icon

Fešáci doktori

19. sep 2022

Aj vy si všímate aký fešáci sú niektorý doktori?Aspoň niečo ako odškodné za to že musíme ísť k dr,aspoň je na čo sa pozerať😃keď tak nad tým rozmýšľam,všetci odborníci ktorým chodím sú chlapi a celkom pekný

Strana
z2
patka_673
20. sep 2022

nooo takych mame aj my a co ti poviem, je to celkom dobre sprijemnenie heh

autor
20. sep 2022

@patka_673 Aspoň niečo čo nám spríjemní návštevu lekára.

domca1408
20. sep 2022

myslím, že ani nie sú taký fešáci ale to tá ich uniforma....alebo ako by som to nazvala...ten doktorský mundúr...mám kamaráta ktorého ked som v tom zbadala tak, že ufff on ti celkom dobre vyzerá a potom došiel v tepláčikoch a tričku rozgajdanom 😀 a prešlo ma to...ale ako mne všeobecne sa páčia všetky uniformy, banícke, policajné...vojenské...iba lesácke sú desné 😀

breznica
20. sep 2022

@domca1408 mne sa páčia aj lesacke plus brada k tomu 😃 skôr sa mi protivia policajti,vojaci, hasiči... lebo ich poznám veľa osobne a sú to všetko cocoti😃

domca1408
20. sep 2022

@breznica no a ja som chodila s dvoma lesákmi a sú to cocoti 😀 predsa len tá tvrdá nátura sa nezaprie...radšej mám tých čo zachraňujú ako tých čo zabíjajú ...ked aj len zver ale aj tak...neuznávam to fotenie sa s "trofejami" a atd...ani ked som s nimi chodila som to neuznávala a vždy som bola proti.

babydesire
21. sep 2022

Fesaci doktori ? 🤔🤔🤔🤔 nestretla som sa s takym,, a je to dobre, pri pritazlivych ludoch byvam nervozna, radsej zeny lekarky a ked uz lekar tak radsej neatraktivny 🙂

breznica
22. sep 2022

@domca1408 vojaci a policajti nezabijaju?

luccija
22. sep 2022

Na detskom ORL sa mi pacil lekar.Niekedy staci, ked chlap pekne voni a je zovialny a je sympaticky ma vyzarovanie ani krasavec nemusi byt nemam rada mumakov co su ticho.

domca1408
23. sep 2022

@breznica ale nie pre zábavu

kittykat22
23. sep 2022

bez rozdielu kde pridem, tak je prijemne ked oproti mne sedi slusne obleceny a upraveny clovek. Nemusi to byt len muz 🙂 v poslednych rokoch sa velmi zdvihla uroven osobnej prezentacie 👍 Ludia sa ovela lepsie obliekaju, staraju o seba. Velmi prijemne.

Strana
z2