Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
Bud protože on byl ta sestra- prevlikala se za chlapa nebo to s tím vůbec nesouvisí a ségru zabila proto, ze segra zabila matku- trochu krvák, ale proč ne a ten hezounek byl komplic a v posteli se neudržel a řekl yo ty holce ze se segrou zabily mámu 😝 😀
Je hele ale teď mě napadlo asi to nejlogictejsi... Byla na pohřbu matky, ma sestru... Tak kvůli dědictví,ne? A ten typem tam je jen jako oblbovak. 😀
no neznamená, však on tam taky přišel, že jo 😀
kaleilah aj to by slo, ale eee 😉
tvoje hadanky boli vyriesene k spokojnosti?
chcete pomocku?
kaleilah 😀 to je zajímavá dedukce.... 😎 že by na pohřbu nebyla ta sestra? 😀
emjee -malinkou
emjee nechcem
jaber si střihnem, když uhádneš co dám, tak nám emjee dáí nápovědu, když ne tak nepomůže 😀 😀 😀
no to mě už napadlo totiž taky, že ségra nechala zavraždit matku, ale co on s tím, kurňa? 😀 My vlastně vůbec nevíme, jak ta matka umřela 😅
emjee, ja tu odpoved poznam, ale nechce sa mi to tu pisat, lebo ten, kto to uhadne ma podla toho, kto tu hadanku vymyslel vrazedne sklony... 😀
malinka pomocka:
emjee • 1d • Dnes o 23:05
kto toto uhadne (a nahodou to nepozna), tak s tym sa uz nebavim :
...
miluska.h • 1d • Dnes o 23:37
ked to uhadnem, tak ma budu povazovat za vraha?
kaleilah - tak dobře, bez nápovědy, aspoň můžem dedukovat 😀
mna len napadlo, ze ona bola pozriet segru a nasla ho u nej, tak ju zo ziarlivosti zabila... 😀
spíš má vražedný sklony asi ten kdo to vymyslel, ne? 😀
ježiš, tak nápověda mě ještě víc zamotala. podle nápovědy jsem nějak vydedukovala, že když to uhodnu, tak tobude vypadat že já za tu vraždu můžu 😅 😝
wodanka - no jo, ale když to mi přijde takový triviální 😅
kaleilah - tak tak, budeš hádankový vrah 😀 😀
jabber, ja si tiez myslim, ze ten autor ma vrazedne sklony 😝
miluska - anebo čte hodně detektivek 😀
ten motiv je tak zvrateny, ze ten kto to uhadne ma podla autora tejto hadanky vrazedne sklony - testovali to na x masovych vrahoch
tak jsem na to přišla. zabila sestru, protože si vzpomněla že jí ve školce vzala červenou pastelku, ten krásnej kluk měl červenej svetr na tom pohřbu, tak si na to vzpomněla a po tom stresu se smrtí mámy se to v ní vzbouřilo 😝 😀 😀
kaleilah 😀 😀 😀
přemejšlim komu zavolat, Monkovi, Colombovi nebo tý pindě v to je vražda napsala 😅 😀 😝
😀 skoro 😀
emjee - zvrácený nebo nesmyslný?
zvrateny, ale uplne logicky 😉
uff.. tak to som si vydychla, ze som na to neprisla.. lebo ako masovy vrah si naozaj nepripadam 😀 😀
teda nie je to nezmyselny motiv vrazdy
bože já fakt nevim a začínám mít z toho taky vražedný sklony
jé a teď mě napadlo něco taky morbidního. ségra na pohřbu brečela, a že jí máma chybí a tak, tak jí prostě zabila aby mohla bejt s mámou a nefňukala 😅

inak som zvedava, kto to naozaj uhadne...