Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
Tak dobrou noc, hadačky 😎 🙂
emjee to s tím myslím nemá nic společnýho..jako s češtinou
vy už jdete spát, jo?tak dobrou noc já budu zítra hledat všude možně abych ještě nějakou našla 😉
kočí je akože ten, co riadi koc?
emjee ano
ale vůbec se nedá brát doslovně, jen obrazně
Muž je sám na pustém ostrově. Na nejbližší pevninu to je 5 kilometrů a on neumí plavat, ani nemá k dispozici žádný přepravní prostředek. Bez cizí pomoci se přesto zachrání. Jak? 😀 😀
Co bylo první - kuře nebo vejce? 😀 😀
zostane na ostrove, nieco si dopestuje
nene-tím že se zachrání se myslí že se dostane z ostrova
ale moc o tomnepřemýšlej,je to tak trochu kravina achyták, tak aby jsi si nekazila noc 😀
tak muz si pocka, az voda zamrzne a pak to prejde 🙂
ale jen za předpokladu, že tam vubec mrzne, nevim jak by to řešil na jihu 😕
dobre ranko 🙂 vy ste popisali skoro 6 stran, odkedy som isla spat 😀 idem to tu precitat...
nieco lahsie na rano 🙂
Martin sa chválil: "Ešte predvčerom som mal iba 13 rokov a v budúcom roku už oslávim 16. narodeniny." Je niečo také možné? Ako?
Chlapík ide domov z práce,nastúpi do výťahu,všetko OK,ked tu zrazu vypadne prúd a chlapík zostane uväznený v kabíne...chvíľku počká,či to nenaskčí,ked nie, pustí sa do veľkého plaču,proste je ako zmyslov zbavený...prečo?
Je to to iste, ako s vlakom? Isiel od niekial? Nechcem prezradit, ak je to ono, ja to poznam s vlakom a tunelom...
nevesta, myslis to s tym vekom? nie, to nesuvisi s vlakom ani inym dopravnym prostriedkom 😉
petruska77, riesenie pre Tvoju hadanku je nasledovne:
Martin to hovorí 1. januara, predvcerom mal 13 (cize to bolo 30. decembra), ale hned 31. decembra ma 14. narodeniny, v tom roku v ktorom to hovori bude mat 15. a preto v buducom roku moze oslavit 16. 🙂
spravne wodanka 🙂
petruska, mozno je v nemocncnom vytahu a ma nejakeho pribuzneho na pristrojoch? 😕
Petruska, nie, myslim ten vytah...
ten chlapík vo výťahu má klaustrofóbiu 😀 😀
lucia to v podstate uhadla, doma ma manzelku na pristrojoch a kedze vypadol prud, pristroje sa jej odpojili, preto sa rozplakal 😉
nevesta, ty poznas asi nejaku inu verziu, daj nech sa potrapime 🙂
To ano, ale je to taka na dlhsie, kde sa k odpovedi treba prepracovat...
Chlapik ide vo vlaku. Vojdu do tunela a ked z neho vyjdu, najdu ho s prestrelenou hlavou (spachal samovrazdu). preco? 😉
mal klaustrofobiu? bal sa tmy? 😅
ten tunel byl hrozne dlouhej a on se bal, že už nikdy nebude světlo 😅
alebo si zabudol kupit listok a dostal vycitky svedomia tak sa odbachol? 😀

ok dievcata, zajtra vecer sa tu ohlasim a pockam na vas. dobru noc