Fotokniha od Fotomagica - vaše skúsenosti
Ahojte, rada by som vedela vasu skusenost s touto firmou. Ja som od nich davala robit fotoknihu este v aprili, nebol s tym ziadny problem. Tak som si objednala fotoknihu aj teraz pred Vianocami. Objednavka odoslana 7.12, dnes je 18.1 a fotokniha stale nikde. Volala som tam asi 20x zdvihli mi raz a vraj im to nepreslo, potom sa tam viac nedalo dovolat, na mail neodpisuju. Isla som tam osobne, tak vraj uz je vsetko v poriadku, ze ide kniha do vyroby, do tyzdna mi bude dorucena. Ale kniha je stale v systeme oznacena ako nevybavena. A objednavaka, ktoru som odoslala znovu a pani na mieste mi tvrdila, ze ju vymazala tam stale svieti.. takze ma zjavne oklamala. Takze som uz dost vytocena, kedze som pripravou tej fotoknihy stravila niekolko hodin a zjavne sa jej ani nedozijem. Musim si precitat aj ich obchodne podmienky, na co mam narok, popripade to asi zacnem riesit s portalom zlavadna, odkial som kupila kupon.. ale chcem sa vas baby spytat, ci ste niektora nekupovali tiez tento kupon pred vianocami a ako ste dopadli. Dakujem za info 🙂
@anastacia1103 ak máš od nich kúpený kupón cez nejaký zľavový portál....tak kontaktuj priamo ich...mne takto pomohli...oni majú na fotomagicu určite platné telef.číslo 😉
inak sa tam nedovoláš....ani mne sa nepodarilo
vdaka, skusim 🙂
Tak zjavne funguju len na papieri alebo neviem kde, kedze viac nefunguju ako funguju :D
Tak ludkovia, ani na Zlavomat.sk mi nikto nedvihal telefony a ani neodpisuje na maily a zajtra mi konci platnost voucheru - bye bye mojich 36 eur, takze ani Zlavomat.sk mi to nepomohol vyriesit !!!!! 😠😠😒
@anastacia1103 volaj tam ešte dnes !!! skúšaj....mne na mail odpísali...len priznám sa, že neviem či to bol zlavomat alebo zlavadna...nepamätám sa ☹
Happy foto
No toto je pre mna teda novinka lebo ja si tam davam kazdy rok robit knihu dokonca mi robili kalendar a v super kvalite,ja som velmi spokojny,teras som im akurat posielal navrh na jednu a uz pracujem na drujej knihe.Nechapem,dufam ze sa neskkamem
@teegreen ahoj len tak som vyskusal dat recenzie a nasiel som toto. Mne pride mail od nich so zlavovymi kodami na urcite produkty a ja si potom vypracujem navrh v ich programe odoslem a naozaj do 10 dni ju mam,uz dva roky po sebe. Dufam ze sa nepokazili lebo tento rok im posielam uz tretiu knihu.
Dufam ze nebudem bez darcekov o peniaze nepridem lebo nic dopredu neplatim. Tak asi tolko. S tou firmou nemam nic spolocne len som dostal strach ci mi to pride,ak pride dam vediet. Popripade aj foto ak sa to da.😀
@teegreen omnoho drahsie. Ja som obycajny chlap ktory sa tesi na februar kedy sa stanem starkym a uz vobec neriesim aby som tu niekomu nahanal kseft alebo co,len som predal co som nakupil ako sa hovori. Hovorim ak mi to tento krat neposlu tak sa pripojim k hromiacim ludom na fore. Prajem krasny den prijemne prezitie sviatkov.
teegreen, teba tá spoločnosť asi veľmi nahnevala, ale taký negativistický prístup, aký máš ku každému komentáru ma udivuje
@teegreen mala by si sa dat liecit,si prosim navstiv daku odbornu pomoc. Chorobna zaujatost ja to mam tiez voci jednej firme ktora ma vodila za nos ake pritom sused ma s nimi dobru skusenost. Mimochodom firma o ktorej to tu je,somnou komunikuje a dokonca mi aj vyhovie v mojej poziadavke. Zial niekto ma smolu a niekomu ide.
Tak a je to tu,v sobotu som odoslal tretiu knihu a poprosil som ich mailom aby mi boli tie fotoknihy poslane spolu aby som neplatil zvlast za kazdu knihu a asi pred hodinou mi poslala kurierska sluzba ze knihy mi pridu zajtra,takto je to kazdy rok. Rozhodli sme sa z manzelkou ze si dame urobit kazdy rok knihu s kazdeho roku. Prva bola rok 2005-2015 asi 800 ks fotiek minuli rok 2016 a tento rok dve svadobne a 2017. Piste co chcete su super,aj kvalita. A za naozaj dobru cenu. Inak som strojnik na bagri a budujem dialnice a zeleznice. Dostal som sa sem len pre zistenie recenzie na tuto firmu. Napises do googlu a prve ti vyhodi MK recenzia na FM,preto som tu ale opustam vas som rad ze som vas neposluchol. PRAJEM VAM KRASNE PREZITIE VIANOCNYCH SVIATKOV A VELMI VELA DARCEKOV A PRIJEMNYCH SKUSENOSTI.
@teegreen este musim zareagovat,precital som si tvoje prispevky lebo mi nejde do hlavy tvoje obvinovanie,pre jednu knihu toto?! Nikto kto tu napisal pozitivny alebo negativny nazor na firmu tu nepise pre teba,ja alebo niekto iny ta nepotrebujem presviedcat. Tak len tolko. Skus sa zamysliet nad tym ako negativne vyzeras na fore myslim si ze vela ludi tu radsej uz nepride po tvojich urazlivych konspiraciach. Admin -koncim s tymto forom ked si nevie urobit poriadky.

Prosím, mate na nich aj nejaky iny telefonicky kontakt ako 037/655 78 41 ? Uz vyse tyzdna sa im tam pokusam dovolat, no nikto nic a na maily neodpisuju 😕 mam kupeny od nich voucher za 36 eur a o tyzden mi konci platnost a ten ich program mi prestal fungovat a neviem vobec, co s tym dalej, prerobit to nanovo uz nestiham a k nim do sidla ist nemozem, som leziaca rízikovka :( uplne som zufala a neviem co s tym 😨