icon

Finančný poradcovia. Máte s nimi skúsenosti?

lagoonka
25. jan 2011

Ahojte dievčatá. Máte prosím vás niektorá skúsenosti s finančnými poradcami... najlepšie konkrétne zo spoločnosti Partners group?

Strana
z3
wikinka228
19. nov 2015

uz sa to riesi cez poradcu,najprv sme riesili cez konkretnu spolocnost A trade ,kde nam to nepreslo,no teraz mame jedneho pana a on prvy nam povedal ze preco vobec chceme zmenit banku,ze naco platit pokuty a poplatky,tak nam vybavuje lepsie uroky v banke z ktorej mame hypoteku,som zvedava ci sa podari,ak nie tak skusime o rok a tiez cez neho,uz len informativne nam vela pomohol.

petraa38
27. jan 2016

Ahojte, napísala som článok ako si vyberať finančného sprostredkovateľa, budem veľmi rada ak si nájdete čas a prečítate si ho. Samozrejme ma zaujíma aj Váš názor, poprípade osobné skúsenosti k mojmu názoru.
Ďakujem 🙂

http://www.petrakubisova.sk/stvrty-clanok/

taleran
5. mar 2016

@liz_lemon
Myslíš, že si vieš všetky ponuky prejsť?....Prečo potom chodíš s autom do servisu alebo k lekárovi?....Prečo si to všetko nenaštuduješ sama?....Ani lekár nieje zadarmo.

liz_lemon
5. mar 2016

@taleran porovnávaš úplne neporovnateľné veci...škoda sa vôbec baviť
každopádne si mohla viac sledovať hodiny slovenčiny, určite by sa ti to zišlo 🙂 NIE JE

marketa_pitrova
7. apr 2016

Etrader.eu a top forex makléri podvodníci

Toto je prízračnej spoločnosť. Pracuješ nejakú dobu (mesiac) a až máš zákazníka tak ťa vyhodia. Nehodlajú podpisovať pracovné zmluvy. Peniaze vôbec nepreplácajú.

marketa_pitrova
7. apr 2016

V tejto spoločnosti nemajú predstavu čo znamená slovo korektnosť.

hana_rosova
7. apr 2016

Topforex, etrade.eu prevádzky bez licencie a krádeže peňazí
Sú to dokonalí podvodníci.

hana_rosova
7. apr 2016

Vzhľadom skutočnosti, že bývalý manager je negramotným blbcom, ktorý vôbec nerozumie investíciám ani obchodom, nehovorme o vedenie tímu !!! On ani nevie, čo znamená forex a ako viest rokovania, a predsa má nároky, že ma bude školiť!

vikimla
13. apr 2016

Dobrý den, ak by niekto potreboval kontakt na spolahlivého a korektného poradcu viem doporučiť. Stačí napísať správu 🙂

taleran
13. apr 2016

@liz_lemon presne tak...peniaze sú ešte citlivejšie na zmeny...preto si myslím že je fajn to zveriť ľuďom čo sa tomu rozumejú...tak ako medzi lekármi alebo automechanik sa nájdu amatéri tak aj medzi finančnými poradcami....je to služba ako iná

