Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
mala pomocka:
na motive vrazdy by sa nic nezmenilo, ani keby zavrazdenou nebola sestra, ale trebars brat alebo otec toho dievcata 😉
ona má ještě bratra? A ten byl taky na pohřbu?
protože věděla, že sestru pohřbí do rodiný hroobky a vzpomněla si, že máma měla plnou pusu zlatých zubů a zapomněla je vyndat, tím pádem se při pohřbu ségry dostane i k hrobu mámy...ne, to už je moc morbidní 😠 😠 😠 😝 😀 mě už nic nenapadááá, jak jsi na tom jabber ty?
emjee muzu dat nejakou napovedu? Ale to uz pak uhadne kazdej.
sares - ne abys nám to prozradila..... 😀 třeba se tady z nás někdo stane dneska v noci vrahem 😀 😀 😀
ziarlivost? ziarli jedna sestra na druhu?
😀 😀 😀 neviem, to je len priklad - je nepodstatne, ze zabila prave sestru (nie uplne nepodstatne, ale kludne mohla zabit ineho clena svojej rodiny)
jabber nic od toho necekej, ja na sobe zadny vrazedny sklony nepozoruju 😀
kaleilah ides na to dobre 😉
kaleilah - podobně 😀
emjee tahle tvoje poslední nápověda mě vede zase jen k tomu, že prostě chtěla vyvraždit rodinu. a to to neni, tak pak už vážně nevim. nebo to opět sedí na to dědictví nebo že prostě chtěla být poslední v rodině se svým příjmením
kaleilah • 2d • Dnes o 00:03
protože věděla, že sestru pohřbí do rodiný hroobky
a z toho vyplyva co?
no já si taky myslím, že je psychopat, ale zas nevím proč bych kvůli tomu já pak měla ty vražedný sklony 😅 😀
vrazda nema nic společného s minulosti, vrazdi kvuli budoucnosti
že se chtěla dostat na hrob mámy?
emjee - že mají hrobku 😀
emjee a co ta ziarlivost?
toto je super hadanka...v priebehu jednej minuty styri pat prispevkov 😀
priznavam, ze som to uhadla na prvy krat ....manzel s tym prisiel raz z prace...
sares dobra napoveda 🙂
no ale jak by se jako dostala na hrob mámy? Jako aby se otevřela hrobka?
schvalne jestli nekomu pomuze 😉
wodanka, ziarlivost nie
kaleilah • 2d • Dnes o 00:07
že se chtěla dostat na hrob mámy?
nie celkom, len na ...
sares to mi přijde nelogický, když se budu zabývat tou hrobkou. na jednu stranu, když zabije ségru, nemusí na ní přece už být v hrobce místo a nebo právě naopak, když zemře víc členů rodiny, bude se muset ta hrobka udělat....? 😝
s budoucností? Chce aby se otevřela hrobka, aby si okoukla, kde je její místo 😀 Ale proč to neokoukla hned napoprvé 😀
na pohřeb. Miluje pohřby
co mate porad s tou hrobkou 😀 ?
myslela som ziarlivost tej jednej sestry na druhu, ze ju ma niekto radsej, ze sa niekomu viac paci.. preto mohla zabit nielen jeho ale napr. aj otca alebo brata tak ako pisala emjee.. v tomto zmysle som to myslela

sares, no daj tu odpoved, ked si sa uz takto priznala 😀