icon

Fotky - z každého rožku trošku

titkovamiriam
16. júl 2012

Kedže niektoré fotky sa nedajú dať do albumu zakladám túto tému,pretože sa mi podarilo v obyvačke odfotit niečo takéto 🙂 .Tak ak máte fotečky,ktoré chcete ukazať a už vam ich možno aj vymazali dajte ich sem.Tu snád vadiť nebudu 😉 .

Fotky - z každého rožku trošku
titkovamiriam
autor
16. júl 2012

@mandragora22 to je potkan 🙂 Ratatouille 😀

lenka311
16. júl 2012

Toto sa síce netýka hmyzu - no dala som sem asi pred mesiacom túto fotku - strašne sa mi páči, no admini mi ju zmazali.... Pritom ako námet na detské ihrisko ako stvorené - neviem ako vám decká no mne by tu malá mala celý deň robotu a večer by si tu mohli chodiť maminy zabehať a stratiť pár kilečiek, no nie...? Volá sa že schody od nikiaľ nikam.... škoda že neviem kde sú, ale asi ďaleko 😀 😀 😀 😀 😀 - takáto stavba napáda snáď len Američanov 😎 😎 😎

titkovamiriam
autor
16. júl 2012

ak chlpate chvostiky tak od fretky 🙂 strazili sme ju dva tyzdne spavala v pracke🙂

minewka
16. júl 2012

@mandragora22 s nohami mal viac, riadny dlhonoháň teda 😀 ..myslím, že to bol nejaký kútnik.

Inak na SR je najväčší pavúk strehúň škvrnitý - a ten vyzerá ako malá tarantulka...

lucka1987
16. júl 2012

tak toto som ja dva roky dozadu .. na oravskom zamku. teda pod nim. bol taky pan a mal tam hada a tak som koonecne vyuzila prilezitost si ho vziat, ani neviem ako ma to napadlo.. som chcela prekonat svoj odpor, a ten had bol taky prijemny na dotyk. nic mazlave a slyzke... akurat ze sa mi riadne triasli kolena, lebo sa ten hada akosi okolo mna obtacal 🙄

titkovamiriam
autor
16. júl 2012

@lenka311 super,ved sem davajte hociake fotky🙂pokecame ...schody uplne suprove 🙂 🙂

lucka1987
16. júl 2012

@titkovamiriam supis. fretky mozem.. 😉 teraz mi to pride, akoze vsetko som mala a vsetko mam a co som nemala si idem zajtra kupit, ale aj fretku sme mali 😅 😀 no my sme taky zvieracinec .. tatino polovnik a vsetko skusal chovat.. ale nasa fretka mala cervene oci a tiez bola biela.. no mam vtipny zazitok s nou a mojim malym braskom, ale nejdem to tu uz rozpisovat, lebo fakt tu budem vyzerat akoze snupem 😅

minewka
16. júl 2012

@lucka1987 my sme mali hada pár rokov doma - ale nie pytóna..a tuším pytóny sú škrtiče, tak asi preto mal tendenciu sa obtáčať.. 😅 ten náš had mal meno Jozef 😀

titkovamiriam
autor
16. júl 2012

@lucka1987 ved aj u nas sme chovali,opatrovali uz vsetko mozne. 🙂

titkovamiriam
autor
16. júl 2012

aj pieskomili sme mali

minewka
16. júl 2012

tak ja ešte priložím dva kúsky z terénnych cvičení z výšky... je to na SR 😀..ten lišaj cvaknutý niekde v lese a pavúk v jaskyni..

lucka1987
16. júl 2012

@titkovamiriam pieskomili sme nemali 😀 no otec siel raz domov z prace a pri ceste nasielzrazenu kunu a pri nej
3 male kuncata. a tak ich vzal k nam domov, / to uz sme byvali na RD / jednu sme si nechali a ta normalne posluchala. ked sme zapiskali prisla.. 😕

minewka
16. júl 2012

Baby, my sme mali v paneláku na pár dní mláďatko - srnku.. 😀 😀... detstvo detí zoológa.. kto ma tromfne?? :D..jááj, to boli časy...

titkovamiriam
autor
16. júl 2012

@minewka lišaj je suprovy takeho som este nevidela 🙂

lenka311
16. júl 2012

Toto bol môj miláčik..... 😉 😉 😉 Je mi za ním smutno... Zbesnel sa, ten chcel už tak strašne samicu, že keď sa ku mne dostal, tak ma prcal všade 😀 😀 😀 😀 aj na hlave - sen som mu splnila, dala som ho do miestneho CVČ kde robí plemenného samca - milujem zajace 😎 😎 😎 ešte viac ako psov, by ste neverili, ale základné povely sa to naučiť dá, ale keď bude malá väčšia samca už nechcem ani za svet, samičky sú v tomto kľudnejšie 😎

mandragora22
16. júl 2012

@lenka311 ze na hlave!!!
@minewka ze jozef!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chyba mi tu smajl, ktory by sa valal po chrbte a drzal za brucho, od smiechu... 😀 😀 😀

