Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
nič nieje vacsie ako Boh, nič nie je horsie ako diabol, chudobny maju nic, stastnym nic nechyba, ked nebudes nic jest zomries.....
horší ako diabol je človek,ale to ostatné-netuším 😕 😕 😕
tiež by som rada vedela odpoveď 😅 😅
Mas pravdu, diky,my sme to nevedeli rozlustit a najlepsie na tom bolo, ze mi to prislo v maily, kde na konci bolo, ze ked to odosles 5 ludom a stisnes Ctrl, ukaze sa ti vysledok, cize sa neukazalo NIC. Dikkky
😅 😅 😅 😅 fakt-dzanka-múdra si ty žena 🙂 😉 fakt sme my dospelí komplikovaní 😀 😀 deti vidia všetko inak-môžeme sa od nich učiť 😉
Tak ako píše lydunka, keď to odošle piatim osobám a stlačí ctrl, ukáže sa jej odpoveď a ukázala sa - nič 🙂
🙂 🙂 mala som vas nechat najskor vytrapit 😎 ...je to stara hadanka...som ju poznala 😉
dzanka 😀 to si nemala prezradiť, že si ju poznala, aspoň by si bola za veeeľmi múdru 😀 ....netvrdím, že nie si 😉
bez ten poslednej otazky by to bolo lepsie nakolko po jej precitani to je kazdemu jasne ze to je nic 😉
ja mam rada hadanku - idu husi jedna za druhou, kolko ich je?
to ma soklo kolko ludi na to nemohlo prist 😀
Tak já mám taky hádanku:
Bochník chleba váží kilo a půl bochníku, kolik váží 2 bochníky? 🙂
Aj ja mám hádanku, kto na to príde?????
Ja som to mala za pár minút:
Pred tebou je jedna malá úloha. Len ľudia s IQ väčším ako 120 ju vedia vyriešiť 🙂
Tu sú príklady :
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96
Koľko je:
9 + 7 = ????

NIČ