ingridkal
27. máj 2016

Ahojte babenky,rada by som sa dozvedela.... no tiež som mala pred 4r skusenost s fanačným poradcom,ale bol to znami a verila som mu a to čo sme chceli vybavit nám aj vybavil-vybavovali sme hypoteku+spotrebák na prerábaku.... šlo to celkom rýchlo a všetko vybavil za nás.... ale po 4 už známi tuto robotu nerobil a potrebovali sme vybavit nejaký refinanc + dopožičat nejakú sumičku a skúsila som vyhladat finančneho poradcu a našla som jednu pani,ktorá už 3mesiace mi vybavuje v každej banke,ale nič nevybavila nakoniec som sa dozvedela,že vybavovala celkom iné ako som chcela..... momentálne si to riešim sama,ale kedže už som si niečo naštudovala a zistila tak sa mi aj podarilo ale s tým rozdielom ,že všade behám sama no nevadí mi to mame to komplikované kvoli prijmu zo zahraničia..... Ale o finančných poradcoch som sa bavila s viacerými ludmi a bolo mi povedane,že vraj finančný poradcovia dostanú peniažky aj vtedy ak pre klienta nič nevybavia stači ak maju jeho zánami a kontakty...lebo vraj napríklad financný poradca ide za vás vybavit nejaký uver požičku samozrejme potrebuje všetky vaše udaje,ktoré kadetade poskytne roznym bankám,ale vám aj tak nič neschvália,ale majú vaše udaje v databáze a vedia vám ponkat na základe udajov a kontakto iné veci o ktoré ste nemali ani zaujem napríklad pripoistenie,kreditne uverove karty a tak.... a vraj za aj nevybaveneho klienta dostanu okolo 20-30e čo myslíte je to pravda???? mne ked to povedali tak som bola zhrozená,že finančný poradca dostane peniaze aj za moje udaje a je pravda,že odkedy mi pani poradkyna vratila všetky moje papiere a už nespolurpacujeme tak odvtedy mi vyvlavaju kadejake postovne či banky a tak.... aj dostávame kadečo do schranky obalkou na adresu..... neviem či to je len náhoda,ale možno je to ozaj tak... čo si myslite?

jolkipalki
24. aug 2016

@miawalas neklam. Muller odyšiel z OVB, sľúbil, že to bude niečo úplne iné, no ukázalo sa že modrú prefarbil len na fialovo sivú. VIdel som zmluvu na 50 € v Axe predané čisto ako šporenie - no bez krytia. Klientka vložila 5000 € - keď si šla vybrať šporenie - lebo si to šporila na bývanie - a dostala 1200 €. Zrutila sa klientka, ale zosipala sa aj jej príbuzná ktorá jej toto predala. Už dávno to nerobila. Sám som prešil s Mullerom z OVB do PG a potom ešte chvíľu v BConsulting a potom som vytriezvel uvidel som aké je to svinstvo. DNes vyťahujkem ľudí od týchto šmejdov, vyťahujeme ľudí z exekúcii, do ktorých sa dostali vďaka týmto akože profesionálom... 😝

nepouceny
Odpoveď bola odstránená
jana299
21. jún 2017

potrebujete úver?riešite poistku? - Ponuka
Potrebujete peniaze? máte vysoké splátky? riešite nové bývanie?poistku? nemáte čas ani chuť chodiť po bankách a každému vysvetľovať Vašu situáciu?stačí, aby ste ju povedali mne, pomôžem, poradím a vyberiem pre Vás tu najlepšiu možnosť v oblasti:
- spojenie úverov
- refinancovanie hypotéky
- poskytnutie spotrebných a hypotekárnych úverov,
- prepočet splátok
- finančné poradenstvo
- poradenstvo v oblastí exekúcií, a to všetko úplne zadarmo. Odmenu vy mne neplatíte, ale banka alebo nebanková spoločnosť. Nájdite si čas a napíšte mi na e-mail janac1920@gmail.com Košice a Košice - okolie.

jamaminka
3. okt 2017

Ahojte. Vidím, že tu je veľa negatívnych skúseností s fin.poradcami. Ja som jedna z nich a máte rozdiel v ludoch, lebo niekto to berie ako zarobkovu cinnost. My sme mensi kolektiv a mame obmedzeny pocet klientov, aby sme stihali kontrolovat, ci su klientom poskyovane vernostne benefity a pomahali im pri rieseni vsetkych okolnosti, ktore pridu. Cize fakt zalezi od okolnosti a z mojich klientov nie je ani jeden zbytocne, co by odchadzal sklamany...aj ludia, co mali odpor k fin.poradcom po vysvetleni systemu prace zostali prekvapeni. 🙂 urcite by som nikomu neponukala nic nevyhodne a zatial ludia len usetrili 🙂

