Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
jabber, ahoj 🙂 kde sa túlaš?
na druhej strane je otázka s lanami a ešte niečo, čo je deravé a napriek tomu to odnesie vodu? Vieš odpovede?
jabber nemůžeš počítat jen 9 to končí (9,19,29..ale i pokoje 90,91,92.93... a to samý se šestkama)
no baby odbehnem do sprchy a som uplne stratena..jedna hadanka cez druhu 😝 😝 😝 sa zapotim, idem od zaciatku kde som skoncila 😉
emanka - ahoj, no jo, koukám na to, ale pochybuju, že o půlnoci něco vymyslím, když nespočítám ani devítky 😀
eman to děravý mě napadla jen konev a ty lana nevim, jdu je ještě jednou pročíst
kaleilah - a ba jo, no vidíš 😀 tož jdu fakt spát 😀 😀
jabber...9,19,29,39,49,59,69,79,89,90,91,92,93,94,95,96,97,98,99
ta voda, napadnul mě ještě třeba šátek-látka, taky má díry, je barevnej a vodu v tom přeneseš 😝
no ale krhla/konev to nie je 😒
kaleiah, blizis sa, ale zatial celkom nie 😉
čepice?
nie
ja teda neviem, buď som taká blbá, alebo to robí tá polnoc 😝
mirko jenže to má hrozěn moc řešení, ono to je vlastně všechno co se tu psalo, jen ty chceš slyšet něco ještě jinýho 😀 😀 😀
mě napadl okap, ale že by byl žlutej nebo nějak barevnej... 😀
emanka - to je tou půlnocí 😀
co ineho? 😕 chcete riesenie? nemoze to byt všetko , to nesplna podstatu tej hadanky..blizko si bola pri tej latke
jabber a děravej....jo já běžně nosim okapy s vodou, to si ho hodim na záda, donesu domů, sleju vodu do konvice a postavim na kafe 😎 😀 😀 😀
jabber, okap môže byť hocijakej farby 😀
dík za dôveru...že je to tou polnocou 😀
kaleilah - no ale tam není napsáno, že to někdo někam nosí, ne? Jen že ta věc přenese vodu 😅
mirko právě že to může být i třeba ta konev,podmínky hádanky to splňuje 😀 😀 😝 😝
já už fakt nevim, začínám vymýšlet kraviny typu kůže vietnamce apod. 😝
emanka - no to jo, ale že by to bylo tak běžný......okap to holt není 😀 obávám se, že už nic nevymyslím 😀
kal, ale konev nie je deravá, iba má otvor na polievanie 😉
koža vietnamcov? to má akú spojitosť? 😀
ako prenesies vodu z deravej krhly? vsak vytecie!!
Je to žlté, ale môže to byť aj červené, aj zelené, aj modré, no proste môže to byť hocijakej farby. Je to deravé, no pritom to dokáže odniesť vodu. Čo je to?
ještě jsem to sem zkopírovala, potřebuju si to číst pořád dokola aby mě to trklo 😀
mirko, díry jsou jen v tý části, kterou se kropí kytky 😅
emanko s tím vcietnamcem to už bylo ze zoufalství, pochybuju že by mohl mít i zelenou a červenou kůži 😀 😀 😝
ale ono je děravá a děravá, ne? Děravá je i že má tu jednu díru seshora, kterou se do ní leje voda 😀 To nemusí bejt hned myšlený, že je to děravý jako řešeto 😅
ale nie, to nieje podstata... ked su diery navrchu potom uz neostane derava 😅
nie a nie 😉 😅
nezabite ma... pri latke si bola blizko, toho sa drz 😉
jabber taky o tom přemýšlim ze všech možných úhlů a napadají mě čím dál tím větší ptákoviny 😝 😀

taky jsem to původně neuhádla 😝