icon

Fotokniha od Fotomagica - vaše skúsenosti

katey
18. jan 2015

Ahojte, rada by som vedela vasu skusenost s touto firmou. Ja som od nich davala robit fotoknihu este v aprili, nebol s tym ziadny problem. Tak som si objednala fotoknihu aj teraz pred Vianocami. Objednavka odoslana 7.12, dnes je 18.1 a fotokniha stale nikde. Volala som tam asi 20x zdvihli mi raz a vraj im to nepreslo, potom sa tam viac nedalo dovolat, na mail neodpisuju. Isla som tam osobne, tak vraj uz je vsetko v poriadku, ze ide kniha do vyroby, do tyzdna mi bude dorucena. Ale kniha je stale v systeme oznacena ako nevybavena. A objednavaka, ktoru som odoslala znovu a pani na mieste mi tvrdila, ze ju vymazala tam stale svieti.. takze ma zjavne oklamala. Takze som uz dost vytocena, kedze som pripravou tej fotoknihy stravila niekolko hodin a zjavne sa jej ani nedozijem. Musim si precitat aj ich obchodne podmienky, na co mam narok, popripade to asi zacnem riesit s portalom zlavadna, odkial som kupila kupon.. ale chcem sa vas baby spytat, ci ste niektora nekupovali tiez tento kupon pred vianocami a ako ste dopadli. Dakujem za info 🙂

emasss111
11. apr 2016

tak baby nakoniec to aj u mňa malo šťastný koniec....vo štvrtok po obede mi knihu kuriér doručil....fak to bolo v hodine dvanástej, nakoľko som v piatok ráno už cestovala....akože som tomu ani uveriť nechcela, keď mi prišiel e-mail od kuriéra, že mi doručí zásielku....som bola zmierená s tým, že pôjdem bez darčeka 🙂....a tá kniha sa každému páčila....bola pekne a kvalitne spracovaná....dokonca niektoré staré fotky, ktoré som mala oskenované som očakávala hádam v ešte horšej kvalite.....len tie nervy, čo som si musela zažiť, to neprajem nikomu 😠 a musím ešte pochváliť zľavový portál zlavomat bodka sk ....myslím si, že sa to stihlo vďaka ich urgenciám...radosť s nimi spolupracovať 😉 fakt mi veľmi pomohli a zachránili ma 😎

26baja
11. apr 2016

prosim vas a vie mi niekto poslat cislo na tuto sprostu firmu? nikto ho nemaju dakujem

luluuuuu9
11. apr 2016

no telefónne číslo som ja síce našla, taktiež som volala ale neexistuje, takže neporadím, jediné čo mi pomohlo na ich stránke som vyplnila kontaktný dotazník a ozvali sa mi spätne mailom, ale až o nejakých 5 dní.

emasss111
12. apr 2016

@26baja aj ja som našla na nete len nejaké staré, neexistujúce číslo...a na e-mail reagujú dosť oneskorene no...asi ako im to vyhovuje :( ....presne ako píše luluuuuu9, aj mne odpovedali tak po 4-5 dňoch no :(....a objednávala si si to priamo cez nich alebo cez nejaký zľavový portál?

luluuuuu9
12. apr 2016

ja som objednavala cet zlavovy portal.. ale aj tam ked som volala ze uz mi meska ta kniha, tak tam mi povedali že musim čakať dovtedy dokedy udala Fotomagica, a ani kontakt mi nechceli dať -..

emasss111
13. apr 2016

mne zase zlavomat dosť pomohol....oni ich priamo kontaktovali a hneď sa to rozhýbalo....ale keď už meškala tá fotokniha, tak akože na čo si mala čakať???? 😅

luluuuuu9
13. apr 2016

no tak ako myslím, napísali mi z fotomagicy, že do piatku dojde, piatok vecer nic, potom som im pisala ja, napisali, ze bohuzial bude expadovana az tento tyzden do konca tyzdna piatok obed nic... tak som volala na zlavomat a tam mi povedali, ze este nie je koniec tyzdna, ze bude az vecer a ze mam cakat..

emasss111
14. apr 2016

@luluuuuu9 jaaaj tak, už chápem 😎 no hlavne, že nám tie fotoknihy prišli a boli pekne spracované....len tie nervy, čo sme si prežiť museli 😠 .....mohli by byť trošku zodpovednejší v tej fotomagice a hlavne si oveľa viac vážiť zákazníkov a komunikovať s nimi tak, ako sa patrí 🙂

luluuuuu9
14. apr 2016

presne tak @emasss111 .. hlavne že prišli a sme spokojne, to je najhlavnejšie 🙂

imogenka
27. máj 2016

Ahojte, chcem sa aj ja podelit so svojou skusenostou. Fotoknihu som objednala skor ako som si stihla precitat vase komentare :( Celkom sim sa zlakla, ked som videla, kolko negativnych komentov tu je a plus som nenasla nelefinocky kontakt. Napisala som cez kontaktny formular a do 2 dni sa mi ozvali a odvtedy bez priblemov komunikovali. Knihu som objednala 18.5 a dnes mi v celej svojej krase prisla 🙂 stalo sa nam to, ze sme cez zlavomat objednali 40str knihu na vysku a objednali sme na sirku. Akceptovali nam to a platili sme len postovne 4,50€. Fotokniha prisla kurierom, krasne zabalena a je nadherne a kvalitne urobena. Sme maximalne spokojni aj napriek vsetkym prvotnym obavam 🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lilu74
14. sep 2016

