Fotokniha od Fotomagica - vaše skúsenosti
Ahojte, rada by som vedela vasu skusenost s touto firmou. Ja som od nich davala robit fotoknihu este v aprili, nebol s tym ziadny problem. Tak som si objednala fotoknihu aj teraz pred Vianocami. Objednavka odoslana 7.12, dnes je 18.1 a fotokniha stale nikde. Volala som tam asi 20x zdvihli mi raz a vraj im to nepreslo, potom sa tam viac nedalo dovolat, na mail neodpisuju. Isla som tam osobne, tak vraj uz je vsetko v poriadku, ze ide kniha do vyroby, do tyzdna mi bude dorucena. Ale kniha je stale v systeme oznacena ako nevybavena. A objednavaka, ktoru som odoslala znovu a pani na mieste mi tvrdila, ze ju vymazala tam stale svieti.. takze ma zjavne oklamala. Takze som uz dost vytocena, kedze som pripravou tej fotoknihy stravila niekolko hodin a zjavne sa jej ani nedozijem. Musim si precitat aj ich obchodne podmienky, na co mam narok, popripade to asi zacnem riesit s portalom zlavadna, odkial som kupila kupon.. ale chcem sa vas baby spytat, ci ste niektora nekupovali tiez tento kupon pred vianocami a ako ste dopadli. Dakujem za info 🙂

baby, ked si davate robit tie fotoknihy, ake velkosti su mozne? a uz tu niekto nasiel fakt spolahliveho a slusne komunikujuceho vyrobcu? pomer kvalita cena?