icon

Fungujú ešte papierové Tesco Clubcard kupóny?

20. jan 2025

Ahojte funguju este tesco clubcard kupony? Posledny mesiac sa mi zobrazuju iba tie digitalne, ale ziadne personalizovane kupony. Nakupy robim sem-tam. Je to nejako limitovane podla frekvencie nakupov?

rachel36a
20. jan 2025

Ano, malo nekupujes...malo kuponov...niekedy ako morivaciu poslu do apky nejakú zlavu

simca06022011
20. jan 2025

podla mna nie frekvencie, ale podla sumy za aku kupujes

katty123456
20. jan 2025

podla mna sa tesco v tomto bohovsky zopsulo..pridu mi take zlavy..ze 0,50c ak kupim 2 chleby a pod.. vobec ma to uz nemotivuje radsej zajdem do kaufu..tam to vsak tiez pekne dojebabrali...

simca06022011
20. jan 2025

@katty123456 no mna hlavne vytaca, ze kupujem online a tam ziadne kupony nevyuzijem :D je to riadna hlupost, este aj tie na EURa spat.. neda sa to uplatnit, musim ist jedine osobne ich minut...

katica06
20. jan 2025

Nám dávajú celý január takéto kupóny na 2-3€ pri každom nákupe , samozrejme.okrem appky

nelca84
20. jan 2025

Ja najviac vyuzivam kupony za body. Na tych nazbieram cca 15e za stvrtrok, ktore si potom odratam pri nakupe. A tiez tie, co pridala katica vyssie. A ja mavam aj dost personalizovanych kuponov, ale nakupujem iba v Tescu...

rozculena
21. jan 2025

@katty123456 zľavy ozaj o ničom....podľa toho,ako nakupujem,už snáď mohlo Tesco zistiť,že kupujem pre 1-2 osoby....a oni mi už pár mesiacov dávajú také zľavy,že kúp 17 kaiseriek.... kúp mliečne výrobky nad 25eur...........kúp 4 uhorky...........kúp 4 1,5 litrové minerálky,tie by som aj kúpila,keby ich mali vyložené 🙄
Zaujímavé,že mi prestali dávať zľavy na mlieko,ktoré som kupovala vždy po 6 ks

lija22
29. jan 2025

kocky, ktore nakupujete online prihlaste sa do baby clubu. Bude vam chodit online kupon - kod, teraz je to 6€. Tento rok prisiel v januari, a uz aj druhy kod FEBRU6R. Aspon vam to ukroji z mesacneho poplatku za donasku. Minuly rok som mala dokonca kod, ktory nie a nie prestat platit 🙂

poisonblu
2. apr 2025

@lija22 ahoj, na april nie je nejaky kupon na online nakup? dik

lija22
3. apr 2025

@poisonblu je. "Navyše nezabudnite využiť špeciálny e-kupón v hodnote 6 € s kódom APRIL6 pri online nákupe nad 60 €".
za malicko ;)

sandra49
3. apr 2025

@lija22 prosím ta a kde sa da prihlásiť do baby clubu? Neviem vôbec o co ide..dakuhem za vysvetlenie 😊

luccija
3. apr 2025

@poisonblu stačí, že zadas do Google a vždy nejaký nájdeš🙂
@simca06022011 oni ti nejako zmenili a mama volala na info linku a niečo jej nastavil a vie si ich uplatňovať.Pisem ako hotentot, ale nevyužívam to len mama z toho spravila story aj jej voľakedy chodili domov papierové kupóny teraz už v appke, ale toto jej oni nastavili zľavy čo mala, lebo tiež iba objednava

22abigail22
3. apr 2025

Clubcard zľavy už nie sú také dobre ako kedysi (išlo to dole vodou).
Mne osobne najviac vadí, že zvýšili počet kusov produktu, ktorý treba nakúpiť aby sa kúpiť dal využiť. No, keď sme iba 2, nekúpim 7 bagiet. Dokonca aj napriek tomu, že chodím nakupovať fotka Tesca každý deň, posielajú mi také zľavy na tovar, ktorý som v živote nekúpila.
Keď si premeria body, čaká sa vyše 2 mesiace až kým dôjdu poukážky.
A tie blokové finančné kupóny sú náhodne (nedostane každý). Ja som naposledy dostala taký kupón minulý rok v Auguste.

rachel36a
3. apr 2025

@22abigail22 toto aj mňa rozčuľuje...kupon na 6 bagiet, 2-3 pecne chleba a pod...

hefo
3. apr 2025

@22abigail22 Mne síce chodia kupóny na tovar, ktorý kupujem, ale tiež väčšinou na množstvá, ktoré mi ani s kupónom nedávajú zmysel, pokiaľ ten tovar sám o sebe nie je v akcii.

simca06022011
3. apr 2025

@luccija no neviem, ja zaidne kupony online vyuzivat neviem, stale mi chodia aj do apky lentie, vyuzitelne v obchode osobne...

janai1
3. apr 2025

@simca06022011 keď si otvoríš tie kupóny tak tam nemáš kód na uplatnenie online? Mne to tam nabehlo cca 2 týždne dozadu. A teda nikam som nevolala ani nič som neriešila.

simca06022011
3. apr 2025

@janai1 popravde, teraz som nepozerala, este asi pred mesiacom som to tam nemala a zmenila som spat na papierove kupony, lebo mi chodili same hluposti do tej apky, ale pozriem... ja som to potom z apky zabulda uplatnovat aj v obchode. proste hadam rok som enpouzila z toho nic... aj dcera sa registrovala, lebo vsak isic ma zlavu vraj, ani raz sme ot nepouzili cez nu :D proste ja nemam na take srandy cas.

lija22
3. apr 2025

@simca06022011 no a nedavno sa zbrierali nalepky v apke a mozno sa estezbieraju a tu 20% zlavy na nakup do vysky 200€ sa da uz uplatnit aj pri online nakupe. Stihla som to 2x otocit tak fajne. Nehovoriac o tom, ze ked mam robit osobne 200€ nakup by som tam zabila dve hodiny 🙂

poisonblu
4. apr 2025

@lija22 nakoniec som nasla na FB v skupine MYBABY7, nad 55 eur 7 eur zlava

poisonblu
4. apr 2025

@luccija google mi nic nenasiel, preto som sa pytala..nenakupujem online prvykrat, vzdy hladam kupony a teraz som nenasla..nakoniec som nasla v skupine na FB 2 dni pred dovozom