mandragora22
16. júl 2012

@lucka1987 no daj to s tym braskom 😀 😀

mandragora22
16. júl 2012

ja sa budem musiet pokutrat v starych fotkach. sa mi tato tema zapacila 😀 😀

lenka311
16. júl 2012

@mandragora22 Možno mu moje vlasy pripomínali srsť samičky 😀 😀 😀 😀 - stačilo keď som si lahla - priamy útok na hlavu 😀 😀
Je smutné ale že niekedy tieto znaky vidím aj u chlapov 😀 😀 😀 😀 - len si zaje.... /netýka sa to však tej hlavy.../

titkovamiriam
autor
16. júl 2012

a na dobru noc 🙂

lucka1987
17. júl 2012

@mandragora22 tak sme mali tu fretku. ocino ako polovnik sa musel o kazde zviera postarat. zila, u nas v pivnici.. ale ked sme my deti dosli zo skoly / vtedy este ZS / tak sme si vzali fretku na poschodie a hrali sa s nou. v dome sme byvali cerstvo a bol to taky 30 rocny dom co nasi prerabali. v izbach boli take drevene podlahy a pod nimi medzi tou podlahou a zemou asi 30 cm prazdneho miesta, na kusku sme mali tu podlahu poskodenu a dalo sa tam vliezt .
fretka to vyuzila a schovala sa do podlahy v rodicovskej spalni. brasko vzal kusok nejakeho jedla, ze ju nalaka spat..
vlozil ruku do otvoru v podlahe a svina jedna fretkovska sa nezahryzla do potravy ale braskovi to miesta medzi palcom a ukazovakom... on ju takymo sposobom vytialhol, ona s aho nechela pusit, mal to riadne kusnute, ale brasko, vtedy asi 11 rocny, ju vybral von, no fretka mu stale bola zakusnuta na tej rukle a ja so segrou sme vzali prve co sme mali po ruke, a to bolo utiery a trieskali sme tu fretku a este ako dnes si pamatam co som jej hovorila : " pustis ho ty svina hnusna " .. potom sme sa na tom smiali, ale vtedy to veru smiesne nebolo, braska to bolelo a fretka stale zakusnuta 😅
ja som hned vedela, ze z tych jej cervenych oci nic dobre nezide.. a potom sme ju aj darovali inym.. 🙄

mandragora22
17. júl 2012

@lucka1987 pekny darcek 😀 😀 😀

titkovamiriam
autor
25. júl 2012

a zasa chrobacik z terasy

carodejnica
25. júl 2012

@minewka reagujem až teraz, lebo som to zablúdila a myslím, že ťa tromfnem, viď foto.. 😅 😉

Ja robím s mužom na Správe NP Malá Fatra a on je zoológ (špecializuje sa na medvede), takže my sme mali veru doma kadečo... vydru, kadejakých vtákov, medveďa... ale potom sa urobila voliéra pri budove správy, takže všetko ide tam... alebo k druhému kolegovi, alebo do Zázrivej...

Viac tu... http://www.npmalafatra.sk/prva-pomoc-pre-zivoci... 😉

mandragora22
25. júl 2012

@carodejnica to je krááááááááásne 🙂 🙂

carodejnica
25. júl 2012

@mandragora22 Editka 😵 😵 😵
A neverila by si aká bola voňavá... 😵 človek by povedal, zvieratko z lesa, blšky, puch.. a prd... krásna srstička, voňala po mliečku... aj som sa nad ňou vyrevala, že nemá mamičku.. 😢 bola u nás tri dni, starali sme sa o ňu s kamoškou, potom bola v Bojniciach, dnes je v Holandsku.. ale zoo, je zoo, to nie je divá príroda.. 😖

mandragora22
25. júl 2012

@carodejnica ono to medvieda je tak nadherne, aj mne je vzdy luto, ked sa tak potuluju kade-tade, ze nemaju mamku ☹ ☹ na druhej strane, a to ty budes velmi dobre vediet, mame tie maciky premnozene 😕 😕 😔 😅 ale kto by uz dokazal odstranit nieco tak uzasne, ako je mlada? potom si povies: boze, vyrastie to a odhryzne mi to niekde v lese hlavu 😀 😀 😀 ale inak, ozaj je to krasna fotka 😉 😉

stardust
25. júl 2012

@mandragora22 to fakt s tymi medvedmi v prirode. Kym som nenatrafila na toho svojho statneho medveda, neverila som, ze raz budem s takou uzasnou lahkostou s tazkym ruksakom na chrbte a otlakmi na chodidlach utekat hore kopcom 😀 😀

carodejnica
25. júl 2012

@mandragora22
No, to je zložitá otázka, pretože nikto nevie koľko ich je a koľko ich má byť... 😅
Problém u medveďa je taký, že si ľahko - na rozdiel od iných veľkých šeliem - vlka a rysa, ktoré sú naopak mimoriadne plaché - zvyká na prítomnosť človeka, pričom začína využívať "vymoženosti" spojené s človekom (kontajnery s odpadom, ktoré sú pre neho lahôdka). Človek je pritom všade, v lesoch, chodí na lesné plody, ťaží drevo... takže medveď si zvykne.
😒

katka1981
Odpoveď bola odstránená