Hádanka. Viete odpoveď?
Dostala som jednu hadanku a neviem ju vylustit, skuste mi napisat vas nazor:Hádanka
Naozaj existuje jasná odpoveď.
Čo je väčšie ako Boh?
Horšie ako diabol?
Chudobní to majú!
Šťastným to chýba!
A keď to budeš jesť, zomrieš!
Túto otázku dali v škôlke a na univerzite, 85% detí vedeli odpoveď hneď,
ale len 17% študentov.
no v prahe su 3 linky metra, a kedze pises, ze hocikedy, tak to znamena ze odhocikial
ak matka byva niekde, kde chodi len jedna linka (povedzme na konecnej A), tak je sanca 1:6 (3 linky, 2 smery), ze sa dostane prave tam (1:6 = 16,67%)
ak frajerka byva niekde v tom trojuholniku, kde sa krizuju vsetky linky, tak okrem pripadu, kedy sa dostane k matke skonci vzdy u frajerky 5:6 (83,33%)
ci?
alebo byva pepik u maminky? 😀 a odtial vyraza na jazdy metrom
já mám pocit, že v Praze není stanice, kde by se křižovaly všechny tři tratě naráz, to by pak nevycházelo 😕
otazka je, ci chodi jednou tratou alebo vsetkymi 3, ale asi vsetkymi
no, já myslim, že to moc komplikujete. Co kdyby ten jeden vlak jezdil o 2 minuty pozdějc, tzn. pokud by přišel v 1.-8. minutě, bždy by jel privní vlak k přítelkyni a kdyby přišel v 9. nebo 10 minutě, pak by jel k matce. A statisticky vzato by pak měl v 80 % případů jet k tý přítelkyni 😉
krijin má pravdu, aj keď v Rokycanoch nie je metro 🙂
no dobre no 😀
milé mamičky...urobte si tento stres-test: zhodou okolností sa naraz stane týchto 5 vecí.. ktorú budete riešiť ako prvú? Prezradím vám potom na základe odpovede výsledok 🙂
1. zvoní telefón
2. plače dieťa
3. niekto klope na dvere
4. začalo pršať a vy máte vyvesené prádlo
5. ostal otvorený kohútik a z práčky sa valí voda
P.S. Nehľadajte žiadny chyták, nie je to hádanka, len obyčajný testík, odpovedajte úprimne..aspoň v duchu 🙂
Zavřu kohoutek, otevřu klepajícímu, vrazím mu dítě, letím posbírat prádlo... a kdo se chtěl dovolat, zavolá znovu, pokud to bylo důležitý 🙂
kedze dieta mam vacsinou priviazane na sebe, tak:
1/ hojdam placuce dieta
2/ zatvaram kohutik
3/ otvorim klopajucemu a poziadam ho, nech mi pozbiera pradlo 😀
4/ kuknem zmeskany hovor a podla nalady zavolam alebo nezavolam spat 😀
Nejdřív vypnu vodu, pak vezmu dítě a jdu otevřít dveře, pak jdu pro prádlo, nakonec se na mobilu podívám kdo volal a zavolám zpátky 😀
ešte počkáme na krijin, smary a lilly21 alebo už chcete vedieť výsledok?
vypnu vodu,vemu dítě vezmu zelefon,jdu s telefonem a dítětem otevřít a na prádlo kašlu...vypere se znova
hm... tak my jsme vytopený, já vezmu dítě, telefon, spěchám ke dveřím otevřít, pak teprve je na řadě pračka... no a prádlo už mi zmoklo tolikrát, že kvůli němu fakt ty čtyři patra dolů nepoletim 😀
oplatilo sa čakať 🙂 aj keď výsledky asi budú skreslené modernou dobou... kedysi zmeškané hovory neostávali na dispeji, lebo bol len ciferník 😀
melx nemyslim - kto chce so mnou hovorit zavola znovu
no a co si sa teda o nas dozvedel?
No aký je ten výsledok, už som zvedavá... vás sledujem jedným očkom 😅
nikollette - nesleduj a napiš svůj postup 😀
ok..tak teda... váš rebríček hodnôt... aspoň podľa stres-testu:
telefón=práca, dieťa=rodina, dvere=priatelia, zmoknuté prádlo=peniaze a najobľúbenejší kohútik=sex 🙂
-Zavreim kohutik
-zoberiem dieťa, a telefon dvihnem (myslím mobil) a idem sním otvoriť dvere
-a prádlo až naposledy
No u mna to neplatí 😀
som rád, že to stihla aj nikollette... tak čo poviete..je na tom niečo pravdy?
melx - celkem jo 🙂
a už se vyřešily ty pytle se zrním? 😅
😀 😀 😀
jo, docela jo. Taky s kazišukem můžu mít těžko sex před rodinou, že jo. 😀
Jinak ty 3 možnosti - řvoucí dítě, telefon a zvonek u dvěří jsou u nás běžná situace. Neustále otravuje někdo z práce, malá řve každou chvilku a když už konečně někdo zvoní, tak je to v 99% případů pošta. My si totiž nikoho nezvem, zvem se radši sami k někomu. No a když už se pošta uráčila dojít až k nám, tak je nenechám přeci utýct. Když si na naší poštu beztak chodim akorát stěžovat 😝
...jinak když už se zas vracíme k hádankám, já jsem poměrně hodně logickej člověk, ale může mi někdo LOGICKY vysvětlit, že existujou lidi, co utratí asi 20 litrů za hadry na uklízení - viz zdejší diskuse Raypath... 😅 To fakt nechápu, leda bych já ležela na gauči a ty hadry uklízely byt za mě...
celkom sa mi to páčilo...aj emjee sa smejee 😀 a krijin želám, aby mali doma častejšie potopu 🙂
a tie pytle...sa nejako prevracajú..ani popísať to neviem...nasypať, zaviazať a potom vyvrátiť..takže sa vytvorí vak na okolo nasypaného vreca, kde sa snáď zmestí druhý obsah..ale prvý sa dá otvoriť a vypustiť?

túto hádanku poznám....tak vám dám ešte šancu 😀