tina2213
20. apr 2018

Pokiaľ chcete naozaj finančného poradcu, ktorý Vám poradí vhodne pre vás a vo vašom záujme tak si ho musíte zaplatiť. Nakoľko "finančný poradcovia" z rôznych maklerskych spoločností Vám budú vždy predávať len to z čoho majú najvyššiu províziu.. Áno urobia pre vás zadarmo, že vám uzavrú všetko možné za málo peňazí. Ale čo ak sa vyskytne nejaká udalosť a vy nedostanete zaplatené nič? Čo ak si vezmete hypotéku s úžasným úrokom a fixaciou na 5 rokov no po 5 rokoch to ledva budete môcť splácať nakoľko úrok bude neúnosný? Je toho kvantum.. A každý má rád peniaze takže každý predá to na čom najviac zarobí. A ísť do banky, či poisťovne to je už úplne zlé pretože vás presvedčia o tom, že ich produkt je najlepší. Finančný poradca vám nemá hovoriť, čo je pre vás najlepšie. To vy sami musíte porozprávať čo je pre vás dôležité. Pracovala som niekoľko rokov či už u maklérov alebo priamo pre poisťovne. Viem ako to chodí .skôr hľadajte niekoho, komu zaplatíte vy a určite sa vám to vráti. Nie preplácať celé roky za to že vám niekto poradil zadarmo 😒

tina2213
20. apr 2018

@tina2213 a koniec koncov finančný poradca je každý kto sa o tú pozíciu hlási, žiadne skúsenosti len to co mu nahovoria so základnýmškoleniím

vierka22viki
20. apr 2018

https://www.ammado.sk Tam poradia tiež

majkeel
20. apr 2018

Pri financnych poradcoch plati:
1) nic nie je zadarmo, ten clovek z toho zije
2) je to ako zly a dobry remeselnik, treba dlho hladat, pytat sa na referencie znamych
3) u fin. poradcu by ma zaujimalo, ci aj sam zbohatol na vlastnych radach alebo na "davani rad"
4) ak vam poradi zivotnu poistku ako formu sporenia, tak viete aspon hned, ze je to zly poradca :D
4) idealnejsie je sam sa zaujimat na forach o moznosti investovania. Je kopec blogov, kde ludia radia zadarmo, kde a ako investovat.

beatazubakova
30. apr 2018

@capkorapko Dobrý deň,prosim Vas,mohla by som sa s Vami nejako spojit? Ďakujem.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
damoska
30. sep 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

kam a na aky seminar sa chystaš?

magda15
Odpoveď bola odstránená
essenceee
30. okt 2018

skvele kurzy ohľadom tradingu a obchodovania na burze najdete tu https://www.fxstreet.cz/odborne-kurzy.html

dominikamachova77
10. nov 2018

Ahojte ak by mal niekto zaujem, mam kontakt na skvelu financnu poradkynu, ktora nepatri ku ziadnym odrbavacom. Nam neskutocne pomohla, v banke nam povedal ze ked chceme uver musime zalozit dve nehnutelnosti( a kde ich mame vziat ked zaciname) a tato pani nam vybavila vyborne podmienky, skvele poistenie, vysvetlila ako to vsetko ma trhu funguje a co je pre nas najlepsie. Kto by si prosim kontakt tak mi kludne piste mail dominika.machova77@gmail.com

julij3
29. nov 2018

@vikimla Zdravím. Mohla by si mi prosím poradiť dôveryhodného a spoľahlivého finančného poradcu. Potrebujem riešiť môj úver, sporenie a hypotéku. Som z Petržalky. Ďakujem

nelinka2009
22. dec 2021

Dobrý deň, absolútne neodporúčam Fín. poradcu Tomáša Rydla, sicé ja som len predávajúci, ale to ako zavádzal a klamal samotných kupujúcich, teda jeho klientov, bolo až do neba volajúce.

Strana
z3