Otazka mimo temy ale kolko stranove knihy robite? Ja som chcela 1rok a bude asi do 150 stran a ceny aj po zlave su vysokeeeeee😕tuto co spominate som nepozerala.

dr_janka
14. sep 2016

Prosim vas, ak niekto cita tieto prispevky a rozhoduje sa, ci cez fotomagicu, tak isto NIEEEEEE. Vyhnete sa problemom. Je kopec inych firiem, ktore su seriozne a robia kvalitne. Ja, keby som nasla tuto diskusiu skor, usetrila by som si peniaze :(

lenae
24. okt 2016

Fotomagica nikdy viac ! Aplikacia velmi neprehladna, nejasna ... natrapila som sa, kym som tam vsetko zadala....objednavku som poslala a prislo mi jej potvrdenie. Po mesiaci som napisala mail cez kontaktny formular, lebo sa nic nedialo.... dostala som odpoved, ze moja objednavka bola zle urobena a ze ju mam poslat znovu... a to vobec netusim, co je na tej objednavke nespravne...nemate sa koho spytat, pretoze nekomunikuju telefonicky... No to snad nie ! Dostala som potvrdzujuci mail o jej prijati na spracovanie pred mesiacom ...a kym som sa neozvala, tak nikto nic. SOm maximalne sklamana a nikomu neodporucam ....najdite si ine firmy na spracovanie fotografii a fotoknih, nastastie ich je niekolko a nie su taki neseriozni...

daja276
20. dec 2016

Kocky prosim mate niektora cislo alebo adresu na tu fotomagica je to nenormalny odrb cele tak chcem podniknut iste opatrenie dakujem

teegreen
Odpoveď bola odstránená
janke111
23. jan 2017

ahojte,za mna mozem dat iba pozitivne hodnotenia na fotomagica team.
aplikacia na fotoknihu je v niektorych bodoch trosku neprehladna, a robila som uz fotoknihu aj v inych aplikaciach s lepsimi funkciami, ale co sa tyka komunikacie,prva objednavka mi nepresla, tak som sa (po tych 3 dnoch co maju na stranke) informovala mailom a do 2 dni mi odpisali a potom sa vec velmi rychlo vyriesila a dokonca mi vysli v ustrety.( neskor som vydedukovala, ze po objednani vam musi prist potvrdzovaci mail, potvrdenie ktore vypluje ta aplikacia, mi pomohla akurat na to, aby som im potvrdila ze som objednavku uz raz naozaj vytvarala, este ze mi napadlo si ju "len pre istotu" ulozit 🙂 ) objednavka 120stranovej fotoknihy prisla postou do 13 kalendarnych dni (v januari). a fotokniha je naozaj krasna, ako podla ocakavani 🙂 ja by som si cez Fotomagicu urcite objednala znovu.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
daja276
24. jan 2017

Presne tak my sme tam nakoniec museli ist den pred vianocami osobne aby sme mali co podarovat pani mala knizky vedla seba hotove ale ktore vianoce by ich dorucila neviem 🙂 ako su uplne v lese asi.cely personal asi tolko cudujem.sa ze ich inspekcia este nedala do laty !!!

carmen33
12. feb 2017

Kocky, este som nerobila fotoknihu. Aky papier odporucate, pripadne velkost knihy. Uz roky nevyvolavam fotky tak chcem spravit knihy. Dik

gagi78
23. mar 2017

Ja mám s touto firmou dobré skúsenosti. Vo štvrtok som knihu objednala a v pondelok mi prišiel mail, že už je hotová. Je taká, ako som si ju spravila a objednala. Mala som malú dušičku, že či ju vôbec budem mať, keď som si si prečítala toto fórum. Dnes som si po ňu osobne išla a som s ňou spokojná.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
gagi78
25. mar 2017

teegreen Obdivujem ťa! Aké máš veštecké schopnosti. Prvýkrát som prispela na túto stránku, ale už viac nebude. Akonáhle má niekto aj dobré skúsenosti, hádže sa do jedného vreca a musí byť zamestnanec. Paráda. A teraz moje veštecké schopnosti - teegreen prosím ťa neklam!

teegreen
Odpoveď bola odstránená
gagi78
25. mar 2017

Pozri sa prosím ťa do zlavomatu, dokedy majú s nimi spoluprácu - do 31. 3. 2017. Potom komentuj. Ale nevadí - maj si svoju pravdu teegreen, želám ti všetko dobré.

gagi78
25. mar 2017

A ako som teraz pozerala, predĺžili zmluvu do 31. 5. 2017. Prečo by inak zlavomat s nimi pokračoval ďalej. Ja netvrdím, že niekto s nimi nemohol mať zlé skúsenosti. Ale za dva roky k nejakej náprave mohlo prísť. Ale viac sa k tomu vyjadrovať nebudem. Nikoho nepresvedčím, že ja som mala s nimi dobrú skúsenosť.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
gagi78
25. mar 2017

Ty krava sprostá - pozri si zlavomat stránku

gagi78
25. mar 2017

Zdá sa mi, že ty si ich bývalá zamestnankyňa - odkiaľ vieš, že SOI tam majú ako na klavíri a zlavomat si ako prvá použila ty. Zrejme ich poznáš, museli ťa vyhodiť a takto sa im chceš pomstiť. Prečítala som si predchádzajúce tvoje príspevky a veľmi ťa urazilo, že ťa považovali za nejakú maklérku, hoci ty si tvrdila, že s nikým nič nemáš spoločné. Táto komunikácia je zbytočná, ja nemienim robiť reklamu nejakej firme, s ktorou nemám nič spoločné.

teegreen
Odpoveď bola odstránená