Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
no a taky by to znamenalo, že tam x let bude pořád stejných 100 vězňů 😀 já nevím, tohle se mi zdá nějaký zdlouhavý 😅
Druhá otázka k tomuhle případu by mohla znít - za jak dlouho se tam všichni vystřídají a budou propuštěni 😀 😀 😀
no ak by to robili takýmto systémom, tak asi nie tak skoro, to by musela byť kur.a náhoda, aby to stihli za 100 dní 🙂
no to by nestihli ani s kur.a náhodou 😀 Kdyby tam po každým jednom vězňovi musel jít počtář a zhasnout, tak by to trvalo cca 200 dní za předpokladu, že jde pokaždý jiný vězeň a hned den po něm počtář 😀
holky, vy na to jdete moc matematicky 😀
a s tim chlapem v posteli.....nezachránil třeba té manželce život, jakože to je třeba doktor? A chlap mu za to da snídani? 😅
😀 😀 jab, ozaj, som sa prepočítala 😝
sares, no neviem si predstaviť, že by nejaký doktor po prebdenej noci, narobený ako kôň, zostal ešte na raňajky a ešte aj v posteli s manželkou 😀 no ale, všetko je možné 😀
😀 já jsem si totiž vzpomnela na Hrušínského v Postřižinách, jak tam usnul na Vašáryové
😀 😀 😀 no to sa mohlo stať iba nadržanému Hrušinskému 😀 ale super film to je 🙂 🙂 🙂
no co baby, dosli ste k nejakemu zaveru na tu moju hadanku?
Peti, nieeee!!!! A že ľahká..
jasne, ze lahka, ved tu uz v podstate bola aj spravna odpoved 😀 len uhadnite, ze ktora 😀
dúfam, že nemyslíš to, že sa jej narodil syn?
a není to teda doktor? 😅
😀 😀 😀 sares
emanka, ano narodil sa jej syn a on im doniesol do postele ranajky, synovi asi UM 🙂 no haluzovina, ale aspon ste sa zapotili trochu 😀
mě ten syn přijde divnej, že tam je s cizim mužem a on by to byl právě narozenej chlapeček 😅 😲 😀
aha 😀 , tak je to syn 😀
tak vies, je to trochu pritiahnute za vlasy, ale ktora z tychto hadaniek nie je 😀
a prečo nerodila v pôrodnici??? 😀 😀 😀
no a ešte nám tí väzni zostali 😕
asi to na nu prislo z nicoho nic, tak sa odrodila sama doma predsa 😀
tych vaznov sme podla mna uz uhadli, len emjee to musi odklepnut ze to mame spravne...
šikovná baba 😉
odklepavam 😀
no emjee, konečne 😀
cože? Takže to tak fakt je? 😅 😀
no ake sme uspesne, len cely den nam trvalo kym sme na to prisli 😀
no tak to se fakt nemusíme bát, že by je někdy pustili 😀 😀 😎
takže je čas na ďalšiu hádanku 😉
dnes chcem ísť skôr spať, takže nie moc ťažkú 😲 😝
ahojte 🙂
neviem, ci to tu zu bolo... ak ano, tak ma zruste 🙂
idu dva zajace, maly je syn velkeho, ale velky nie je otec maleho. kto je velky?
miluska, nebolo to 😉

😀 😀 no to je pravda a tí vrahovia sa chytia aj minimálnej šance na prepustenie...no ale je to fakt dosť zdĺhavé, takže to asi nebude ono...a ešte nedajbože, že ten počtár po toľkých rokoch zabudne, koľkokrát tam už bol 😀 a začne počítať odznova 😀 😝