Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
peti, no incestom 😀
petruska to neries 😀 tam je vsetko mozne, resp. nie vsetko sa da logicky zdovodnit
teda ja nie som odbornik, ale zda sa mi, ze adam a eva mali potom este dalsie deti, nie?
onee, dajte dalsie, nech nespim az do rana 😀
další hádanka: Zločinec byl odsouzen k trestu smrti. Smí vyslovit jeden výrok. Pokud bude pravdivý, kat jej utopí, pokud bude nepravdivý, kat ho pověsí. Jaký výrok by měl vyslovit, aby zůstal živý?
no tak to absolútne netuším 😕 a ani si nespomínam, či som už také niečo počula 😉
to uz bolo, nie? 😕
sares 😀 to už tu bolo 😀
daj inú...
už to bylo? tak to nic 😅
dievčatá, idem spať...ahojte zajtra 🙂
A dobre sa vyspite, aby vám to zajtra pálilo 🙂 🙂 🙂
kto toto uhadne (a nahodou to nepozna), tak s tym sa uz nebavim 😀 :
Je to príbeh jedného dievčaťa. Keď bola na pohrebe svojej matky, stretla sa tam s chlapcom, ktorého do tej doby nikdy nevidela. Pretože ten chlapec bol tak krásny a okúzlujúci, ako si vždy predstavovala, že by jej vysnený chlapec mal byť, okamžite sa na tomto pohrebe do neho zamilovala. Pretože však bola veľmi hanblivá, neopýtala sa jej na jeho telefónne číslo ani kde býva. O pár dní neskôr toto dievča zavraždilo svoju sestru.
Otázka znie:
Aký bol motív vraždy jej sestry?
emje poznam 😵 ..teda mlčím
emjee, koho sa neopytala na jeho tel.cislo a adresu?
bol to sestrin muz alebo nieco take??
jej, zle som to skopcila, este raz:
Je to príbeh jedného dievčaťa. Keď bola na pohrebe svojej matky, stretla sa tam s chlapcom, ktorého do tej doby nikdy nevidela. Pretože ten chlapec bol tak krásny a okúzlujúci, ako si vždy predstavovala, že by jej vysnený chlapec mal byť, okamžite sa na tomto pohrebe do neho zamilovala. Pretože však bola veľmi hanblivá, neopýtala sa ho (toho chlapca) na jeho telefónne číslo ani kde býva. O pár dní neskôr toto dievča zavraždilo svoju sestru.
Otázka znie:
Aký bol motív vraždy jej sestry?
Emjee psala jsi ze jsi to špatně okopitovala, četla jsem to znovu oboje a v čem je první jiný? 😅
napisala neopytala sa "jej" na jeho telefonne cislo, z toho mi pride logicke, ze to mohla byt jej sestra, ktorej sa neopytala na to telefonne cislo...
To bude něco složitějšího než nějaká přiblblá žárlivost 😀 Ono se tak jako nabízí, že s ním začala chodit ta sestra, ale mě by spíš zajímalo, když ho nezná, co dělal na pohřbu její matky? 😅 Kdo to může bejt?
to bude nejaky psychotest... 😎
no ved prave,,,sestrin muz, nie? ci je to blbost?
kaska - no ale kvůli tomu by přece nevraždila sestru, ne? Nebo jo?
nie je to sestrin muz
toho chlapca nikdy predtym nevidela 😉
emjee - no to je právě to, co mi vrtá hlavou, kde se vzal na pohřbu její matky...?
hej uz viem...
ked to uhadnem, tak ma budu povazovat za vraha? 😀 😀 😀
Možná ta vražda sestry s tím klukem vůbec nesouvisí 😅 😀
😀 😀
na pohreby chodia rozni ludia, neznamena, ze ked ho ona este nikdy nevidela, ze nemohol prist na pohreb jej matky

emanka 😀 budem si to musiet nastudovat, lebo nejak nechapem ako sa potom dalej mnozili, ked tam zostali traja (otec, matka,syn) 😨