Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
kedze eva bola prva zena a vznikla z adamovho rebra, odkial by asi mala pupok? ved neprisla na svet porodom, nemala pupocnu snuru 😉
janinac...to som si práve nebola istá ako to presne bolo...emanka ma doplietla,... takže ďakujem... 😉
no nemala tá zamrznutá žena pri sebe aj zamrznutého hada?
To může být cokoliv....fíkový list, nakousaný jablko, had .....ale když lítala nahatá, kousla do jablka, který jí podal had...tak jí i Adama vyhnali z ráje...ale neumřeli, vždyť pak měli dva syny Kaina a Abela.
ježiiš, vy rozmýšlate nad pupočnou šnúrou? Že je to logické? A to, že vznikla z rebra má logiku? 😀 😀 😀
No ale je to hádanka, takže jeden nevie... 😉
to je jasne, ze nemala pupok! 😀
a chudak adam, nielen ze bol z hliny, nemal pupok, este mu aj rebro chybalo 😅
emanko to jo..určitě umřeli, ale v té době už na sobě neměla určitě jen fíkový list...neměla u sebe toho hada co jí podal jablko a dokonce ani nemohla pořád držet to nakousaný jablko 😉
Jinak já ještě odpovím na tu mojí otázku:
Tak člověk je maximálně ztracený, když ho ani Google nenajde 😀
Muž cestoval so ženou autom. Auto sa pokazilo a keďže bola noc, dôrazne jej prikázal, aby sa zvnútra zamkla a nikoho dnu do auta nepúšťala, pokiaľ on neprivedie pomoc. Keď sa vrátil, dnu v aute boli tri osoby.
a) Kam šli autom?
b) Ako je to možné?

ale ten pupok nie je zly napad 😀