Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
wodanka nie
jabber ted mě to taky napadlo, ale to už je mooooc ujetý....i když vlastně nee, je to logický. viděla na pohřbu neznámýho týpka, nic o něm eví, tal logicky, když přišel na pohřeb mámy, musel jí nějak znát, tak zabije ségru aby ho viděla znova
bingo
jako že se v budoucnu něco stane?
juuuu, kaleilah 😉
😀 😀 tak kaleilah a máme tě 😝 😀 😀
baby, mne to pride uplne logicke a tym padom jednoduche 😉 ...a nemyslim si, ze som nejako "narusena" 🙂
luci, ale musíš uznat že my jsme měli taky dooost hodně důvodných a logických motivů 😀
lucia 😉
kal je hrozná matka s vražednýma sklonama 😀
jabber ale docela zabíračka 😀
no logický to je, to je fakt 😀 Na druhou stranu, že byl na pohřbu mámy, kterou znal a nikdo neví jak a odkud, tak to neznamená, že přijde na pohřeb ségry 😀 😀
sares hm tak jsi mě odhalila...že já nevlezla radši do nějakých dokonalých matek, bych měla aspoň alibi pro sociálku 😀 😀
ale pekne sme sa hodinu zabavili 😀
kal tvoje hadanky boli vsetky vyriesene spravne? davaj dalsie, nech mam o com v noci snivat 😀
kaleilah - to víš, to není jen tak mít vražedný sklony 😀 😀
ale pěkná hádanka 😎 tak co tam máš dál, emjee? 😀
jabber no jo, ale když znal mámu, tak o ní asi něco věděl, že má dcery a tak..a tak nějak chuděra počítala s tím, že ze slušnosti přijde i na ségry. ted mě ještě napadlo že kdyby zabila sebe, takl by aspoň zjistila, jestli se mu taky líbí, ale to už by jí bylo asi naprd a navíc si nejsem jistá jestli v posmrtným stavu může ještě něco zjistit 😝
ted mi dal jednu manža: může dcera po matce zdědit neplodnost?
no a hlavne by se s nim uz nemohla vic seznamit 🙂
ja uz nic, nemam ziadnu carovnu kizku na hadanky ako niekto 😀
baby, ak chcete, aj ja vam dam hadanku, ale musime byt online, tak ako teraz /treba tam davat otazky, ktore privedu k spravnemu rieseniu/... navrhujem az zajtra, lebo ja uz musim ist hajat... krpec ma bude o 7 urcite budit...
😀 mě by zas zajímalo, jestli si mu napodruhý konečně řekla o telefon 😎 😀
kal to tazko 😀
pokud uz nemela koho zabit tak asi jo 😉
miluska - tak jo, zítra večer 😎
miluska ale pockajte aj na mna - ja pridem az vecer na dlhsie 🙂
emjee já už tam žádný nemám, všechno jsou spíš takový ty dětský říkanky, a ty jsou profláknutý to zná každej
jede kočí, má sto očí, do každého něco strčí....
no vidis tuhle neznam - asi proto, ze je to cesky 😅
tak kaleilah, gratulujem 😀
kal, veru, vzdy sa najde mnozstvo dovodov, pre ktore sa oplati zabit🙂

nie je to o "mieste" ale o "case" resp. "udalosti"