Grécko - kúpa leteniek, rezervovanie penziónu bez cestovky
Ahojte,
mohli by ste mi poradiť ak daktorá z vás kupovala sama pre rodinu cez leteckú spoločnosť letenky na dovolenku do Grécka, že aká spoločnosť tam letí a cez aké grécke stránky ste si rezervovali penzión?Chceli by sme ísť na Chalkidiki, chceli by sme to takto BEZ cestovných kancelárií lebo mi príde, že by to mohlo byť lacnejšie. Ďakujem.
leetenky cez esky.sk a ubytko cez airbnb.com

Letenky si vyhladaj a porovnaj cez viaceré stránky i priamo letecké spolocnosti. Už sa mi stalo, že som kúpila lacnejšie cez agentúru nez priamo cez leteckú spoločnosť
@mimac letenky cez skyscanner.com, ubytovanie airbnb.com. najlepsia dovolenka zatial 🙂
@bosoriak mozem sa s odstupom casu vratit k teme? Riesim momentalne transfer z letiska. Da sa zajednat auto? Pripadne kolko vas vyslo pozicanie auta? Chceli by sme z tesalonik do paralie. Neviem ci zobrat taxik alebo radsej pozicat auto
@gabriellka my sme si prenajali auto, chceli sme byt mobilni. Inak sa treba pozriet na pozicovne a pripadne napisat zopar taxi spolocnostiam.zalezi na tom, ako casto a kam chcete chodit na dovolenke.
@bosoriak a nepamatas si kolko vas vyslo pozicanie?
@gabriellka juj to bolo daaavno, ale tusim nejakych 600 eur za 7miestne auto. Ostrovy su lacne co sa pozicovne aut tyka, na pevnine je to ovela viac.
@gabriellka radšej by som auto požičala na letisku je vždy pozicovna... taxikár Tá môže oklamať tak ako je to u nás, že na letisku, stanici sú vždy najdrahší a pofiderni
@gabriellka skús si pozrieť stránku letiska aká tam je pozicovna určite majú aj cennik
@gabriellka z thessalonik do paralie by mala ist kyvadlova doprava autobusom tusim kazdu hodinu. ja osobne by som to riesila takto 🙂 taxik nepotrebny 🙂
@kikuskar5 ale priletime v noci. Tiez som myslela ze busom ale keby to bolo cez den
@gabriellka aha, tak to potom hej, ja som blizsie nezistovala, ze co a ako, kedy jazdia a tak, ale planujeme tam ist takto letecky bez cestovky, tak mozem len dufat, ze cas letov bude ok a budemvediet kombinovat s autobusom 😁
@gabriellka ahoj, mozem sa ta prosim spytat? uz mate dovcu za sebou? ako ste nakoniec riesili transfer? dakujem ❤️
@kikuskar5 nie. Az 9.8.letime. Mam zajednany taxik. Dostala som tip od jednej kocky co tam zije. Taxik thessaloniky-kateriny obojmosmerne nas by mal stat cca 140€. Tak dufam ze to vyjde 😁😁
@gabriellka jeeej, tak drzim moc palce 🙂 nas to caka buduci rok, uz teraz dufam, ze let bude v takych casoch, ze to nebude nutne riesit taxikom 😁 nevies nahodou, tie autobusy od kedy do kedy premavaju? dakujem 🙂

Letenku pozri napr. na pelikan.sk, malyprinc.sk
No a ubytko cez booking.com .Zadas si destinaciu, a hlsdas, co ti vyhovuje.