icon

Hádanka. Viete odpoveď?

lydunka11
23. jan 2010

Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka

Naozaj existuje jasná odpoveď.

Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!

Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.

smary
27. feb 2010

túto hádanku poznám....tak vám dám ešte šancu 😀

emjee
27. feb 2010

no v prahe su 3 linky metra, a kedze pises, ze hocikedy, tak to znamena ze odhocikial
ak matka byva niekde, kde chodi len jedna linka (povedzme na konecnej A), tak je sanca 1:6 (3 linky, 2 smery), ze sa dostane prave tam (1:6 = 16,67%)
ak frajerka byva niekde v tom trojuholniku, kde sa krizuju vsetky linky, tak okrem pripadu, kedy sa dostane k matke skonci vzdy u frajerky 5:6 (83,33%)
ci?

emjee
27. feb 2010

alebo byva pepik u maminky? 😀 a odtial vyraza na jazdy metrom

pomeranca
27. feb 2010

já mám pocit, že v Praze není stanice, kde by se křižovaly všechny tři tratě naráz, to by pak nevycházelo 😕

emjee
27. feb 2010

otazka je, ci chodi jednou tratou alebo vsetkymi 3, ale asi vsetkymi

krijin
28. feb 2010

no, já myslim, že to moc komplikujete. Co kdyby ten jeden vlak jezdil o 2 minuty pozdějc, tzn. pokud by přišel v 1.-8. minutě, bždy by jel privní vlak k přítelkyni a kdyby přišel v 9. nebo 10 minutě, pak by jel k matce. A statisticky vzato by pak měl v 80 % případů jet k tý přítelkyni 😉

melxizedex
28. feb 2010

krijin má pravdu, aj keď v Rokycanoch nie je metro 🙂

emjee
28. feb 2010

no dobre no 😀

melxizedex
1. mar 2010

milé mamičky...urobte si tento stres-test: zhodou okolností sa naraz stane týchto 5 vecí.. ktorú budete riešiť ako prvú? Prezradím vám potom na základe odpovede výsledok 🙂
1. zvoní telefón
2. plače dieťa
3. niekto klope na dvere
4. začalo pršať a vy máte vyvesené prádlo
5. ostal otvorený kohútik a z práčky sa valí voda
P.S. Nehľadajte žiadny chyták, nie je to hádanka, len obyčajný testík, odpovedajte úprimne..aspoň v duchu 🙂

pomeranca
1. mar 2010

Zavřu kohoutek, otevřu klepajícímu, vrazím mu dítě, letím posbírat prádlo... a kdo se chtěl dovolat, zavolá znovu, pokud to bylo důležitý 🙂

emjee
1. mar 2010

kedze dieta mam vacsinou priviazane na sebe, tak:
1/ hojdam placuce dieta
2/ zatvaram kohutik
3/ otvorim klopajucemu a poziadam ho, nech mi pozbiera pradlo 😀
4/ kuknem zmeskany hovor a podla nalady zavolam alebo nezavolam spat 😀

jabber
1. mar 2010

Nejdřív vypnu vodu, pak vezmu dítě a jdu otevřít dveře, pak jdu pro prádlo, nakonec se na mobilu podívám kdo volal a zavolám zpátky 😀

melxizedex
1. mar 2010

ešte počkáme na krijin, smary a lilly21 alebo už chcete vedieť výsledok?

kaczka
1. mar 2010

vypnu vodu,vemu dítě vezmu zelefon,jdu s telefonem a dítětem otevřít a na prádlo kašlu...vypere se znova

krijin
1. mar 2010

hm... tak my jsme vytopený, já vezmu dítě, telefon, spěchám ke dveřím otevřít, pak teprve je na řadě pračka... no a prádlo už mi zmoklo tolikrát, že kvůli němu fakt ty čtyři patra dolů nepoletim 😀

melxizedex
1. mar 2010

oplatilo sa čakať 🙂 aj keď výsledky asi budú skreslené modernou dobou... kedysi zmeškané hovory neostávali na dispeji, lebo bol len ciferník 😀

emjee
1. mar 2010

melx nemyslim - kto chce so mnou hovorit zavola znovu

emjee
1. mar 2010

no a co si sa teda o nas dozvedel?

nikollette
1. mar 2010

No aký je ten výsledok, už som zvedavá... vás sledujem jedným očkom 😅

jabber
1. mar 2010

nikollette - nesleduj a napiš svůj postup 😀

melxizedex
1. mar 2010

ok..tak teda... váš rebríček hodnôt... aspoň podľa stres-testu:
telefón=práca, dieťa=rodina, dvere=priatelia, zmoknuté prádlo=peniaze a najobľúbenejší kohútik=sex 🙂

nikollette
1. mar 2010

-Zavreim kohutik
-zoberiem dieťa, a telefon dvihnem (myslím mobil) a idem sním otvoriť dvere
-a prádlo až naposledy

nikollette
1. mar 2010

No u mna to neplatí 😀

melxizedex
1. mar 2010

som rád, že to stihla aj nikollette... tak čo poviete..je na tom niečo pravdy?

jabber
1. mar 2010

melx - celkem jo 🙂

jabber
1. mar 2010

a už se vyřešily ty pytle se zrním? 😅

emjee
1. mar 2010

😀 😀 😀

krijin
1. mar 2010

jo, docela jo. Taky s kazišukem můžu mít těžko sex před rodinou, že jo. 😀
Jinak ty 3 možnosti - řvoucí dítě, telefon a zvonek u dvěří jsou u nás běžná situace. Neustále otravuje někdo z práce, malá řve každou chvilku a když už konečně někdo zvoní, tak je to v 99% případů pošta. My si totiž nikoho nezvem, zvem se radši sami k někomu. No a když už se pošta uráčila dojít až k nám, tak je nenechám přeci utýct. Když si na naší poštu beztak chodim akorát stěžovat 😝

krijin
1. mar 2010

...jinak když už se zas vracíme k hádankám, já jsem poměrně hodně logickej člověk, ale může mi někdo LOGICKY vysvětlit, že existujou lidi, co utratí asi 20 litrů za hadry na uklízení - viz zdejší diskuse Raypath... 😅 To fakt nechápu, leda bych já ležela na gauči a ty hadry uklízely byt za mě...

melxizedex
1. mar 2010

celkom sa mi to páčilo...aj emjee sa smejee 😀 a krijin želám, aby mali doma častejšie potopu 🙂
a tie pytle...sa nejako prevracajú..ani popísať to neviem...nasypať, zaviazať a potom vyvrátiť..takže sa vytvorí vak na okolo nasypaného vreca, kde sa snáď zmestí druhý obsah..ale prvý sa dá otvoriť a vypustiť?