icon

Hádanka. Viete odpoveď?

lydunka11
23. jan 2010

Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka

Naozaj existuje jasná odpoveď.

Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!

Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.

petruska77
30. jan 2010

emanka 😀 budem si to musiet nastudovat, lebo nejak nechapem ako sa potom dalej mnozili, ked tam zostali traja (otec, matka,syn) 😨

emanka
30. jan 2010

peti, no incestom 😀

emjee
30. jan 2010

petruska to neries 😀 tam je vsetko mozne, resp. nie vsetko sa da logicky zdovodnit

emjee
30. jan 2010

teda ja nie som odbornik, ale zda sa mi, ze adam a eva mali potom este dalsie deti, nie?

emjee
30. jan 2010

onee, dajte dalsie, nech nespim az do rana 😀

sares
30. jan 2010

další hádanka: Zločinec byl odsouzen k trestu smrti. Smí vyslovit jeden výrok. Pokud bude pravdivý, kat jej utopí, pokud bude nepravdivý, kat ho pověsí. Jaký výrok by měl vyslovit, aby zůstal živý?

emanka
30. jan 2010

no tak to absolútne netuším 😕 a ani si nespomínam, či som už také niečo počula 😉

mirka099
30. jan 2010

to uz bolo, nie? 😕

emanka
30. jan 2010

sares 😀 to už tu bolo 😀
daj inú...

sares
30. jan 2010

už to bylo? tak to nic 😅

emanka
30. jan 2010

dievčatá, idem spať...ahojte zajtra 🙂

A dobre sa vyspite, aby vám to zajtra pálilo 🙂 🙂 🙂

emjee
30. jan 2010

kto toto uhadne (a nahodou to nepozna), tak s tym sa uz nebavim 😀 :

Je to príbeh jedného dievčaťa. Keď bola na pohrebe svojej matky, stretla sa tam s chlapcom, ktorého do tej doby nikdy nevidela. Pretože ten chlapec bol tak krásny a okúzlujúci, ako si vždy predstavovala, že by jej vysnený chlapec mal byť, okamžite sa na tomto pohrebe do neho zamilovala. Pretože však bola veľmi hanblivá, neopýtala sa jej na jeho telefónne číslo ani kde býva. O pár dní neskôr toto dievča zavraždilo svoju sestru.

Otázka znie:
Aký bol motív vraždy jej sestry?

mirka099
30. jan 2010

emje poznam 😵 ..teda mlčím

miluska.h
30. jan 2010

emjee, koho sa neopytala na jeho tel.cislo a adresu?

kaska
30. jan 2010

bol to sestrin muz alebo nieco take??

emjee
30. jan 2010

jej, zle som to skopcila, este raz:

Je to príbeh jedného dievčaťa. Keď bola na pohrebe svojej matky, stretla sa tam s chlapcom, ktorého do tej doby nikdy nevidela. Pretože ten chlapec bol tak krásny a okúzlujúci, ako si vždy predstavovala, že by jej vysnený chlapec mal byť, okamžite sa na tomto pohrebe do neho zamilovala. Pretože však bola veľmi hanblivá, neopýtala sa ho (toho chlapca) na jeho telefónne číslo ani kde býva. O pár dní neskôr toto dievča zavraždilo svoju sestru.

Otázka znie:
Aký bol motív vraždy jej sestry?

kaleilah
30. jan 2010

Emjee psala jsi ze jsi to špatně okopitovala, četla jsem to znovu oboje a v čem je první jiný? 😅

kaska
30. jan 2010

napisala neopytala sa "jej" na jeho telefonne cislo, z toho mi pride logicke, ze to mohla byt jej sestra, ktorej sa neopytala na to telefonne cislo...

jabber
30. jan 2010

To bude něco složitějšího než nějaká přiblblá žárlivost 😀 Ono se tak jako nabízí, že s ním začala chodit ta sestra, ale mě by spíš zajímalo, když ho nezná, co dělal na pohřbu její matky? 😅 Kdo to může bejt?

miluska.h
30. jan 2010

to bude nejaky psychotest... 😎

kaska
30. jan 2010

no ved prave,,,sestrin muz, nie? ci je to blbost?

jabber
30. jan 2010

kaska - no ale kvůli tomu by přece nevraždila sestru, ne? Nebo jo?

emjee
30. jan 2010

nie je to sestrin muz

emjee
30. jan 2010

toho chlapca nikdy predtym nevidela 😉

jabber
30. jan 2010

emjee - no to je právě to, co mi vrtá hlavou, kde se vzal na pohřbu její matky...?

kaska
30. jan 2010

hej uz viem...

miluska.h
30. jan 2010

ked to uhadnem, tak ma budu povazovat za vraha? 😀 😀 😀

jabber
30. jan 2010

Možná ta vražda sestry s tím klukem vůbec nesouvisí 😅 😀

kaska
30. jan 2010

😀 😀

emjee
30. jan 2010

na pohreby chodia rozni ludia, neznamena, ze ked ho ona este nikdy nevidela, ze nemohol prist na pohreb jej matky