzarovanie ani krasavec nemusi byt nemam rada mumakov co su ticho.
bez rozdielu kde pridem, tak je prijemne ked oproti mne sedi slusne obleceny a upraveny clovek. Nemusi to byt len muz 🙂 v poslednych rokoch sa velmi zdvihla uroven osobnej prezentacie 👍 Ludia sa ovela lepsie obliekaju, staraju o seba. Velmi prijemne.

nooo takych mame aj my a co ti poviem, je to celkom dobre sprijemnenie heh